Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima li svjedoka da to potvrde?
-
- Kontakt:
Izdajte vi saopstenje i podrzite Vicu,napisite da smo mi dusmani i rijesen problem,napisite da podrzavate institucije saveza. Kazu da je Bekrija prijetio ovim iz Igmana smrcu u svlacionici,tako kazu pa cemo vidjeti.nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 17:20Sad ide saopstenje kako mediji ruse ugled klubu, kako su oni sami protiv svih, kako je Ibricic bivsi reprezentativac, kako je savez ovakav ili onakav... bla bla bla bla, standarno.
Neki dokaz? Relevantni svjedok? Jel to Musa rekao da je takve prijetnje doživio, a opet onako odsudio utakmicu? Pa taj tip je onda yebeniji od Tite kad tako odyebava ozbiljne prijetnje i opet po svom tuče.DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2024, 17:39Kakav debil"Senijad Ibričić je oko 16:00 časova ušao u svlačionicu za službena lica utakmice-sudije i glavnom sudiji utakmice se obratio riječima: „Je li te stid, znaš li gdje si došao? Znam gdje radiš, znam šta ti žena radi, znam da imaš jedno dijete, zato pripazi kako danas sudiš, znam sve o tebi!“,![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Rijec sluzbenog lica ima vecu snagu nego rijec 20 krezubih jalijasa kod ovakvih odluka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:12Imamo mi 20 svjedoka da nije ni ulazio u svalcionicu i sta sad? Nek mu je hebo od a do z mada nista od toga
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 05 apr 2024, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Tu je Zukanovic
samo nemam vise vremena za ove gluposti ovde.
Milan Tegeltija ima pravo da pise sta hoce. svako ima svoje misljene. samo sto on ne zna kako transfermarkt radi. i misli samo se gleda tabela. Dinamo 70 i Rijeka 35. jest treba dobiti Rijeka + 30 ako bude sampion ili Dinamo - 30 ? Chelsea - Vila blizu 300 Mio ali je 16p razlika. ovde nije ni bilo 2 Mio dok nije dosao Duljevic.
prvo cijene su od prosle godine. znaci sve sta je bilo do sada nije ukljuceno u vrijednost. treba i gledati da Borac ima dosta stari igraca. ne mozes ti ici ovde gore. za mlade ne moram ni pricati. ja uvijek guram mlade igrace. tako ce i sada biti. na kraju je Borac zadne 2 godine 0 KM dobio za igrace.
sto Tegeltija prica Sarajevo tako i nako. samo jedno pitanje. kako Sarajevo bez titula, evrope, lose igre i sve toga. prodaje bolje igraca od ekipa koji imaju titulu, kokj igraju grupe, koji imaju jaku podrsku iza sebe. jesam i ja kriv ?
ja znam sto se to desilo. sto sam odbio staviti golove u kupu ( Sarajevo-Borac) sto prema TM ne mogu staviti ako je savez odlucio na 0-3.

Milan Tegeltija ima pravo da pise sta hoce. svako ima svoje misljene. samo sto on ne zna kako transfermarkt radi. i misli samo se gleda tabela. Dinamo 70 i Rijeka 35. jest treba dobiti Rijeka + 30 ako bude sampion ili Dinamo - 30 ? Chelsea - Vila blizu 300 Mio ali je 16p razlika. ovde nije ni bilo 2 Mio dok nije dosao Duljevic.
prvo cijene su od prosle godine. znaci sve sta je bilo do sada nije ukljuceno u vrijednost. treba i gledati da Borac ima dosta stari igraca. ne mozes ti ici ovde gore. za mlade ne moram ni pricati. ja uvijek guram mlade igrace. tako ce i sada biti. na kraju je Borac zadne 2 godine 0 KM dobio za igrace.
sto Tegeltija prica Sarajevo tako i nako. samo jedno pitanje. kako Sarajevo bez titula, evrope, lose igre i sve toga. prodaje bolje igraca od ekipa koji imaju titulu, kokj igraju grupe, koji imaju jaku podrsku iza sebe. jesam i ja kriv ?
ja znam sto se to desilo. sto sam odbio staviti golove u kupu ( Sarajevo-Borac) sto prema TM ne mogu staviti ako je savez odlucio na 0-3.
Pa valjda su bile i ostale sudije tu. Nije sigurno bio sam u prostoriji namijenjenoj za sudijsku cetvorku.Zutti je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:18Neki dokaz? Relevantni svjedok? Jel to Musa rekao da je takve prijetnje doživio, a opet onako odsudio utakmicu? Pa taj tip je onda yebeniji od Tite kad tako odyebava ozbiljne prijetnje i opet po svom tuče.DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2024, 17:39Kakav debil"Senijad Ibričić je oko 16:00 časova ušao u svlačionicu za službena lica utakmice-sudije i glavnom sudiji utakmice se obratio riječima: „Je li te stid, znaš li gdje si došao? Znam gdje radiš, znam šta ti žena radi, znam da imaš jedno dijete, zato pripazi kako danas sudiš, znam sve o tebi!“,![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo ih pišaj brate.... Samo u facu polupismenim krezubim debilima prodavacima pampersaBigZlatan je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:21Tu je Zukanovicsamo nemam vise vremena za ove gluposti ovde.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:

Senijad Ibričić je oko 16:00 časova ušao u svlačionicu za službena lica utakmice-sudije i glavnom sudiji utakmice se obratio riječima: „Je li te stid, znaš li gdje si došao? Znam gdje radiš, znam šta ti žena radi, znam da imaš jedno dijete, zato pripazi kako danas sudiš, znam sve o tebi!“,
Najviše novca imaju
Akademija-prodaja igraca
I onda prijetiti ženom i djetetom
S kim ja dijelim Metropolu
- feniksptica
- Kontakt:
Zadnji trzaji....
Lazno svjedočenje se posebno kaznjava.
Lazno svjedočenje se posebno kaznjava.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dodji da te osunetim cetaljusvrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:26
Senijad Ibričić je oko 16:00 časova ušao u svlačionicu za službena lica utakmice-sudije i glavnom sudiji utakmice se obratio riječima: „Je li te stid, znaš li gdje si došao? Znam gdje radiš, znam šta ti žena radi, znam da imaš jedno dijete, zato pripazi kako danas sudiš, znam sve o tebi!“,
Najviše novca imaju
Akademija-prodaja igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svi kaznjeni samo Zeljkan dobio samo opomenu za pirotehniku
Nije valjda da se i savezu stislo srce pa im progledali kroz prste zbog neimastine
kumili molili prosili 

Nije valjda da se i savezu stislo srce pa im progledali kroz prste zbog neimastine

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 05 apr 2024, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vi ugostite dzelate ako vam je volja,ako je ovo uradio Ibricic pozlatile mu se. Dodje ti neko u kucu,stan i krade te na oci,vjerovatno bi mu kafu pripremio?DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:21Pa valjda su bile i ostale sudije tu. Nije sigurno bio sam u prostoriji namijenjenoj za sudijsku cetvorku.
-
- Kontakt:
Ima par hiljada svjedoka na stadionu,tv neka dokazuju,trn u oku Mirvic ne hebe zivu silu,ne zavisi od saveza kao ostali,trazio je rat i dobice gaSuvorov je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:20Rijec sluzbenog lica ima vecu snagu nego rijec 20 krezubih jalijasa kod ovakvih odluka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:12Imamo mi 20 svjedoka da nije ni ulazio u svalcionicu i sta sad? Nek mu je hebo od a do z mada nista od toga
Kažem relevantni svjedoci. Da je Musa prijavio da ga je Ibričić silovao u svlačionici ovi bi potvrdili. Nadam se da ste svjesni da kad bi se tako nešto desilo utakmica ne bi ni počela. Peljto se boji i neće da sudi jer mu neki anonimci prijete preko interneta, a ovaj mudonja odsudi onakvu krađu nakon takvih prijetnji. Na sve to 20 dana nakon svega prvi put se ovo spominje. Daj budi realan.DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:21Pa valjda su bile i ostale sudije tu. Nije sigurno bio sam u prostoriji namijenjenoj za sudijsku cetvorku.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Samo im je prica glupa kao i gazda pampers
Prvo, zasto bi neko PRIJE utakmice prijetio sudiji? Logika, nula bodova. Drugo, ako je tacno, sudija je to trebao odmah prijaviti i ne bi se ni odigrala utakmica, ako ima svjedoke?
Trece, Ibricic evo rekao da su ovo bajke i da ima njegova izjava... Dakle, osim sto vara na terenu, vara i u izjavama...a ima finu ženu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Sto Ibricicevu izjavu nisu objavili?

Koje gluposti,

Pa ima li ovome cirkusu kraja...

Postupak je jednostavan, sudija obavijesti delegata o prijetnji njemu, njeegovoj porodici, delegat kontaktira NS BiH i utakmica bi automatski bila odlozena...
Uzele bi se sve izjave, zasjedala disciplinska komisija i donijela odluku na osnovu dokaza...
Ovo je samo potvrda, da Vico polako gubi tlo pod nogama i da je ovo cist pokusaj dobijanja osude javnosti i pridobijanja sitnih medijskih poena kako bi se sto vise ocrnio jedini klub koji je imao damu da im se suprostavi, a svjesni su cinjenice da toj instituciji od kluba ne mogu zapravo nista...
Idemo dalje Mirvicu, lomi ih polako kako si i krenuo
Sanjace tebe Vico Mirva, kao sto te i Virto sanja svaku noc...

- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da prođe RamazanFCUM je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:33Dodji da te osunetim cetaljusvrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:26
Najviše novca imaju
Akademija-prodaja igraca
Zašto samo željkan nije kažnjen za pirotehniku ? I kažu da će željkan ispasti iz lige, ma nema šanse čuva savez željkana svog.