Kyeremeh i Renan ko York i Cole u svoje vrijeme.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:56IlievGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:25Danas nastaviti tamo gdje smo stali. Predikcije sastava?
Celik-Anicic-Soldo
Beganovic-Buljubasic-Julardzija-Radovic
Mehmedovic
Kyeremeh-Renan
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
-
- Kontakt:
daj Renana veceras opet, crnac je ybg bolji je od naseg
nema veze sto od prosle godine go nije dao
nema veze sto od prosle godine go nije dao

Nadam se da ce Renan na klupi ostat. Ako je sa kartonima problem u vezi Čatakovića, onda Renan u prvu- ne treba rizikovat ako bude rezultat povljan
-
- Kontakt:
Tako je
On i Miomir.Ne bi sa njima dvojicom rizikovao nema sanse.Obojica su nam prebitni.A Maric sudi...
Trebali su dobiti u Tuzli da danas ociste jer do kraja aprila imamo:derbi,Borac,Zrinjski,Velez pa gostovanje Slogi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Bit će večeras 7000-8000 glat
Nikako rizikovati veceras sa njima dvojicom. Nikako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 apr 2024, 12:42Tako je
On i Miomir.Ne bi sa njima dvojicom rizikovao nema sanse.Obojica su nam prebitni.A Maric sudi...
Trebali su dobiti u Tuzli da danas ociste jer do kraja aprila imamo:derbi,Borac,Zrinjski,Velez pa gostovanje Slogi![]()
- FKS -
SVI NA KOŠEVO, BILO BI LIJEPO DA SE FINO POPUNI SJEVER I HAJC PRED DERBI!
IDE I 10 MILJA VEČERAS!
IDE I 10 MILJA VEČERAS!
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Ma hladne glave 10 milja veceras, zabit peticu i u punom nafuru na derbi.
Sto se mene tice nek gurbeti uzmu bod sutra, nama odgovara a njih ko ebe, spasili se ili ne
Sto se mene tice nek gurbeti uzmu bod sutra, nama odgovara a njih ko ebe, spasili se ili ne
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Maroon1946
- Kontakt:
Moraju se dobiti ove 2 utakmice protiv klubova sa donjeg dijela tabele! Melji Rajvoooo 
Danasnja utakmica donosi 5 do 9 bodeva.
Ako rozman uspijedne, rasteretit ekipu dote mjere da igraci pocnu vjerovat u svoje odluke (dodavanja sutevi klizeci startovi itd) i vjerovat da imaju kvalitet.
Ako rozman uspjedne iskoristit ne igranje (RENANA) da ga odmori smiri dodatno spremi (pedagoski trenerski psihicki nacin), uz to Hasic bude na istoj ili boljoj razini uz to da malo vise daje ekipi nego (individualnosti)
Nazalost od igraca od kojeg sam licno ocekivao nadao se da ce bit kristijan ronaldo za pl bh TO JESTE PENA, bih lagano odusto, naravno da Rozman treba uradit koliko moze da mu ukaze na lose stvari kao prvo da on nije Rinaldo i da je ovo liga krkanluka (liga igraci koji se ne nadigravaju,vec da se vode teorijom cim pena ima loptu ubi i sto vise ubijes sve si bolji majstor), da dribling NEMOZES RADIT KAD IMAS VISE OD DVA SVOJA IGRACA u svojoj osi, da njegov primarni zadatak nije da on da go vec da ekipa pobjedi
Takodje veoma bitna stvar je da Eldara oslobodimo i mislim da ce bit kljuc za igranje ili neigranje u evropu. Nekako mi momak ima sve predispozicije da bude klasa, jedina mana (jos je mlad ) nekako meni izgleda krhak nesnazan za sviju visinu. Dali je on ovako slab radi toga sto dugo nije igrao (dali ga je ko pratio i slobodi kad je igrao jel isti bio ko sad)
Dulja je bonus od njega ne ocekujem nista do pred zadnja 2-3 kola, osim da se NEPOVREDI
OVO SVE AKO DITEGNEM UZ PAR TAKTICKO FIZICKI STVARI MOZEMO UZET TIH NEKIH 10 bodeva u naredne 4 utakmice…sto bi nam dalo pol poziciju za to 3ce mjesto, ako bi nam vico vratio bodove i 9 bodova u sledecih 4 utakmice bi znacio evropa.
Takodje ko god misli da ce 4ti ici u evropi on je lud.. SLOGA DOBOJ KAKANJ MERDIJAN JAGODA UZIMA KUP. Odnosno borac pusta slozi kup ako nebudu medju cetiri kad se bude igralo 2kruzmo finale..
Ako rozman uspijedne, rasteretit ekipu dote mjere da igraci pocnu vjerovat u svoje odluke (dodavanja sutevi klizeci startovi itd) i vjerovat da imaju kvalitet.
Ako rozman uspjedne iskoristit ne igranje (RENANA) da ga odmori smiri dodatno spremi (pedagoski trenerski psihicki nacin), uz to Hasic bude na istoj ili boljoj razini uz to da malo vise daje ekipi nego (individualnosti)
Nazalost od igraca od kojeg sam licno ocekivao nadao se da ce bit kristijan ronaldo za pl bh TO JESTE PENA, bih lagano odusto, naravno da Rozman treba uradit koliko moze da mu ukaze na lose stvari kao prvo da on nije Rinaldo i da je ovo liga krkanluka (liga igraci koji se ne nadigravaju,vec da se vode teorijom cim pena ima loptu ubi i sto vise ubijes sve si bolji majstor), da dribling NEMOZES RADIT KAD IMAS VISE OD DVA SVOJA IGRACA u svojoj osi, da njegov primarni zadatak nije da on da go vec da ekipa pobjedi
Takodje veoma bitna stvar je da Eldara oslobodimo i mislim da ce bit kljuc za igranje ili neigranje u evropu. Nekako mi momak ima sve predispozicije da bude klasa, jedina mana (jos je mlad ) nekako meni izgleda krhak nesnazan za sviju visinu. Dali je on ovako slab radi toga sto dugo nije igrao (dali ga je ko pratio i slobodi kad je igrao jel isti bio ko sad)
Dulja je bonus od njega ne ocekujem nista do pred zadnja 2-3 kola, osim da se NEPOVREDI
OVO SVE AKO DITEGNEM UZ PAR TAKTICKO FIZICKI STVARI MOZEMO UZET TIH NEKIH 10 bodeva u naredne 4 utakmice…sto bi nam dalo pol poziciju za to 3ce mjesto, ako bi nam vico vratio bodove i 9 bodova u sledecih 4 utakmice bi znacio evropa.
Takodje ko god misli da ce 4ti ici u evropi on je lud.. SLOGA DOBOJ KAKANJ MERDIJAN JAGODA UZIMA KUP. Odnosno borac pusta slozi kup ako nebudu medju cetiri kad se bude igralo 2kruzmo finale..
-
- Kontakt:
Bit ce 8k sigurno.Moglo bi se vrtiti oko cenera
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Naprijed Tuzla 

10k večeras!!!
- luckystrike
- Kontakt:
8 hiljada plafon.
Ne treba navaljivati na Igman, da im ne kvarimo gol razliku naspram konkurenata.
Ne treba navaljivati na Igman, da im ne kvarimo gol razliku naspram konkurenata.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ajmooooo
Pobijediti kakav god rezultat.luckystrike je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:038 hiljada plafon.
Sve ispod 3 razlike neprihvatljivo
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kyle88, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Venom i 75 gostiju.