FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neko link
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ima 10k hladno 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Igramo odlično. Tacno se vidi da je igračima spao teret s ledja raskrinkavanjem one sandzacke klosarcine.
Veliki + novoj formaciji
Veliki + novoj formaciji
Kera je i gol zaslužio vcrs
Ima ovde jos stvari dosta da se UTEGNE, al sto je bitno imamo kvalitet i sirinu da se utegne..
Pogledajte sad ovaj zadnji kontra napad HASIC VUCE LOPTU I NAKON 15-20 tek uocava Hamzu, a recimo da je ovo imo igman iste sekunde bi hasic predo loptu hamzi i to bi bio Mat.
Ili kako hsmza Hasic trce 20 cm jedan od drugog i imaju istu kretnju.
Takodje isto njihov go lopta bjezi hebibovic pri prvom dodiru niko ne izlazi na sut.
Takodje ovde ima do toga sto jos igraci nisu 100% navikli na tepih, jer ostale su traume od kropiralista pa tako na ovakve suteve i nezure da idu jer prije bi busen odbio loptu na istok. Slican go borac prmio u bl od svinjskog..
Tako fizicki izgledamo slabi od jablanice, kondiciono izgledamo ok, al imam osjecaj da cemo za 2-3 kola bit 20% javi od svih ekipa u pl sto se kondicije tice
Pogledajte sad ovaj zadnji kontra napad HASIC VUCE LOPTU I NAKON 15-20 tek uocava Hamzu, a recimo da je ovo imo igman iste sekunde bi hasic predo loptu hamzi i to bi bio Mat.
Ili kako hsmza Hasic trce 20 cm jedan od drugog i imaju istu kretnju.
Takodje isto njihov go lopta bjezi hebibovic pri prvom dodiru niko ne izlazi na sut.
Takodje ovde ima do toga sto jos igraci nisu 100% navikli na tepih, jer ostale su traume od kropiralista pa tako na ovakve suteve i nezure da idu jer prije bi busen odbio loptu na istok. Slican go borac prmio u bl od svinjskog..
Tako fizicki izgledamo slabi od jablanice, kondiciono izgledamo ok, al imam osjecaj da cemo za 2-3 kola bit 20% javi od svih ekipa u pl sto se kondicije tice
Iz nekog razloga Arena još uvijek drzi tablicu gdje nama bodovi nisu oduzeti. 
A eto i mi smo uputili zvanicnu žalbu za vracanje istih.

A eto i mi smo uputili zvanicnu žalbu za vracanje istih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da nije i Hamzi ko prijetio prije? 
Samo trpaj i njanjake se u stau, bujrum te
Samo trpaj i njanjake se u stau, bujrum te
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A Nidal? Kako to komentarisete
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hamza je uvidio da ce penziju dozivit sjedenjem po klupi, kako koji napadac dolazi tako ga i preskace.. Hvala bogu da se dohavizo i da je skonto da je bolji od svih u ubleha u pl bh tako
Solidno danas, sad kod gola je losije malo reagovao.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Smiješno koliko smo golova primili zbog otvorenih udaraca na 16m koji prolaze
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
I kontre su nam didbidus lose
Naprijed inekako, pozadi katastrofa. Svaki napad strah.
Hebib ko Beckham sa ovim sutevima, a kod nas nije mogao gola dati sa metar.
Reakcije zadnje linije po izgubljen lopti su horor. Iz kola u kolo sve iste greške.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Čelik igra, zato ga trebamo istrpiti.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Drugo pol uzas
Penal je sad bio cist
Nista nw igramo...
Penal je sad bio cist
Nista nw igramo...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
E jesmo pali poslije ovog gola…
Ne izgleda ovo bas dobro, da je sacuvati do samo kraja ovako
p.s. ne bi bilo nepravedno i da je svirao penal malorpije, cak je i blize penalu po meni
p.s. ne bi bilo nepravedno i da je svirao penal malorpije, cak je i blize penalu po meni
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, bvsic, Dave, JavierBosnia, keli, Konzerva, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Proximic, samoFKS, Varijantas8, Zagor, ŠTA_JE i 83 gosta.