FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
22%
2. Borbu za Evropu
78
50%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 157

Orden43
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orden43 » 04 apr 2024, 23:51

Ukoliko se desi i da ispadnemo a necemo, to znaci da liga ostaje bez kluba koji se najvise gleda u ligi iako je u **** do grla + bez sarajevskog derbija :crazy: :crazy:. Ljudi ba kakvi uleti Manijaka sta vi pricate, bolje to ne raditi jos cemo gore napraviti nasem klubu, rezultati jesu losi to stoji i stanje u klubu nije bas kako bi trebalo biti ali nije ni to ba sve tako crno, ima tu i dobrih stvari samo polahko, poslije zadnjeg kola lijepo sjesti sa Brunom i viditi sta i kako dalje, ukoliko se bude trazio novi trener dovesti nekog ambicioznog trenera i pustiti ga neka odradi cijelu sezonu, hebo ovo jedna sezone 100 trenera zato i nemamo rezultata. Puna podrska svim navijacima i svi moramo biti zajedno u ovim teskim trenucima doci ce bolji dan ljudi ne brinite se !
Crni Cerak 🐦‍⬛

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 apr 2024, 23:54

A sta hoces da kazes da se navijaci nista ne pitaju u klubu?
Jesmo li mi klub navijaca ili nismo
Kome smo pjevali nikom te ne damo
Treba li Diglisic da trazi ostavke ? Hahahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 apr 2024, 23:59

NoDi80 je napisao/la:
04 apr 2024, 23:54
Zna se ko se pita.
Ima nesto sto se zove Uprava kluba. Oni trebaju da budu glavni i odgovrni za sve lose ili dobro u klubu. Upravu postavlja skupstina kluba. To su prave adrese nezadovoljstva, nije Jug. Tako to ide u u svijetu fudbala.
Nece navijaci rijesavati ove Zeljine probleme, ne mogu sve i da hoce, sta vam je.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 apr 2024, 00:00

Je li to stav grupe?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 apr 2024, 00:18

let3 je napisao/la:
04 apr 2024, 23:59
NoDi80 je napisao/la:
Zna se ko se pita.
Ima nesto sto se zove Uprava kluba. Oni trebaju da budu glavni i odgovrni za sve lose ili dobro u klubu. Upravu postavlja skupstina kluba. To su prave adrese nezadovoljstva, nije Jug. Tako to ide u u svijetu fudbala.
Nece navijaci rijesavati ove Zeljine probleme, ne mogu sve i da hoce, sta vam je.
Znaci po tvom to ovako ide. Oni su ponudili ostavke koje nece biti prihvaćeni. I to je to. Ispadamo iz lige.

Znaci navijaci Ajaxa kad su bili zadnji trebali su da pljescu i ispadnu iz lige. Umjesto sto su komplet klub otjerali.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 05 apr 2024, 00:19

A ljudi kazu mi smo najveci klub u drzavi ne mozemo mi ispasti ali bogami ako je vardar u makedoniji mogao mozemo i mi nemojte olahko shvatit situaciju .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 apr 2024, 00:19

Najjaci su ovi sto hulahopku smatraju navijacem nekog kluba, covjek random tjera uprave vec 5 godina na forumu, sa 5 profila sam sebi odgovara. Jest manijaci ce otjerati upravu par kola prije kraja, bas pametna odluka. Da ih otjeraju, doci ce novi,odmah cemo proigrati. Nije igrica.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 apr 2024, 00:24

Skupstinu treba promijeniti, uprava je najmanji problem
Iz korijena sve redom
Ne vidim ozbiljnog biznismena, obrazovanog i iskrenog covjeka u klubu
Jace vodstvo ima Zvijezda 09, za Igman, Gosk, Tuzlu, Posusje da i ne govorim
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 apr 2024, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 apr 2024, 00:27

BIZMARK66 je napisao/la:
05 apr 2024, 00:18
let3 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Zna se ko se pita.
Znaci po tvom to ovako ide. Oni su ponudili ostavke koje nece biti prihvaćeni. I to je to. Ispadamo iz lige.

Znaci navijaci Ajaxa kad su bili zadnji trebali su da pljescu i ispadnu iz lige. Umjesto sto su komplet klub otjerali.
A ti vec znas da nece biti prihvacene ostavke i da cemo zbog toga ispasti iz lige. Pa dobro.
Ma u pravu si, trebaju navijaci ustati, rastjerati komplet klub kao Ajaxovi i tako ce se svi problemi rijesiti.
Uglavnom, sve je do navijaca. Sve se oko njih vrti.

Bgm, ne da mi se dalje smarati na tu temu :salut:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 apr 2024, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 apr 2024, 00:28

Ostavke nece biti prihvaćene to budala zna.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 apr 2024, 00:32

A sta mislis da prvo sacekamo skupstinu, pa da onda donosimo zakljucke i razvlacimo pricu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 apr 2024, 00:34

Evo sacekat cemo, nemoj niko nista vise da pise na ovu temu, dok skupstina ne prodje
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 05 apr 2024, 00:41

KAD JE ŠKOTE MOJNE DA SE DAŠPRE!
4-2-3-1 Bruno vjeruj mi, nemoj glumiti Inzagija :stop:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 apr 2024, 01:20

NoDi80 je napisao/la:
05 apr 2024, 00:34
Evo sacekat cemo, nemoj niko nista vise da pise na ovu temu, dok skupstina ne prodje
Samo vi čekajte Al od ostavki nema nista.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 05 apr 2024, 02:01

let3 je napisao/la:
Zna se ko se pita.
Kako? Pa zar nije skupština puna ljudi sa Juga i običnih raje? Bar deset mogu nabrojati, a ima ih još sigurno. Njima tu nije mjesto, nemaju šta ponuditi i samim time ne trebaju biti tu. I ja odem na Jug, pa se ne petljam u nešto što nisam siguran da mogu raditi.

Popričaj i sa samim skupštinarima pa će ti reći šta misle jedni o drugima. To će ti biti dosta.

Skupštinu treba popuniti sa ljudima koji imaju firme, koji znaju kako raditi profit, sa ljudima koji imaju konkretno dodirne tačke sa sportom. Od raje sa Juga, treba biti samo jedan, da budu upućeni šta se radi, a da ih ima bruka i da oni odlučuju, to nikako ne smije biti slučaj.

Meni je sramotno da jedan npr. Radmilo Mihajlović nema mjesta u klubu i ne samo Radmilo, nego još x nekadašnjih igrača koji mogu pomoći, žalosno je to, baš žalosno, imamo ogromne resurse ali ih mi ne koristimo.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 apr 2024, 02:18

Ne znam vala da su najgori na planeti, nema potrebe da se pisu neke stvari na forumu.

Halo pa treba postovati ime, jel se tako salje slika mladjim generacijama. Ko neke tetkice tracate.

Ok kontam sad, ahaaaa mozda Manijaci trebaju ulatiti na teren, namlatiti sve igrace pa cak i sudije. Redom marisati sve, da se vidi ljubav prema klubu. **** te sta sve necu procitati.
Nije vezano za post iznad.

Bravo @Let, postujem to paša moj. Mojne biti kao neki sto jedva cekaju da popljuju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 apr 2024, 02:20

muharemovicdzelo je napisao/la:
05 apr 2024, 02:01
let3 je napisao/la:
Zna se ko se pita.
Kako? Pa zar nije skupština puna ljudi sa Juga i običnih raje? Bar deset mogu nabrojati, a ima ih još sigurno. Njima tu nije mjesto, nemaju šta ponuditi i samim time ne trebaju biti tu. I ja odem na Jug, pa se ne petljam u nešto što nisam siguran da mogu raditi.

Popričaj i sa samim skupštinarima pa će ti reći šta misle jedni o drugima. To će ti biti dosta.

Skupštinu treba popuniti sa ljudima koji imaju firme, koji znaju kako raditi profit, sa ljudima koji imaju konkretno dodirne tačke sa sportom. Od raje sa Juga, treba biti samo jedan, da budu upućeni šta se radi, a da ih ima bruka i da oni odlučuju, to nikako ne smije biti slučaj.

Meni je sramotno da jedan npr. Radmilo Mihajlović nema mjesta u klubu i ne samo Radmilo, nego još x nekadašnjih igrača koji mogu pomoći, žalosno je to, baš žalosno, imamo ogromne resurse ali ih mi ne koristimo.

Tako je
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 apr 2024, 04:42

Smijesno je i pricati o sastavu bilo cemu, Gigovic je tu, samo nemojte price ne treba njima Gigovic za nas bla bla.. Zaklo nas je protiv veleza tamo, nisko mogli centar preci, ista stvar protiv goska u gabeli. Tako da polako se spremati za derbi,izvuci sta se moze.
Fk Željezničar.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 apr 2024, 06:23

Ako je uprava pojedinci savez odlučio da ga popusimo tako će i bit.Ovi prvi su to vec uradili čekamo još savez.Evo vec sad vidimo da Gigi sudi pa sačekajmo.Ako nas bude opet uzima a izgleda da hoce ko onaj sti nam za svaki start opali zuti sta onda mi obicni navijaci da radimo.Da se kolektivno cimoba sa zgrada.Evo opalice zuti igracima ostanemo bez 2-3 igraca protiv pitara a pite će ovaj put gazit gore nego mi prosli put i ako zijanimo ove 2 ide belaj.Suspendovan stadion i kraj price.Vjerujte da to sve sto kazem visi u vazduhu.Nadam se da nece bit ali ima velikih sansi.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 apr 2024, 07:03

Ma alipasino kakav ba Gigovic. Pusti ove moronske price. Dao si za toliko kola najmanje golova u ligi 20. I to sudije krive. Pusti se ba ovih degena

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.