Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Pozitivno je to što se čini da konačno razmišljaju o dugoročnoj budućnosti.
Prvi intervju i prvi novinar u historiji koji mu se nije uvlacio u... Zapravo, uvlace se oni svima - ne samo Vici, ali u ovom slucaju je on u fokusu.
Nesto mi ovo predobro zvuci da bi bilo istinito. Svaka cast ako ovo sve napravi.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 01:11Don Vico Zeljkovic najavio kampove sirom svijeta gdje će se skautirati djeca od 12,13,14 godina i pozvati u omladinske selekcije repke.
Takođe je najavio da će pokrenuti sve pravne procedure kako bi spriječio odlazak talentovanih igraca iz u21 reprezentacije u susjedne repke![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 01:11Don Vico Zeljkovic najavio kampove sirom svijeta gdje će se skautirati djeca od 12,13,14 godina i pozvati u omladinske selekcije repke.
Takođe je najavio da će pokrenuti sve pravne procedure kako bi spriječio odlazak talentovanih igraca iz u21 reprezentacije u susjedne repke![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 01:11Don Vico Zeljkovic najavio kampove sirom svijeta gdje će se skautirati djeca od 12,13,14 godina i pozvati u omladinske selekcije repke.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zalosno je to sto je ovo najlosija reprezentacija,izvrsni odbor,predsjednik,selektor,igraci u historiji nase fudbalske reprezentacije,a niko da mrdne guzicom da se mijenja sve iz korijena. Mediji,javnost,navijaci,svi se umirili...Tjeraj bagru od cistacice do predsjednika bando neuspjesna. Ucahurili se i boli ih neka stvar za rezultate.
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Eto sa Hurem bi bilo sta bolje. Guzio je ko je stigao. Tek ovu Ligu nacija korektno odradila, a 20 godina vodi zensku reprezentaciju.
Nasa sansa je protiv Sjeverne Irske i Malte. Suludo je bilo ovdje ocekivati i bod, a kamoli pobjedu.
Nasa sansa je protiv Sjeverne Irske i Malte. Suludo je bilo ovdje ocekivati i bod, a kamoli pobjedu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nismo ga vidjeli ni u Zenici kod muskaracarobertkosar je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:12Gledam pola sata tekmu i jos nisam vidio Portugalskog golmana na golu![]()
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zna Vicko koja sevdalinka navijackog Bosnju baca u sevdah pa je sad pjeva iz sveg glasa ... sve ce letit' po terenima i sprjecavat' omladinu da ne igraju mu za majku Srbiju ...DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2024, 10:03Nesto mi ovo predobro zvuci da bi bilo istinito. Svaka cast ako ovo sve napravi.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 01:11Don Vico Zeljkovic najavio kampove sirom svijeta gdje će se skautirati djeca od 12,13,14 godina i pozvati u omladinske selekcije repke.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Dobro ja sam mislio za ove kampove. Ovo drugo ni haski sud ne moze zabraniti, a kamoli nas savez.DaVinci je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:41Zna Vicko koja sevdalinka navijackog Bosnju baca u sevdah pa je sad pjeva iz sveg glasa ... sve ce letit' po terenima i sprjecavat' omladinu da ne igraju mu za majku Srbiju ...DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2024, 10:03Nesto mi ovo predobro zvuci da bi bilo istinito. Svaka cast ako ovo sve napravi.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 01:11Don Vico Zeljkovic najavio kampove sirom svijeta gdje će se skautirati djeca od 12,13,14 godina i pozvati u omladinske selekcije repke.
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Vlado Jagodic ili Marko Maksimovic novi selektori 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sasvim korektan intervju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slobodi racun blokiran zbog nesuglasica ko ce u NS TK, a vrli predsjednik soli pamet kako nema politickog uticaja u NFSBIH.

-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Također kako smo saznali blizu NS BiH je i legendarni kapiten reprezentacije i veliki ljubimac navijača Vlatko Glavaš, koji bi trebao preuzeti jednu od funkcija u našem Savezu.
Vico ce sve uraditi da zadrzi stolicu 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vico, gospodin covjek, kojem treba dati dozivotno stolicu i titulu počasnog predsjednika saveza koji je uspio nekim čudom pripitomiti četnike, ustaše pa i balije i ponizitii njihove fasisticke, rasisticke i nacionalisticke ideje.
Tek sad mi je drago sto sam ga stalno branio.
Tek sad mi je drago sto sam ga stalno branio.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Vico ne samo da zasluzuje novi mandat, vec zasluzuje i nakon toga 2 mandata koje pripadaju bosnjackoj komponenti
Don Vico Zeljkovic

Don Vico Zeljkovic

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎