FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Pa nismo mi pesimisti nego Rumennige i Hoenes kreteni obojica mamu im eno izjavio Rumenige nishta od pojachanja znachi Berba Arshavin i Timoschuk tj Toulalan ide u p.m nishta od toga
Po meni realno Bayern moze do 1/4 finala glatko, a kasnije ko zna. ima tu dosta i srece. 

Jucer glatka pobjeda. Onako se igra 

Pred 69.000 gledalaca spektakularni oproštaj po meni najboljeg golmana svih vremena Olivera Kahna.
Svaka mu čast za sve što je uradio za Bayern i njemački fudbal. Ako Bog da će on za koju godinu zamjeniti Henesa.
SERVUS,OLLI!!!!
Svaka mu čast za sve što je uradio za Bayern i njemački fudbal. Ako Bog da će on za koju godinu zamjeniti Henesa.
SERVUS,OLLI!!!!

On će zamjeniti Henessa ali ko će njega zamjenit?
Kao to mislisboys_ama je napisao/la:On će zamjeniti Henessa ali ko će njega zamjenit?

pa jarane na golu valjda je mislio
Pa logično **** ježa ta nisi toliki tutkum čuj kako mislim glavom ne tabanima na golu na golu ccc
izvinjavam se, i mislio sam na desnog bocnog... oopsdavud87 je napisao/la:Rafinha je desni bočni igrač i nikako lijevi, za Zapatu čuo sam da će biti dobar odbrambeni, a mi ko lafo imamo Brena, a Breno griješi nenormalno, valjda će iskustvom doći i stabilnost...amadeus21 je napisao/la:Sreca pa vam je Oddo stigao samo na pozajmicu... zato, prokleti skrti njemci, zarovite u klupski budzet i dovedtie si kvalitetnog stopera i lijevog bocnog igraca, kao sto su Rafinha i Cristian Zapata!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
kad ste preveli na bosanski forum
Pa Olivera je vec zamijenio Rensing koliko ja znam. Tako da ne treba postavlajti tak nelogicna pitanja. Ako i malo pratis FCB znaces da se Oliver oprostio davno!
Glatka pobjeda protiv Kelna u subotu, 3:0. Toni 2 gola, Podolski 1.
Nisu se nesto pretjerano ni trudili, u srijedu igraju protiv Steaue u gostima, tu nam trebaju 3 boda za lagan pocetak.
Nisu se nesto pretjerano ni trudili, u srijedu igraju protiv Steaue u gostima, tu nam trebaju 3 boda za lagan pocetak.
Aih kakvi smo ja bih pobjedu protiv Steau-e doveo u pitanje xD 

Ma sve osim pobjede u srijedu bilo bi iznenadenje za mene.
Bayern će na zimu dovesti bar jednoga kvalitetnog igrača :
a) DA
b) NE
I misilim da bi to trebao biti ( vaše mišljenje) -(JA mislim da je Diego tip igrača koji nama treba)
Molim svi se uključite!!! )
a) DA
b) NE
I misilim da bi to trebao biti ( vaše mišljenje) -(JA mislim da je Diego tip igrača koji nama treba)
Molim svi se uključite!!! )
Dovest će nekog sigurno... samo koga.. to se nikad ne zna 

Ih, do zime ko ziv ko mrtav... Sve zavisi od igre koju prikazu.
Ja stvarno zhudim za onim Diegom xD
Diego u Bayernu, hmmmmmmmmm
Prevazisao je BL, tako da vjerujem da ce u spaniju il italiju, englesku
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Diego bi odlično legao npr. Milanu,Liverpoolu,Barci...Ma kakav Diego u Bayernu,to je naučna fatastika.Nisu u Werderu valjda ludi da takvog igrača puste da pojača njihovog direktnog konkurenta.Nema šanse.obannon je napisao/la:Diego u Bayernu, hmmmmmmmmm
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 6 gostiju.