Velez kao najveci klub na balkanu, ne smijem ni pominjati

Velez kao najveci klub na balkanu, ne smijem ni pominjati
Celik ti igra protiv Rahica pred 300 ljudi a ti na forumu o Velezu
Gleda se CelikCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 17:09Celik ti igra protiv Rahica pred 300 ljudi a ti na forumu o Velezu![]()
![]()
To mi je najveca zivotna zelja bila u zivotu da gledam Celik protiv Gornjeg Rahica
Mogu oni iz druge lige al druga liga iz njih nikadRubikovaKocka je napisao/la: ↑06 apr 2024, 17:13Gleda se CelikCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 17:09Celik ti igra protiv Rahica pred 300 ljudi a ti na forumu o Velezu![]()
![]()
![]()
Razlog tome je Mirvić koji je platio celnicima Sloge kako bi sutra izgubili i istupili iz trke za plasman u Evropu.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:20![]()
![]()
Ekipa koja ima 12 poraza u gostima u isto toliko utakmica je favorit protiv treće ekipe lige kući.
Nisam ni sumnjao da će se normalni navijači postidili izjavom lika koji vas je zamalo ugasio. A neki ga i dalje prizivaju, da vas izvuče iz ove situacije.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 17:41
Moj Amare šta ti nama radiš
Ljudi iz Konjica nas održali u životu
Jasminu B. dugujemo 285 000 km.
Hotel Garden nam besplatno pripreme dva puta obezbjediti
Firma Igman Konjic nam zlatni sponzor
Nemoj nas spominjati molim te
Imas od mene stoju, uzmemo li te tri, eto..PeppermintSA je napisao/la: ↑06 apr 2024, 15:53Do kraja imate 3 sigurne pobjede - Sloga, Posušje i Borac. Ako još šta ušićarite.Pablo11 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 15:52Jest eto svi do kraja ce nam bodove pokloniti, uzet cemo 15 bodova. Svasta procitati ovdje..PeppermintSA je napisao/la: ↑06 apr 2024, 15:49
Milion posto dvica. Jedini par koji je izbačen s kladare u tekućoj sezoni je sloga-skretnica. Plava kuja uzima tri boda i u Posušju.
Vlado već najavio bitnost RS kupa. Ne bi me iznenadilo da odmori pojedine igrače.
Malo je stoja za osiguran opstanak.Pablo11 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:18Imas od mene stoju, uzmemo li te tri, eto..PeppermintSA je napisao/la: ↑06 apr 2024, 15:53Do kraja imate 3 sigurne pobjede - Sloga, Posušje i Borac. Ako još šta ušićarite.
Vlado već najavio bitnost RS kupa. Ne bi me iznenadilo da odmori pojedine igrače.
Rece navijac kluba kojem je njegov klub direktno poguran od strane sudija u utakmici protiv TC prije samo koju nedeljuRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 apr 2024, 16:14Sah matTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑06 apr 2024, 16:12Kralo nas Sarajevo, nek nas krade i Posušje, šta ima veze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 16:08
Samo institucijama nek se zale igraci i uprava Tuzle tj Sisoju,veceg bezmudasa od Sisoje nema,bio je glasan prije kad god se odigra tekma protiv Sarajeva a sad je miran sta ti je kompleks![]()
Zali se instituciji savezaTurkishAirlines je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:21Rece navijac kluba kojem je njegov klub direktno poguran od strane sudija u utakmici protiv TC prije samo koju nedeljuRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 apr 2024, 16:14Sah matTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑06 apr 2024, 16:12
Kralo nas Sarajevo, nek nas krade i Posušje, šta ima veze.![]()
![]()
Al naslo se ono pametovati i pisati "Sah mat"
![]()
Najgore od svega je sto moraju zabiti gol, nece niko sam sebi zabijati..tabba77 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:20Malo je stoja za osiguran opstanak.Pablo11 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:18Imas od mene stoju, uzmemo li te tri, eto..PeppermintSA je napisao/la: ↑06 apr 2024, 15:53
Do kraja imate 3 sigurne pobjede - Sloga, Posušje i Borac. Ako još šta ušićarite.
Vlado već najavio bitnost RS kupa. Ne bi me iznenadilo da odmori pojedine igrače.![]()
Opet se zeli biti pametan, a ono....RodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:24Zali se instituciji savezaTurkishAirlines je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:21Rece navijac kluba kojem je njegov klub direktno poguran od strane sudija u utakmici protiv TC prije samo koju nedelju![]()
Al naslo se ono pametovati i pisati "Sah mat"
![]()
![]()
TradiCIJSKI kao sto je veliki mitoman napisao,a nikakoStroj1946 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 12:26Jašta kako nije. Evo i da pogledamo roster mitomana 1921 -1922: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić..... Sve djeca sa Mejtaša, Kovača, Vratnika, Logavine, Mihrivoda, Džidžkovca itd.Pitarsam je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:54TradiCIJSKI Slavija je bila u bratskim odnosima sa željeznicarima jos iz vremena Kraljevine Jugoslavije.
Ustvari kad pogledamo geografiju to je bio jedini pravi
Komsijski derbi.Samo preko brda sa Gubavice u Lukavice.
Nije trebalo rijeke i doline prelaziti.
Haveri stari mitomanski!
Izljube se vazda triput.... Jbga Čaršija se nije mogla prepoznati ovdje
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 9 gostiju.