FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
22%
2. Borbu za Evropu
78
50%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 157

mamonelafo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mamonelafo » 05 apr 2024, 08:37

U šta su nam klub pretvorili, a nije se čulo uprava napolje osim od nekoliko pojedinaca. Ovo je fascinantno.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 05 apr 2024, 08:46

Orden43 je napisao/la:
04 apr 2024, 23:51
Ukoliko se desi i da ispadnemo a necemo, to znaci da liga ostaje bez kluba koji se najvise gleda u ligi iako je u **** do grla + bez sarajevskog derbija :crazy: :crazy:. Ljudi ba kakvi uleti Manijaka sta vi pricate, bolje to ne raditi jos cemo gore napraviti nasem klubu, rezultati jesu losi to stoji i stanje u klubu nije bas kako bi trebalo biti ali nije ni to ba sve tako crno, ima tu i dobrih stvari samo polahko, poslije zadnjeg kola lijepo sjesti sa Brunom i viditi sta i kako dalje, ukoliko se bude trazio novi trener dovesti nekog ambicioznog trenera i pustiti ga neka odradi cijelu sezonu, hebo ovo jedna sezone 100 trenera zato i nemamo rezultata. Puna podrska svim navijacima i svi moramo biti zajedno u ovim teskim trenucima doci ce bolji dan ljudi ne brinite se !
Poslije zadnjeg kola, a ako ovako nastavimo, polako sjesti sa Brunom, vidjeti ko će ostati od ovih kvaziigrača, vidjeti kome se igra u federalnoj i lagano.

Polako, samo treba biti strpljiv, evo nas već na predzadnjem mjestu.

Ma ima tu dobrih stvari, samo ih mi slijepci ne vidimo, realno. Ubiše nas dezinformacijama da ćemo ispasti, a skroz je suprotno, gledaj nas, stojimo stamenito, predzadnji.

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 05 apr 2024, 09:43

Kako glupih ljudi sve ovdje ima to je nevjerovatno.
Toliko im pojedini forumaši pokušavaju otvoriti oči i prikazati suštinski problem skupštine, uprave i navijača.
I onda neko priča o ulijetanju i zašto ljudi pljuju ono što Manijaci rade.
Pa iz razloga što se zna sve crno na bijelo šta je bilo prije i kako je zbog nekih najmanjih pogrešaka u klubu grupa reagovala kako bi se svima ubacilo u glavu šta je Željo.
Danas to nije slučaj jer tribinu vode ljudi koji imaju suštinsku korist a to je pitati se za sve u klubu a nemaju kompetencije da bilo čemu doprinesu. Iz tog razloga im odgovara uprava, iz tog razloga se još nije začulo uprava napolje, iz tog razloga su napunili skupštinu svojim ljudima tako da su ostalim ruke vezane. I da se krug zatvara UO-Skupština-Manijaci (sponzor?).
Svaka čast za brojnost i za koreografije kada ne plate kazne, ali ljudi pomirite se s činjenicom da grupa manje donosi dobrog od kako su postali sponzor, te da tonemo a oni gledaju svoj tal prioritetom većim od Želje
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 05 apr 2024, 10:14

Imate na Faktoru, Žujo, Kozarić, Gredić, Badžak pričaju o situaciji.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 apr 2024, 10:33

muharemovicdzelo je napisao/la:
05 apr 2024, 10:14
E nek je sve na vidjelo izašlo, a ovdje se pojavljivali odredjenih ljudi koji su govorili da nije niko bio za ulazak u klub, skupština i uprava ovim direktno rade protiv kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 05 apr 2024, 10:36

Priča stane u jednu rečenicu, što je Kozarić rekao: pomoć je odbijena sa konstastacijom da je situacija pod kontrolom.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 apr 2024, 10:43

Oni neće iz kluba zbog razno raznih aferima koje su radili i koje namjeraju da rade. Čuvaju svoje guzice preko ledja kluba..

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 05 apr 2024, 10:58

UPRAVA NAPOLJE!

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 05 apr 2024, 11:10

irfo je napisao/la:
05 apr 2024, 10:33
E nek je sve na vidjelo izašlo, a ovdje se pojavljivali odredjenih ljudi koji su govorili da nije niko bio za ulazak u klub, skupština i uprava ovim direktno rade protiv kluba
Klubom se ne moze upravljati sa strane. Nikakvi krizni stabovi, pomocni upravni odbori i slicno. Dodji na skupstinu, predstavi plan pa ce se glasati.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 apr 2024, 11:19

enterofuryl je napisao/la:
05 apr 2024, 11:10
irfo je napisao/la:
Klubom se ne moze upravljati sa strane. Nikakvi krizni stabovi, pomocni upravni odbori i slicno. Dodji na skupstinu, predstavi plan pa ce se glasati.
Ko me da predstaviš plan ? Ovim sto godinama nista ne rade i doveli su klub pred ispadanje. Kakvi mozgovi ..

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 05 apr 2024, 11:26

irfo je napisao/la:
Da! Bilo je i bit će ljudi zaniteresovanihm ali ovi eksperti u skupštini i upravi ne žele da se to desi, zbog nekih svojih nalogodavaca i planova.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 apr 2024, 11:44

Jest tesko predstaviti plan ljudima koji su nas odveli na dno tabele :rol:

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 05 apr 2024, 11:49

Bravo za upad Manijaka na trening dosta je vise dobijali su podrsku panjevi cijelu sezonu treba i njima **** mater kao i upravi
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 05 apr 2024, 11:50

Na sta smo spali, da se nadamo da ce se **** sloga umoriti u kupu u srijedu, da bi bili umorni protiv nas u nedjelju. Ako se nadje neko ne da 100% od sebe, sljedeci trening ce vjezbat sprintanje.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 05 apr 2024, 11:54

mamonelafo je napisao/la:
05 apr 2024, 11:26
irfo je napisao/la:
Da! Bilo je i bit će ljudi zaniteresovanihm ali ovi eksperti u skupštini i upravi ne žele da se to desi, zbog nekih svojih nalogodavaca i planova.
Kod nas ljudi misle da su najpametniji i imaju tedenciju da se mijesaju gdje im nije mjesto. Ne vidim ja tu neke interese, nego nece da vide da nemaju kapacitet i da nekom drugom prepuste. Uzive se u ulozi koju obavljaju, tretiraju kao da je to njihova neka misija, sta vec, a realno pojma nemaju. Ide se do te granice da postane destrukitvno i pogubno za klub. I tu nastaje problem.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 05 apr 2024, 11:55

Ovo je super, neka su "upali" na trening i očitali bukvicu. Mislim da to neće imati nekog pretjranog efekta, jer Drljo neće postati Neymar, a Haračić neće postati Benzema.

Nadam se da ćemo se pojaviti i u ponedjeljak, da ispratimo grobare iz uprave i skupštine adekvatnim uzvicima, ipak su i oni (ako ne i trostruko više), koliko i igrači, zaslužni za za dovođenje kluba na najniže grane ikad (od osamostaljenja).

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 apr 2024, 11:58

BIZMARK66 je napisao/la:
04 apr 2024, 23:33
let3 je napisao/la:
04 apr 2024, 23:31
invincible1921 je napisao/la:
04 apr 2024, 23:26

Meni fkt nije jasno sta ljudi ocekuju od navijaca...sta da ulete na teren prebiju pola zapada? Dobro i sta cemo onda...kako ce nam to tacno pomoc?

Sto je najgore svi ovi sto ih prozivaju tad bi rekli "bruka, primitivci,bla bla"...

Kako izgleda kad se navijaci pitaju mozes vidjet na primjeru Hajduka...

Uostalom poprilicno sam siguran da bi vecina iz uprave sad odstupila da ima iko drugi ko ce doc..al kao sto sam vise puta rekao: nema nikoga apsolutno nikoga..
Pa to izgleda mnogi i prizeljkuju ovdje. Vidis i sam sta se pise ;)
Da manijaci kao torcida upadnu u teren, da razvale i pocupaju sve, da upadnu u svlacionicu, da na nalupaju igrace i trenera i sve u 3 pm da posalju.
I onda ce ekipa od toga proigrati, odjednom ce Haracic poceti zabijati a Drljo asistirati.

Nevjerovatno sta neki pisu ovdje.
Opet vi spinujete priču. Manijaci ne treba da ulijecu na teren, niti da biju ikoga ne znam gdje si to pročitao? Manijaci treba da traže ostavke ljudi u klubu kao sto su ranije tražili kad smo bili 5 6 na tabeli. Imali niz 5 6 poraza i slično. Demagogiju ostavite za negdje drugo.

Jeste vi svjesno gdje se mi nalazimo ili se bas pravite budale.

Najmanje golova u ligi dali? Vi ako ste navijaci Zelje jadna nama majka.

slika
Ja sam toga bio svjestan kad su mnogi ovdje pisali o arapima, stabilizaciji, qrcu palcu...sad kad je dosla voda do grla sad lafo "sta je ovo otkud ovo"....svi su na ovo pristali iako je bilo milion znakova kuda ce ovo otic

O cemu pricamo vrati postove kad je arap doso ja sam pisao da smo veoma blizu ispafanja, ljudi me napadali...i sad odjednom svi vizionari, e brate vizija da vidis katastrofu prije nego se desi

Nek manijaci traze ostavke nemam nista peotiv, ali po meni sad nije ni vrijeme ni mjesto na tabeli za bune neke...uostalom sta evo da ode sva uprava ko ce doc u ovom tentuku? dok neko dodje mi smo u federalnoj

Sta treba da prijete igracima da im ubiju i ovo malo samopouzdanja sto imaju pa da ispadnemo?
=\_1921_/=

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 05 apr 2024, 12:00

invincible1921 je napisao/la:
05 apr 2024, 11:58
BIZMARK66 je napisao/la:
04 apr 2024, 23:33
let3 je napisao/la:
04 apr 2024, 23:31

Pa to izgleda mnogi i prizeljkuju ovdje. Vidis i sam sta se pise ;)
Da manijaci kao torcida upadnu u teren, da razvale i pocupaju sve, da upadnu u svlacionicu, da na nalupaju igrace i trenera i sve u 3 pm da posalju.
I onda ce ekipa od toga proigrati, odjednom ce Haracic poceti zabijati a Drljo asistirati.

Nevjerovatno sta neki pisu ovdje.
Opet vi spinujete priču. Manijaci ne treba da ulijecu na teren, niti da biju ikoga ne znam gdje si to pročitao? Manijaci treba da traže ostavke ljudi u klubu kao sto su ranije tražili kad smo bili 5 6 na tabeli. Imali niz 5 6 poraza i slično. Demagogiju ostavite za negdje drugo.

Jeste vi svjesno gdje se mi nalazimo ili se bas pravite budale.

Najmanje golova u ligi dali? Vi ako ste navijaci Zelje jadna nama majka.

slika
Ja sam toga bio svjestan kad su mnogi ovdje pisali o arapima, stabilizaciji, qrcu palcu...sad kad je dosla voda do grla sad lafo "sta je ovo otkud ovo"....svi su na ovo pristali iako je bilo milion znakova kuda ce ovo otic

O cemu pricamo vrati postove kad je arap doso ja sam pisao da smo veoma blizu ispafanja, ljudi me napadali...i sad odjednom svi vizionari, e brate vizija da vidis katastrofu prije nego se desi

Nek manijaci traze ostavke nemam nista peotiv, ali po meni sad nije ni vrijeme ni mjesto na tabeli za bune neke...uostalom sta evo da ode sva uprava ko ce doc u ovom tentuku? dok neko dodje mi smo u federalnoj

Sta treba da prijete igracima da im ubiju i ovo malo samopouzdanja sto imaju pa da ispadnemo?
Možda i jesu, valjda će nas neko obavijestiti šta se desilo danas.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 apr 2024, 12:03

E cuj faktor objavio clanak, svi bi sada pomogli.. evo upali su navijaci, valjda se prestane srati po manijacima.
Fk Željezničar.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 05 apr 2024, 12:42

Neko je napisao,a sta sada lafo svi bi da se vrate. Pa druze procita sta je Zujo rekao.
Dali se na raspolaganje u januaru,ovi ublehasi nisu nista odgovorili.
I jos ako je istina da su promijenili statut pa da se mogu samo izmedju sebe birati,to treba pobiti,a ne protjerati.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 8 gostiju.