Bolje da su tebe doveli umjesto ekvadorskog Cimirota.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Kakva poslastica za neutralce
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Centre forward
- Kontakt:
Kakvi krševi od ekipa 
Rasmuse, bježi i ne osvrći se.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Palmer opet iz penala. Je li ovaj put barem bio? 
Zanimljiv je stadij fudbal dosegao. Sto su ekipe losije, to je fudbal bolji i zanimljivijiCentre forward je napisao/la: ↑04 apr 2024, 21:56Kakvi krševi od ekipa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da. Šefild se trznuo, vrijeme je da ljudi u crnom riješe stvar.
- Centre forward
- Kontakt:
Boga pitaj koliko milijardi a nemaš poštenog igrača na terenu. Bježi. Onaj Antoni je fenomen. Kakav komad bitange.Brokula je napisao/la: ↑04 apr 2024, 21:57Zanimljiv je stadij fudbal dosegao. Sto su ekipe losije, to je fudbal bolji i zanimljivijiCentre forward je napisao/la: ↑04 apr 2024, 21:56Kakvi krševi od ekipa
Rasmuse, bježi i ne osvrći se.![]()
Kakve su to tekme između njih bile tamo 2006, 07, 08. Neponovljivo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ne gledam, necu da se nerviram jer znam da ce nafakaski pobijedit ko i zadnjih 14 utakmica
Još jedna nafaka u rašlje, možda bude i 15. nafakaška zaredom. 
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
I bolje što ne gledaš
Greška golmana, mogao je ovo izvaditi.
Antony je nevjerovatan lik. Treba nekako zabraniti trenerima da dovode igrace iz svojih bivsih klubova
Nema ovdje vise ni odbrana ni taktike, samo udri tamo vamo. Bolje i ovo, kad dvije losije ekipa bar zabijaju dosta golova, bude zanimljiva utakmica.
Ozbiljna tekma je bila neki dan City- Arsenal, iako nije bilo golova. Ovo sad je odlicna zabava za raju
Nema ovdje vise ni odbrana ni taktike, samo udri tamo vamo. Bolje i ovo, kad dvije losije ekipa bar zabijaju dosta golova, bude zanimljiva utakmica.
Ozbiljna tekma je bila neki dan City- Arsenal, iako nije bilo golova. Ovo sad je odlicna zabava za raju
Zbog ovakvog pomašanja Rodri je odmorio 3 tekme. Time je i City zaustavljen.
4-IN-A-ROW
- HordasOdMalena
- Kontakt:
U stilu Kompanyja protiv Leicestera za titulu. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovdje su Alexisa u par navrata pokušali okarakterisati kao flopa dok je igrao van svoje pozicije. A ukoliko Liverpool na kraju uzme titulu biće u užem krugu za igrača sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.