PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
eu2
showbreaker
hbk
hajde neko jednu da opalimo
showbreaker
hbk
hajde neko jednu da opalimo
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Samo da vas zamolim da kod igranja lige host bude onaj ko ima bolji net.Sada sam igrao ligu i kretao se u slikama..Lag 100%..Nista ne placem i ne zalim se,ali eto samo to,ako moRe 
onda, ko god bude sa mnom igrao, nek bude host, jer mi net qurcu ne valja 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Pa bolje je i tebi,a i protivniku..Ne znam sto lete svi da budu host..Ja cu hostati npr. vs tebe i bice obojici ok
Ja govorim Majesticu na msnu da ja kreiram,ali dzaba..Nema veze,necu da kakim puno,ali samo logiku da koristimo svi
Uzivam u ligi nane mi 
btw. nismo dzaba stavljali speedtest :O
btw. nismo dzaba stavljali speedtest :O
eu 2
dziza_23
123
ajmo neko prijateljsku
dziza_23
123
ajmo neko prijateljsku
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa obojica ste host po poluvrijeme. prvo domacin a drugo gost. tako je oduvjek bilo, i sumnjam da je sada nesto drugacije.
Vidio sam to i ja sada kada sam igrao sa dzizom..Meni je lagalo nekih 80 minuta u ligi(kad igram protiv dzize,samo jedno pol),onda je nesto do mene..Piski ga 
tako je svima, meni je isto lag u prvom poluvremenu, tebi u drugom. znaci svima su uslovi istiever je napisao/la:Vidio sam to i ja sada kada sam igrao sa dzizom..Meni je lagalo nekih 80 minuta u ligi(kad igram protiv dzize,samo jedno pol),onda je nesto do mene..Piski ga
Meni laga kad sam ja host iako mi je upload kao i vecini 0.25 ali eto neki je ku.rac do mog operatera jeb.aiga 
Karaone ima li te da igramo?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
jasko_juve
- Kontakt:
kad god hoces,sad dodjoh s faxa jbg..nisam mogao ranije..CeMa je napisao/la:jasko, eboga ti, kad cemo
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja sam se iznenadio da se moj Fener mogao nosit sa portugalcima, al opet mi crnogorac presudi u zadnjoj sekundi, dobra utakmicasilenT. je napisao/la:pobjeda 1-2 u Istanbulu protiv vrlo jakog Fenerbahcea...iznenadio sam se koliko mi je ekipa u nekim trenucima bila nemoćna, ali dobro.... crnogorski Messi, Vukčević, u 90+ junak... već sam rekao da mi samo on zna hodat u ekipi i to je danas i dokazao![]()
![]()
![]()
zaslužio je da avatar njegov malo nosam
@rino druze, necu biti u mogucnosti odigrati nasu utakmicu veceras u 20 sati kako smo planirali. Net mi iskljucen, ali sutra ce biti uplaceno pa cemo se dogovoriti (ovo pisem sa mob.
.) Mojim savez-nicima
, ako budu sastanak odrzite ga bez mene, a ako bas trebam, sacekajte do sutra. 
hocemo igrat ovaj majestic cup? 
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Goalgetter
- Kontakt:
Hocemo li vec sada ja i ti liguDaRtAnJaN je napisao/la:hocemo igrat ovaj majestic cup?
žemoGoalgetter je napisao/la:Hocemo li vec sada ja i ti liguDaRtAnJaN je napisao/la:hocemo igrat ovaj majestic cup?
we love United, we do!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ti si domacin.DaRtAnJaN je napisao/la:žemoGoalgetter je napisao/la:Hocemo li vec sada ja i ti liguDaRtAnJaN je napisao/la:hocemo igrat ovaj majestic cup?ko je domacin?
Napravi room, eto mene
Ti si domacin.DaRtAnJaN je napisao/la:žemoGoalgetter je napisao/la:Hocemo li vec sada ja i ti liguDaRtAnJaN je napisao/la:hocemo igrat ovaj majestic cup?ko je domacin?
Napravi room, eto mene
eu2, krajina, pw gadafi
we love United, we do!
Samire hoćemo li igrat?Javi kada možeš 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Hocemo igrati. Veceras kad se skupimo oko 8 ili 9 cemo da zaigramo. Jesmo li ja i ti ono u prvom kolu??DaRtAnJaN je napisao/la:hocemo igrat ovaj majestic cup?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.