Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

DamirT
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la DamirT » 06 apr 2024, 17:42

Joj utakmice u Kaknju :tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 apr 2024, 17:53

DamirT je napisao/la:
06 apr 2024, 17:42
Joj utakmice u Kaknju :tokralju:
Od 4-0 ljudi se doveli do 4-3 haha

Evo žujani 1-2 u 92. min.

Mi laganih 3-0, konacno dobra igra.

Jedinstvo kiskalo, mladost ispada definitivno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 06 apr 2024, 17:53

jedinstvo vodi kurrcina ti moja zenicki smradu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 apr 2024, 18:46

redbull93 je napisao/la:
06 apr 2024, 17:53
1-0 u Bihacu, domaci momak iz Bihaca zabija za pobjedu, 2006. godiste :tokralju:

Vise od pola momaka sa USK :bow:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 06 apr 2024, 18:48

Zaniolo je napisao/la:
jedinstvo vodi kurrcina ti moja zenicki smradu
Joj i ti si lud 100 na sat :urnebes:
SLOBODA ILI NIŠTA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 apr 2024, 19:02

Ma neće žuti šupci u PL, ma nikako. Nije kaže cilj PL... Hvala Bogu, od početka im nisam vjerovao.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

smajke
Kontakt:

Post Postao/la smajke » 06 apr 2024, 19:10

Po klipu iz ovog članka, čist poništen gol. Protivnički igrač koji je u ofsajd poziciji trči na loptu što golmana tjera da izađe s gola, međutim lopta vara obojicu, protivnički igrač ne dolazi do lopte, a lopta preskače golmana i završava u golu. Zaključak je ofsajd pozicija jer golman ne bi izašao s gol linije da igrač nije išao na loptu. Kod nas ljudima ne možeš objasniti što je poništen gol kad ga ponište u ligi prvaka (npr pasivni ofsajd), a kamoli PLFBiH.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 apr 2024, 20:14

harden je napisao/la:
06 apr 2024, 18:46
redbull93 je napisao/la:
1-0 u Bihacu, domaci momak iz Bihaca zabija za pobjedu, 2006. godiste :tokralju:

Svaka cast, drago mi je da ste stigli do pobjede. Ovo sam pisao kad je vec bilo 90+ na rezultati..com, kontam gotovo.

Sto se mene tice, oba kaknja nek ispadnu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 apr 2024, 20:20

Dzaba Musija, leti Mladost u drugu (trecu) ligu :mrgreen:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

KimJongEsmer
Kontakt:

Post Postao/la KimJongEsmer » 06 apr 2024, 21:43

Šumari su nemilosrdni. Đemaga će halaliliti milion gaća i potkošulja samo da ostvari cilj :sick:

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 06 apr 2024, 22:07

KimJongEsmer je napisao/la:
06 apr 2024, 21:43
Šumari su nemilosrdni. Đemaga će halaliliti milion gaća i potkošulja samo da ostvari cilj :sick:
Klosari mrtvi i zale se poslije na nas. Nase je sutra pobjedit kako znamo i umijemo
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 apr 2024, 22:15

redbull93 je napisao/la:
06 apr 2024, 20:14
harden je napisao/la:
06 apr 2024, 18:46
redbull93 je napisao/la:

Svaka cast, drago mi je da ste stigli do pobjede. Ovo sam pisao kad je vec bilo 90+ na rezultati..com, kontam gotovo.

Sto se mene tice, oba kaknja nek ispadnu.
Bila teška utakmica, Gradina ko da ih Mourinho vodi, 11 igraca u 16metara, nisu spojili dva pasa, samo izbijanje u korner u aut, gdje bilo, jednom nam dosli do gola. Valjanje pocelo od 20te minute, imali smo desetak odličnih prilika gdje nas napadac promasi nemoguce, ali sreca na kraju pa smo pobijedili.
Sudija mislim da ni 1 zuti danas nije dao

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 apr 2024, 23:39

Čestitke našoj bratskoj Stupčanici na zasluženoj pobjedi. Čestitke i sudijskoj četvorki iz Zenice i Sarajeva, što nije podlegla seoskom pritisku domaćina i opravdano poništila gol Bau zbog ofsajda.

Čestitke i mićinom Bratstvu na pobjedi protiv Mušijine prčije :bih:

Sretno zmajevima sutra, da gospon Mato donese bar bod u herojski grad Gradačac :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 apr 2024, 10:30

Ko sto bi Tuzlaci rekli ( nakon Budućnosti) dobro odsudjena utakmica jucer u Maglaju.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 apr 2024, 10:49

Truhlo je napisao/la:
04 apr 2024, 00:25
Slo Slo :kuknjava:
@AcoKnows odgovori ljudima na pitanja :kafa:
Kralju, vidi ovako, nema se tu šta puno odgovoriti, ko pogleda u prošlost i ranije sezone jasno mu je što smo tu gdje jesmo. Svake sezone se radi tako da se kaže ko je prije koga i koliki dug ostavio, mora se nešto hitno isplatiti, nema se para, idu naša djeca i onda kad vide da to neće opstati onda se opet dovode skupi polovnjaci jer nemaš drugog izbora da ostaneš. Epilog? Taj da 5 godina plešeš na ivici i jednom se oklizneš, a nisi mrdnuo sa mjesta finansijski, organizaciono, marketinški i slično. E sad,

ispao si iz lige. Prvo pitanje, šta sad? Primjer Čelika, kad je ispao, imao je ogromna kratkoročna dugovanja igračima, trenerima i sl., nije imao ovakvu podršku grada, i morao je u zadnju ligu. Mi to nismo morali zbog gradske tranše i koliko toliko sredjenog stanja od strane Šećerbegovića, pa su navijači tražili plasman u PL ekspresno.

Povratak je najavljen
10 kola do kraja smo prvi, uz možda čak i bolji raspored.
Ekipa i sš koji je sam 15.000 na mjesečnom nivou se redovno plaćaju.
Doprinosi za razliku od prve polusez. redovni.
Pripreme na 2 lokacije, plaćena kazna za PDV 20.000, kupljena oprema 50.000, doveden drugi najjači sponzor, dovedeno 15-20 novih manjih sponzora, u klub unijeli par stotina hiljada maraka, od čega je tek 30-40 hiljada posudjeno zbog money-flowa. To je ekspresno i vraćeno ili će biti u kratkom periodu, kako koji dio.

Trenutno klub i ljudi u njemu imaju mnogo obaveza, 24 sata momci žive na stadionu i nemaju vremena da okače slike igrača na web site, a da kačaju statut, eto i to da spomenem pošto se i to tražilo. Javno sam napisao ko dodje dobit će ukoričen, znaš koliko je ljudi došlo? Nula.

Svi pričaju kako klub treba da bude svih nas, ali niko ne da za člansku, sezonsku, šal, dres, da dodje na stadion da pita momci kako mogu pomoći.

Dalje za šta sam napadnut, što sam rekao da nam je ekipa krš u gostima, te onako usput izrevoltiran spomenem doček na tribinama, oni meni drvlje i kamenje kako ja branim ekipu i kako nisu krivi pojedini navijači Gradine, kao da sam ja negdje rekao da jesu.

Za sudije se prozivamo, pa šta radi Stupčanica u DK? Gračanici? Kosovi? Zna se kako su ušli svi oni iz ove lige koji su imali bar jednog konkurenta. Jednostavno savez je takav, traže ti pare ako treba i za pošteno sudjenje.

Onda mijenjao bi se trener čitam, sad mijenjati trenera? Ko će doći, hoće li biti da nije imao pripreme i selekciju svoju? Nemojte ba da se zahebavamo.

Onda proziva se čovjek koji radi kao sportski radnik i ima 2 svoja lokala da je konobar, da mi je znati šta imaju ti što ga prozivaju.

Hajmo dalje sad realno da pričamo, onaj kaže da danas pobijedimo pa nek se sutra i ugasimo, samo mi reci je li to put kojim treba da ide jedan zdrav sportski kolektiv?

Je li cilj samo PL bilo kako pa opet hajka na upravu što je samo opstanak, ili je cilj da kad tamo udjemo, da na nešto i ličimo?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 apr 2024, 12:19

Na što da ličite s taktikom u kojoj trebate poklopiti više utakmica od žutalja da bi izborili Premier ligu gdje u savezu sjede vukovi kojima je Sloboda bitna ko rudaru crno ispod noktiju. Dakle, u kvalitet se ne uzdate a u rangu više ste mali igrač u moru vukova.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 apr 2024, 12:22

Zato Stupcanica obiluje kvalitetom u pm. Oni postenjacine, a mi samo poklapamo...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 07 apr 2024, 12:23

simonknows je napisao/la:
07 apr 2024, 10:49
Truhlo je napisao/la:
Kralju, vidi ovako, nema se tu šta puno odgovoriti, ko pogleda u prošlost i ranije sezone jasno mu je što smo tu gdje jesmo. Svake sezone se radi tako da se kaže ko je prije koga i koliki dug ostavio, mora se nešto hitno isplatiti, nema se para, idu naša djeca i onda kad vide da to neće opstati onda se opet dovode skupi polovnjaci jer nemaš drugog izbora da ostaneš. Epilog? Taj da 5 godina plešeš na ivici i jednom se oklizneš, a nisi mrdnuo sa mjesta finansijski, organizaciono, marketinški i slično. E sad,

ispao si iz lige. Prvo pitanje, šta sad? Primjer Čelika, kad je ispao, imao je ogromna kratkoročna dugovanja igračima, trenerima i sl., nije imao ovakvu podršku grada, i morao je u zadnju ligu. Mi to nismo morali zbog gradske tranše i koliko toliko sredjenog stanja od strane Šećerbegovića, pa su navijači tražili plasman u PL ekspresno.

Povratak je najavljen
Pripreme na 2 lokacije, plaćena kazna za PDV 20.000, kupljena oprema 50.000, doveden drugi najjači sponzor, dovedeno 15-20 novih manjih sponzora, u klub unijeli par stotina hiljada maraka, od čega je tek 30-40 hiljada posudjeno zbog money-flowa. To je ekspresno i vraćeno ili će biti u kratkom periodu, kako koji dio.

Trenutno klub i ljudi u njemu imaju mnogo obaveza, 24 sata momci žive na stadionu i nemaju vremena da okače slike igrača na web site, a da kačaju statut, eto i to da spomenem pošto se i to tražilo. Javno sam napisao ko dodje dobit će ukoričen, znaš koliko je ljudi došlo? Nula.

Svi pričaju kako klub treba da bude svih nas, ali niko ne da za člansku, sezonsku, šal, dres, da dodje na stadion da pita momci kako mogu pomoći.

Dalje za šta sam napadnut, što sam rekao da nam je ekipa krš u gostima, te onako usput izrevoltiran spomenem doček na tribinama, oni meni drvlje i kamenje kako ja branim ekipu i kako nisu krivi pojedini navijači Gradine, kao da sam ja negdje rekao da jesu.

Za sudije se prozivamo, pa šta radi Stupčanica u DK? Gračanici? Kosovi? Zna se kako su ušli svi oni iz ove lige koji su imali bar jednog konkurenta. Jednostavno savez je takav, traže ti pare ako treba i za pošteno sudjenje.

Onda mijenjao bi se trener čitam, sad mijenjati trenera? Ko će doći, hoće li biti da nije imao pripreme i selekciju svoju? Nemojte ba da se zahebavamo.

Onda proziva se čovjek koji radi kao sportski radnik i ima 2 svoja lokala da je konobar, da mi je znati šta imaju ti što ga prozivaju.

Hajmo dalje sad realno da pričamo, onaj kaže da danas pobijedimo pa nek se sutra i ugasimo, samo mi reci je li to put kojim treba da ide jedan zdrav sportski kolektiv?

Je li cilj samo PL bilo kako pa opet hajka na upravu što je samo opstanak, ili je cilj da kad tamo udjemo, da na nešto i ličimo?
nemoj se ljutiti ali stvarno se brukas
ne mogu da vjerujem da se tako edukovan i obrazovan spustas na nivo retarda kojem pokusavas nesto objasnit

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 apr 2024, 12:26

simonknows je napisao/la:
07 apr 2024, 10:49
Truhlo je napisao/la:

Povratak je najavljen

Da smo na pocetku sezone usli bez ambicija i da se ovoliko nije ulozilo na ulazak, velika vecina bi vremenom prihvatila stabilizaciju i da kad ponovo udjemo u PL budemo neki faktor.
Medjutim, sad kada si vec 70% sezone prebrodio, prvi si na tabeli, uz ogromna ulaganja i mozda, po imenima, najbolji tim Prve Federalne ikad, nista drugo osim ulaska ne smije bit prioritet. Jer sve osim toga na kraju sezone je ravno propasti.
Volim tebe, više od sebe

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 apr 2024, 12:42

Po svemu sudeći, Truhloni je pastorak Rame Isaka :bih:
075

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.