Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zna se ko se pita.
Znaci po tvom to ovako ide. Oni su ponudili ostavke koje nece biti prihvaćeni. I to je to. Ispadamo iz lige.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:59Zna se ko se pita.
Ima nesto sto se zove Uprava kluba. Oni trebaju da budu glavni i odgovrni za sve lose ili dobro u klubu. Upravu postavlja skupstina kluba. To su prave adrese nezadovoljstva, nije Jug. Tako to ide u u svijetu fudbala.
Nece navijaci rijesavati ove Zeljine probleme, ne mogu sve i da hoce, sta vam je.
A ti vec znas da nece biti prihvacene ostavke i da cemo zbog toga ispasti iz lige. Pa dobro.BIZMARK66 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 00:18Znaci po tvom to ovako ide. Oni su ponudili ostavke koje nece biti prihvaćeni. I to je to. Ispadamo iz lige.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:59Zna se ko se pita.
Ima nesto sto se zove Uprava kluba. Oni trebaju da budu glavni i odgovrni za sve lose ili dobro u klubu. Upravu postavlja skupstina kluba. To su prave adrese nezadovoljstva, nije Jug. Tako to ide u u svijetu fudbala.
Nece navijaci rijesavati ove Zeljine probleme, ne mogu sve i da hoce, sta vam je.
Znaci navijaci Ajaxa kad su bili zadnji trebali su da pljescu i ispadnu iz lige. Umjesto sto su komplet klub otjerali.
Kako? Pa zar nije skupština puna ljudi sa Juga i običnih raje? Bar deset mogu nabrojati, a ima ih još sigurno. Njima tu nije mjesto, nemaju šta ponuditi i samim time ne trebaju biti tu. I ja odem na Jug, pa se ne petljam u nešto što nisam siguran da mogu raditi.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:59Zna se ko se pita.
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 02:01Kako? Pa zar nije skupština puna ljudi sa Juga i običnih raje? Bar deset mogu nabrojati, a ima ih još sigurno. Njima tu nije mjesto, nemaju šta ponuditi i samim time ne trebaju biti tu. I ja odem na Jug, pa se ne petljam u nešto što nisam siguran da mogu raditi.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 23:59Zna se ko se pita.
Popričaj i sa samim skupštinarima pa će ti reći šta misle jedni o drugima. To će ti biti dosta.
Skupštinu treba popuniti sa ljudima koji imaju firme, koji znaju kako raditi profit, sa ljudima koji imaju konkretno dodirne tačke sa sportom. Od raje sa Juga, treba biti samo jedan, da budu upućeni šta se radi, a da ih ima bruka i da oni odlučuju, to nikako ne smije biti slučaj.
Meni je sramotno da jedan npr. Radmilo Mihajlović nema mjesta u klubu i ne samo Radmilo, nego još x nekadašnjih igrača koji mogu pomoći, žalosno je to, baš žalosno, imamo ogromne resurse ali ih mi ne koristimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.