Odgovorit cu ti kod koga su isli na prasetinu kad se uclanis u svoj klub.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:09Jedan fin,posten ciko,uklapo se u plavu filozofiju bre. Jesul kod ovog Amar,Manijaci isli na prasetinu ili kod nekog drugog,znam da su imali dobre,bratske odnose bilo je i finih slika sa druzenja.
TradiCIJSKI Slavija je bila u bratskim odnosima sa željeznicarima jos iz vremena Kraljevine Jugoslavije.
Tačno je da mi igramo sutra sa Željezničarom, ali u srijedu imamo veoma bitnu utakmicu za nas. Mi smo jedan od osnovnih ciljeva pored opstanka rekli da Sloga definitivno napokon poslije toliko godina treba da osvoji Kup Republike Srpske. To nam je želja i cilj
Ja ne znam da je iko ostao u mostaru do krajaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 12:00Niste izbaceni nego su vam navijaci trazili da izadju zbog hladnoce i kise bar tako kazu ljudi koji su ih osiguravali
Kamaga11 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:32Odgovorit cu ti kod koga su isli na prasetinu kad se uclanis u svoj klub.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:09Jedan fin,posten ciko,uklapo se u plavu filozofiju bre. Jesul kod ovog Amar,Manijaci isli na prasetinu ili kod nekog drugog,znam da su imali dobre,bratske odnose bilo je i finih slika sa druzenja.
Za tebe ide zlatna medalja, nemaš konkurencije.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 12:00Niste izbaceni nego su vam navijaci trazili da izadju zbog hladnoce i kise bar tako kazu ljudi koji su ih osiguravali
Hoces da te izblamiram ovdje ili na pp
Jašta kako nije. Evo i da pogledamo roster mitomana 1921 -1922: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić..... Sve djeca sa Mejtaša, Kovača, Vratnika, Logavine, Mihrivoda, Džidžkovca itd.Pitarsam je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:54TradiCIJSKI Slavija je bila u bratskim odnosima sa željeznicarima jos iz vremena Kraljevine Jugoslavije.
Ustvari kad pogledamo geografiju to je bio jedini pravi
Komsijski derbi.Samo preko brda sa Gubavice u Lukavice.
Nije trebalo rijeke i doline prelaziti.
Haveri stari mitomanski!
Sarajevski duh, od osnivanjaStroj1946 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 12:26Jašta kako nije. Evo i da pogledamo roster mitomana 1921 -1922: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić..... Sve djeca sa Mejtaša, Kovača, Vratnika, Logavine, Mihrivoda, Džidžkovca itd.Pitarsam je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:54TradiCIJSKI Slavija je bila u bratskim odnosima sa željeznicarima jos iz vremena Kraljevine Jugoslavije.
Ustvari kad pogledamo geografiju to je bio jedini pravi
Komsijski derbi.Samo preko brda sa Gubavice u Lukavice.
Nije trebalo rijeke i doline prelaziti.
Haveri stari mitomanski!
Izljube se vazda triput.... Jbga Čaršija se nije mogla prepoznati ovdje
Nisam upratio, jel ovo svirano kao ofsajd?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.