Protiv zeljakana penal i gol iz ofsajdaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:24Zali se instituciji savezaTurkishAirlines je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:21Rece navijac kluba kojem je njegov klub direktno poguran od strane sudija u utakmici protiv TC prije samo koju nedelju![]()
Al naslo se ono pametovati i pisati "Sah mat"
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sutra u Modrići 2 iliti Dvica ko neboder.
Napad koji predvode ubojita krila Vico i Niksic sa
Provjerenim golgeterom prvenstva Gigovicem -Gigsom ima
Napokon da donese 3 bobe na Gubavicu i tako produži nadu
za spas od ispadanja u niži rang takmičenja.
U medjuvremenu i iskusni kladioničar Jagoda će podebljati
Uplate na Zeljkanu i ujedno odmoriti svoje igrače za super važnu
utakmicu za nekakav Kup jagoda i malina.
Trpaj na Željkanu,samo trpaj i ne boj se!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Nije 80 vec 150Jjoossiipp je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:04Poštenjačino VLADO Jagodicu… uzeo si 80 k, na Igmanu… koliko si uzeo za sutra? Kome ti demagogiju prosipaš??? Sipa, Osa, sve institucije pozivam na vrijeme…. Dirnuli smo DNO
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Stvar filozofije

-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Iduce sezone nam je Vico obecao titulu, to je informacija iz vasih redovamosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:11Protiv zeljakana penal i gol iz ofsajdaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:24Zali se instituciji savezaTurkishAirlines je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:21
Rece navijac kluba kojem je njegov klub direktno poguran od strane sudija u utakmici protiv TC prije samo koju nedelju![]()
Al naslo se ono pametovati i pisati "Sah mat"
![]()
![]()
dobro ste to opravdali,sto se tice institucija to vama ostavljamo,kako Vico naredi tako igrajte bice evropa opet sljedece godine Vicko obecao. Cudo ste niste zalili institucijama za onaj kuk nego ovdje na forumu
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- feniksptica
- Kontakt:
Opet ce zbog njih neko godinu dana suspenzije fasovat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kolko vas svrsava da Zeljo ispadne.Nemoj da vam Remzinu sisu pokazem srcani će vas opalit.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Vecinom vase komsije kojima bi to bio veci uspjeh nego osvajanje titule koju su glasno najavljivali pocetkom sezone. I upravo ovo njihovo ocekivanje toga dokazije koliko je Zeljeznicar veci klub od Sarajeva. Pitari vire samo u vasu avliju, njihova ih ne zanima
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Pitari su najvece hinje na ovom forumu. Citav dan spinuju da je Zeljo kupio ako kojim slucajem dobije da imaju hinjski izgovor kakvi su i sami. Ako izgubi onda ce im leci na kosti. Pravi seoski mentalitetRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:40Vecinom vase komsije kojima bi to bio veci uspjeh nego osvajanje titule koju su glasno najavljivali pocetkom sezone. I upravo ovo njihovo ocekivanje toga dokazije koliko je Zeljeznicar veci klub od Sarajeva. Pitari vire samo u vasu avliju, njihova ih ne zanima
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Izadjite iz komsinicinog analnog otvora, samo vam pertle vire... kad Virto prdne odozdo cujes kako neko od vas progovara.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:43Pitari su najvece hinje na ovom forumu. Citav dan spinuju da je Zeljo kupio ako kojim slucajem dobije da imaju hinjski izgovor kakvi su i sami. Ako izgubi onda ce im leci na kosti. Pravi seoski mentalitetRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:40Vecinom vase komsije kojima bi to bio veci uspjeh nego osvajanje titule koju su glasno najavljivali pocetkom sezone. I upravo ovo njihovo ocekivanje toga dokazije koliko je Zeljeznicar veci klub od Sarajeva. Pitari vire samo u vasu avliju, njihova ih ne zanima
15.10.2013.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Imamo isti odnos prema jednim i drugim mrzimo vas u paketu
I reci da nisam u pravu za ovaj spin ako kojim slucajem dobije Zeljo da ispadne da su kupili ako izgube lecete im na kosti. Bar budite posteni i dostojanstveni. Vece ste hinje od njih
Nije spin uopste, eto cujemo se sutra.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:49Imamo isti odnos prema jednim i drugim mrzimo vas u paketu![]()
I reci da nisam u pravu za ovaj spin ako kojim slucajem dobije Zeljo da ispadne da su kupili ako izgube lecete im na kosti. Bar budite posteni i dostojanstveni. Vece ste hinje od njih
Btw. Ako budu znali zabit bez da pukne bruka za oba kluba
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 06 apr 2024, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Znaci necete ih zayebavati i ismijavati ako izgube posto su kupili. Dobro bas da vidimKaunas je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:50Nije spin uopste, eto cujemo se sutra.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:49Imamo isti odnos prema jednim i drugim mrzimo vas u paketu![]()
Btw. Ako budu znali zabit.
Eto procitaj malo sam editovao post.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:52Znaci necete ih zayebavati i ismijavati ako izgube posto su kupili. Dobro bas da vidimKaunas je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:50Nije spin uopste, eto cujemo se sutra.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:49
Imamo isti odnos prema jednim i drugim mrzimo vas u paketu![]()
Btw. Ako budu znali zabit.![]()
15.10.2013.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Koliko vam je licemjerna prica dovoljno je to sto govorite da ste prije par sezona dali Tuzli bodove da ostane u ligi, a prosle sezone Igmanu. Sada vam je prica kako ce Sloga dat bodove Zelji, pa eto mene zanima kakva je razlika izmedju vasih davanja bodova i Sloginih davanja bodova? I jedno i drugo je regularno ili ne? Ili po vasem razmisljanju kad Sarajevo namjesta to je regularno, a kada je Zeljo upitanju onda je neregularno?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Samo da čestitam Borcu na pobjedi danas, svih 14 igraca je odlicno odigralo
Čestitam, djecu do suza dovesti, nepostojeci faulovi, ofsajdi, ponisteni golovi... I onda ce potkovani konj pitati " A zašto nama nece da stavi cijenu za igrace", pa zato sto zubati ste stoka kojoj se vraca onako kako ste zasijali... Dugu i tesku bolest zbog suza djece koja fudbal vole, ciji roditelji od usta dovajaju da bi mogli trenirati...
Čestitam, djecu do suza dovesti, nepostojeci faulovi, ofsajdi, ponisteni golovi... I onda ce potkovani konj pitati " A zašto nama nece da stavi cijenu za igrace", pa zato sto zubati ste stoka kojoj se vraca onako kako ste zasijali... Dugu i tesku bolest zbog suza djece koja fudbal vole, ciji roditelji od usta dovajaju da bi mogli trenirati...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koliko je djece prestalo trenirati zbog takvih stvari..Pantelija je napisao/la: ↑06 apr 2024, 19:55Samo da čestitam Borcu na pobjedi danas, svih 14 igraca je odlicno odigralo![]()
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, mnon46, svrakino1921 i 34 gosta.