FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bio je ovo penal za Igman realno,i to bi vjerovatno bio drugi zuti Celiku ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Top sudjenje, meni se svidja 
Čist penal, žuti ne bi bio.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ovo je cist penal za nas sad
I ovo je cist penal za nas bio ko vrata.
Bez Djurickovica na derbiju
Bez Djurickovica na derbiju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel rralno da je djurickovic dobio zuti jer je otisao da za cist faul protestuje... E kakav glupan
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sudija dobro radi poso u smislu da je obje strane isto zakinuo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Matanovic je teska ubleha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
3 minute dobro je
-
- Kontakt:
Drugo pol nidje veze moralo je ovo bolje, ali dobro sad na grbavicu i traziti bodove !
**** te Zeljo !!!
**** te Zeljo !!!
04.10.2009 !
Vazna su tri boda, sto se tice igre moze to puno bolje
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Šta je sablji, savjetuje Rozmana kako ce Zelji uvalit tricu opet?

Zadnja izmjena: r3m1, dana/u 06 apr 2024, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ako je prvo bilo odlicno i za pohvalu,drugo je ispod svakog nivoa...Bez sanse bukvalno,izmjene koje su trebale da nas dignu samo nas jos vise usporile.
Piši bodove i to je to krpi odbranu za derbi nekako sa Anicicem koji se moze povrijediti kad izadje iz busa.
Piši bodove i to je to krpi odbranu za derbi nekako sa Anicicem koji se moze povrijediti kad izadje iz busa.
Igru brisi bodove pisi!
Preglup zuti za Miomira, iskusan igrac ovo ne radi, bog zna ko ce na grbavici stopera igrat.
Mora ovo bolje protiv gurbeta
Buljubasica ne prodavat ispod 5 miliona, ovakav igrac u HNLu ide za 10 miliona u ligu petice
Preglup zuti za Miomira, iskusan igrac ovo ne radi, bog zna ko ce na grbavici stopera igrat.
Mora ovo bolje protiv gurbeta
Buljubasica ne prodavat ispod 5 miliona, ovakav igrac u HNLu ide za 10 miliona u ligu petice
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Prvo poluvrijeme extra, tri gola, drugo nakon primljenog gola bas lose, ispod prosjeka, al cestitke momcima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- kupus army
- Kontakt:
Ja nisam siguram da je Djuričković dobio karton, trazio je Matanovića u gužvi, a jedan je samo pokazao.miky_hz je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:36Ako je prvo bilo odlicno i za pohvalu,drugo je ispod svakog nivoa...Bez sanse bukvalno,izmjene koje su trebale da nas dignu samo nas jos vise usporile.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Prvo atomsko, drugo dizelasko
Dobro je pa se zavrsilo pobjedom, sada se spremiti za derbi i uzimati bodove vazne za Europu ove godine abd
cekamo velez i slogu sutra, valjda ce komsije i borac biti motivisani da im otkinu bodove
cekamo velez i slogu sutra, valjda ce komsije i borac biti motivisani da im otkinu bodove
Od izmjena cini mi se da bi Duljevic mogao biti dobro pojacanje, ako bude poradio na kondiciji - sigurno bi bio kandidat za prvih 11
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, rimljanin90, skoJaa, Varijantas8 i 36 gostiju.