Enzo odigrao strasan meč, ali sta znaju papci kojima je Lisandro neka klasa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Onaj prvi penal je smiješan, a ni drugi nije ništa bolji. Da se ovakva dva penala mogu svirati u najjačoj ligi svijeta, ne znam, užas baš.VivaLaStella je napisao/la: ↑06 apr 2024, 10:47
Evo, i onda iz VAR sobe dojave da treba svirati penal, umjesto da sudija sam pogleda situaciju i procijeni je li kontakt dovoljan za penal. Po meni nije, ali eto
Da si gledao utakmicu i VAR vidio bi da je taj penal koji je Dalot napravio ispravan, na prvoj VAR snimci se vidio kontakt, na tom videu namjenjenom isključivo za twitter je očito da je editovano i malo se razmak napravio. Žao mi je likova poput tebe kojima twitter servira realnost koju prihvaćaš. Penal na Cucurelli ne treba ni objašnjavati, klasični udarac u koljeno nakon što prije došao do lopte, dovoljno da se izbaci iz takta.VivaLaStella je napisao/la: ↑06 apr 2024, 10:47
Evo, i onda iz VAR sobe dojave da treba svirati penal, umjesto da sudija sam pogleda situaciju i procijeni je li kontakt dovoljan za penal. Po meni nije, ali eto
I to stranica troll footballdenimen99 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 13:02Da si gledao utakmicu i VAR vidio bi da je taj penal koji je Dalot napravio ispravan, na prvoj VAR snimci se vidio kontakt, na tom videu namjenjenom isključivo za twitter je očito da je editovano i malo se razmak napravio. Žao mi je likova poput tebe kojima twitter servira realnost koju prihvaćaš. Penal na Cucurelli ne treba ni objašnjavati, klasični udarac u koljeno nakon što prije došao do lopte, dovoljno da se izbaci iz takta.VivaLaStella je napisao/la: ↑06 apr 2024, 10:47
Samo mi nije jasna jedna stvar, kako se više u doba High/Ultra Definition prenosa pa čak i snimaka utakmice najpopularnije lige na svijetu možete zadovoljiti kvalitetom slike koju si objavio na forumu. Pa btj isto da pes4 gledam. I onda kaže, evo vidiš na ovom videu se vidi hahaha, pa ništa se ne vidi buraz na ovom hamelju koji si objavio
Joj i ovo je bila pljacka na stetu Sitija al ono bas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.