English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovo nekad jest penal nekad nije
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tako je, pitanje je kad ce Palaceov drugi sut u okvir gola
Gvardiol nije bolji ni od Cecilijinog malog.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sreća nisu prečku pogodili, ali šta ti znaš kad pratiš utakmice na Sofascoreu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gvardiol je velika sansa Palace-a.
Prečka se ne broji u okvir gola koliko ja znam. A istina Ayew je imao tu sansu i Mateta kod gola i tjt. Cekanje kontre sve vrijeme i tu im je sansa. City maši šanse kao i inače vidjecemo sta ce biti sad u drugom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:29Sreća nisu prečku pogodili, ali šta ti znaš kad pratiš utakmice na Sofascoreu.
Ricooooooooo
- VivaLaStella
- Kontakt:
E jesi genijalac. Nadji moj post sa dana utakmice pa ces skontati poentu, ne pada mi na pamet da ti objasnjavamdenimen99 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 13:02Da si gledao utakmicu i VAR vidio bi da je taj penal koji je Dalot napravio ispravan, na prvoj VAR snimci se vidio kontakt, na tom videu namjenjenom isključivo za twitter je očito da je editovano i malo se razmak napravio. Žao mi je likova poput tebe kojima twitter servira realnost koju prihvaćaš. Penal na Cucurelli ne treba ni objašnjavati, klasični udarac u koljeno nakon što prije došao do lopte, dovoljno da se izbaci iz takta.VivaLaStella je napisao/la: ↑06 apr 2024, 10:47
Evo, i onda iz VAR sobe dojave da treba svirati penal, umjesto da sudija sam pogleda situaciju i procijeni je li kontakt dovoljan za penal. Po meni nije, ali eto
Samo mi nije jasna jedna stvar, kako se više u doba High/Ultra Definition prenosa pa čak i snimaka utakmice najpopularnije lige na svijetu možete zadovoljiti kvalitetom slike koju si objavio na forumu. Pa btj isto da pes4 gledam. I onda kaže, evo vidiš na ovom videu se vidi hahaha, pa ništa se ne vidi buraz na ovom hamelju koji si objavio
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Gledaj bro, i meni je žao Uniteda, ali sami su ispali debili.. pa i sam Dalot je odmah ustao i slegao ramenima, jer zna da je kriv za penal. Također shvatam i potrebu za diskusijom, pogotovo za trolanjem, ali nekad su stvari tako očite.VivaLaStella je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:45E jesi genijalac. Nadji moj post sa dana utakmice pa ces skontati poentu, ne pada mi na pamet da ti objasnjavamdenimen99 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 13:02
Da si gledao utakmicu i VAR vidio bi da je taj penal koji je Dalot napravio ispravan, na prvoj VAR snimci se vidio kontakt, na tom videu namjenjenom isključivo za twitter je očito da je editovano i malo se razmak napravio. Žao mi je likova poput tebe kojima twitter servira realnost koju prihvaćaš. Penal na Cucurelli ne treba ni objašnjavati, klasični udarac u koljeno nakon što prije došao do lopte, dovoljno da se izbaci iz takta.
Samo mi nije jasna jedna stvar, kako se više u doba High/Ultra Definition prenosa pa čak i snimaka utakmice najpopularnije lige na svijetu možete zadovoljiti kvalitetom slike koju si objavio na forumu. Pa btj isto da pes4 gledam. I onda kaže, evo vidiš na ovom videu se vidi hahaha, pa ništa se ne vidi buraz na ovom hamelju koji si objavio
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Najgori igraci sezone:
Onana
Dalot-Disasi-Ahmedhodzic-Gvardiol
Caicedo-Tielemans
Rashford-Diaby-Sterling
Jackson
- MysticAladin
- Kontakt:
Ma ovaj Kevin je bez povreda easily najbolji igrač svijeta...šteta što je imao te prekide u karijeri
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nemam problem s tim sto su penali svirani. Prvi 100%, drugi mi je sumnjiv, ali je kontakt bio očit i ok.denimen99 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:49Gledaj bro, i meni je žao Uniteda, ali sami su ispali debili.. pa i sam Dalot je odmah ustao i slegao ramenima, jer zna da je kriv za penal. Također shvatam i potrebu za diskusijom, pogotovo za trolanjem, ali nekad su stvari tako očite.VivaLaStella je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:45E jesi genijalac. Nadji moj post sa dana utakmice pa ces skontati poentu, ne pada mi na pamet da ti objasnjavamdenimen99 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 13:02
Da si gledao utakmicu i VAR vidio bi da je taj penal koji je Dalot napravio ispravan, na prvoj VAR snimci se vidio kontakt, na tom videu namjenjenom isključivo za twitter je očito da je editovano i malo se razmak napravio. Žao mi je likova poput tebe kojima twitter servira realnost koju prihvaćaš. Penal na Cucurelli ne treba ni objašnjavati, klasični udarac u koljeno nakon što prije došao do lopte, dovoljno da se izbaci iz takta.
Samo kazem da ne mogu u "fine margins" situacijama iz yebene sobe dojavljivati je li penal ili ne, nego sudija treba da licno pogleda snimak i u skladu s onim što je vidio uživo odluči je li bio penal ili ne.
Znači ja sam striktno o tome pisao, a ne o tome je li United pokraden ili ne, pa nadam se da je sad malo jasnije
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Ma ja, penal ko kuca se ne svira i onda ide odradjivanje posla lagano
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
pritisak na topnicima
kiksaju danas
1-1 ce biti
kiksaju danas
1-1 ce biti
- JayCatwright
- Kontakt:
Jel ovo kemal ahmetovic na utakmici fulham-newcastle?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.