Ovdje je jasno da je sudija dosao da spašava željeznicar. Nikakve veze veceras nema sudija sa nama

Ovdje je jasno da je sudija dosao da spašava željeznicar. Nikakve veze veceras nema sudija sa nama
Ma kontaju da mi razmisljamo kao oni i da tvrdimo i branimo nesto sto je ocito.jurisicduska je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:45Niko od navijača Sarajeva ne spori da je bio penal za Igman a ova dva maloumnika se slomiše objašnjavajući sto je penal hahahahhaha
Tu su dolaze jedan po jedan
Ili eventualno nesto uraditi kroz institucije saveza.
Sjest cemo na kraju sezone pa rezime napraviti. Možemo i poslati protestnu notu organima saveza.Virtu4l je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:35KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:28Spas bh fudbala, izbacio rukom loptu iz 16![]()
Igraci Sarajeva u nevjerici trazili valjda penal za Sarajevo![]()
Ovo je dozvoljeno.
Ne morate se "pravit". Lakse vam je u startu.ledesma je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:42Ja bi izasao da sam na njihovom mjestuKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:28Spas bh fudbala, izbacio rukom loptu iz 16![]()
![]()
Nadam se da je gospodin Ismir shvatio kakva je ovo liga i da ce biti i gori stvari a mi cemo se smijati i praviti budale
Al naravno pripremiti ekipu za Evropu, uloziti i u tim, jer nam se moze hvala Allahu![]()
Zato sutra kad bude dvica pravite se da slavite zasluzenu pobjedu vigodrina je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:52Ne morate se "pravit". Lakse vam je u startu.ledesma je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:42Ja bi izasao da sam na njihovom mjestuKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:28Spas bh fudbala, izbacio rukom loptu iz 16![]()
![]()
Nadam se da je gospodin Ismir shvatio kakva je ovo liga i da ce biti i gori stvari a mi cemo se smijati i praviti budale
Al naravno pripremiti ekipu za Evropu, uloziti i u tim, jer nam se moze hvala Allahu![]()
Pa nisam ja to izjavio nego Predrag Pašić ,on je valjda bio na utakmici ili nije.?Ti bolje znašPitarsam je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:49Jesi ti ti bio na tekmi pa znaš?!Espiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:31Mi smo se u to vrijeme svi družili, posjećivali smo kafić Mehmeda Baždarevića. Treba znati koliko je Baždarević učinio da Sarajevo osvoji titulu 1985. godine. Dio uprave Željezničara i igrača dogovorio je poraz od Hajduka na Koševu kako bi Splićani bili prvi, Meša to nije znao.
Fudbal je biznis ljudi moji.
Nekad prodaš,nekad kupiš.
Lupaš iliti pišeš gluposti i lazi.
Zato mališa -pssttt
P.S.Emmm i da je Hajduk pobijedio Zeljkana,Sarajevo bi opet
Bilo prvo.Posto smo znali da su smradovi prodali tekmu
Hajduku,Sarajevo se osiguralo u Skopju sa Vardarom.
Samo je trebalo osigurati Vasil Ringovu da zabije kolko treba
da bude prvi strijelac Prvenstva.
Na poluvremenu na Kosevu ide politički kurir sa Centralne
Tribine u svlačionicu Smradova.Sta im je rekao,koju poruku
Prenio ostace tajna.Na kraju na Kosevu 4:4 u Skopju 2:2.
Vasil Ringov dao 2 gola,bio prvi strijelac lige i gost na
proslavi 2-druge Titule Šampiona Jugoslavije!
GOLEMO BAS![]()
Trebas da slavis jer je Igman ostao bez bodova.
Ramić ispred Čelika, dijete nije ni vidjelo gdje je lopta, tako da nema kaznenog udarca.Lavcina je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:51Sjest cemo na kraju sezone pa rezime napraviti. Možemo i poslati protestnu notu organima saveza.Virtu4l je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:35KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:28Spas bh fudbala, izbacio rukom loptu iz 16![]()
Ovo je dozvoljeno.