BIZMARK66 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 17:57
let3 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 17:41
Kamaga11 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 17:35
Ljudi pljuju po Manijacima, a akaunti im nisu stari ni 3 mjeseca strasno.
Imamo potrebu pronaci krivce za ovo stanje i to je u redu.
Ali kako da manijake neko ubaci u tu pricu pored svih oni neradnika i parazita u upravi, u skupstini, u svim porama kluba gdje su se zavukli ?
Odakle ta bolesna potreba da se manijacima to pripisuje i podmece. Odavno se ovdje na ovoj temi manijaci targetiraju kao glavni krivci
Jedni od krivaca sto klub ide u drugu ligu. Itekako. Jer ako si ti kao skupina skidao glave ranije svakome nakon poraza a sad sutis nakon 15 treba se dobro zapitati za koga oni navijaju. Za klub ili za fan shop i talove s upravom.
Znaš li ti uopće ko su nekad prije bili vodje a ko je sad? Znaš li ti kakvo je prije navijanjr je bilo a kakvo je sad? Druze uozbilji se molim te. Sutiti u ovom vremenu i podržavati ovo šutnjom je da si saučesnik. Sad su ti navijaci menadžeri igracima u klubu i da ne idemo dalje..
Kome su skidane glave nakon svakog poraza ?
Podrzavati sutnjom ? pa jesi li vidio sta su jug i manijaci porucili igracima i Bruni nakon Veleza ? koja sutnja ? okrenuli im leđa.
Vec neko vrijeme ovdje traje targetiranje manijaka, nije to od juce. Dolaze neki likovi samo da bi po navijacima pljuvali. Pored toliko parazita i neradnika iz uprvae i skupstine, bas njih konstantno pljuju. To je zaista odvratno
Manijaci su 5 nivoa iznad trenutnog kluba. Ovi sadasnji igraci, sadasnji treneri, sadasnja uprava, svi ti ublehasi zajedno - ne zasluzuju navijace kakvi su manijaci.
Ja da sam igrac ovog sadasnjeg Zelje, mene bi bilo stid igrati pred onakvim navijacima koji im daju bezrezervnu podrsku svaku utakmicu i imati rezultate kakve oni imaju, od bruke bi sam zatrazio ispisnicu iz kluba.