Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ibricic je navodno prijetio Musi da ce ga baciti lavovima u Pionirskoj dolini.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
"Je li te stid, znaš li gdje si došao? Znam gdje radiš, znam šta ti žena radi, znam da imaš jedno dijete, zato pripazi kako danas sudiš, znam sve o tebi!" - Senijad Ibričić
Strašno je ovo što je uradio Ibričić, vidi se da je učio od najboljih (od analitičnog istoka).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U ovu priču samo debili mogu povjerovati.
-
- Kontakt:
na stranu to, Ibro ima više muda nego mnogi igrači Ajduka skupa, on bi bio idealan nasljednik Nikoličiusa za tamošnjeg sportskog direktora
zar i ti sine Ivane!?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Koliko glup moras biti da povjerujes u ovo. 

Najjači su ovi jadovi na temi koji odmah bez po muke povjeruju kriminalcu Musi 

Ma Ibra mu samo u prolazu rekao, "znam s kim ti se zena prci "...

Pa gdje si virto nema te danima da nam objasnis finansijsku situacijuVirtu4l je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:53"Je li te stid, znaš li gdje si došao? Znam gdje radiš, znam šta ti žena radi, znam da imaš jedno dijete, zato pripazi kako danas sudiš, znam sve o tebi!" - Senijad Ibričić
Strašno je ovo što je uradio Ibričić, vidi se da je učio od najboljih (od analitičnog istoka).

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Al fakat moraš biti ozbiljan degenerik da popušiš ovakvu priču.
Čuj u 16h došao da mu prijeti.. mogli su komotno navesti i da mu se noć prije javljao sa lažnih profila i lajkao ženi slike.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ja tu, kao i vazda.
Uskoro će ti se sve samo objasniti, ali mislim da ti to svakako znaš.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On je Musin broj pustio u javnost poslije tekme, sad je sve jasnijescholsey je napisao/la: ↑05 apr 2024, 19:05Al fakat moraš biti ozbiljan degenerik da popušiš ovakvu priču.
Čuj u 16h došao da mu prijeti.. mogli su komotno navesti i da mu se noć prije javljao sa lažnih profila i lajkao ženi slike.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ponovo šalju najgoru moguću sliku našeg fudbala. Evo i ova vijest obiđe region, a vjerovatno će i Evropu.
Čovjek ulazi u svlačionicu i prijeti sudiji, spominje mu djecu, jbt, pa to ni Arkan u svom prajmu nije radio.
Čovjek ulazi u svlačionicu i prijeti sudiji, spominje mu djecu, jbt, pa to ni Arkan u svom prajmu nije radio.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Za ovog debila nije ni cudo da je povjerovao. 

Najjača mi je ova, "Znaš li gdje si došao?", isto da je Bernabeu u pitanju wahahaha.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Postoji mjerna jedinica od 0 do Virto, lako se racuna.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Navijaci ste koji zadnjih par godina najvise fulaju sa misljenjima o pojacanjima, trenerima, rezultatima i svemu ostalom, ne znam sto bi vam neko vjerovao da ovo nije istina. 

- feniksptica
- Kontakt:
Virto pisao...sad bi nekad trebao i njegov portparol kontras se javit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jesam ti rekao da si neobjektivan, da godinama nerealno povecavas cijene polu igracima iz Sarajeva.Pa u sezonoma kad je Zrinjski prepisavao ligu, igraci Sarajeva vrijede isto ili vise. Sad ce tom doci kraj. Kazes Borac ima stare igrace a, u zadnjih par utakmica pocinjemo sa 4 u21 igraca od kojih se ne zna koji je bolji. Cekam sa nestprljenjem sljedeci update.BigZlatan je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:21Tu je Zukanovicsamo nemam vise vremena za ove gluposti ovde.
Milan Tegeltija ima pravo da pise sta hoce. svako ima svoje misljene. samo sto on ne zna kako transfermarkt radi. i misli samo se gleda tabela. Dinamo 70 i Rijeka 35. jest treba dobiti Rijeka + 30 ako bude sampion ili Dinamo - 30 ? Chelsea - Vila blizu 300 Mio ali je 16p razlika. ovde nije ni bilo 2 Mio dok nije dosao Duljevic.
prvo cijene su od prosle godine. znaci sve sta je bilo do sada nije ukljuceno u vrijednost. treba i gledati da Borac ima dosta stari igraca. ne mozes ti ici ovde gore. za mlade ne moram ni pricati. ja uvijek guram mlade igrace. tako ce i sada biti. na kraju je Borac zadne 2 godine 0 KM dobio za igrace.
sto Tegeltija prica Sarajevo tako i nako. samo jedno pitanje. kako Sarajevo bez titula, evrope, lose igre i sve toga. prodaje bolje igraca od ekipa koji imaju titulu, kokj igraju grupe, koji imaju jaku podrsku iza sebe. jesam i ja kriv ?
ja znam sto se to desilo. sto sam odbio staviti golove u kupu ( Sarajevo-Borac) sto prema TM ne mogu staviti ako je savez odlucio na 0-3.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, feniksptica, mnon46, Pablo11, riki46, Varijantas8 i 33 gosta.