train i justin nisu isti lik ja mislim
ali svakako da spamaju i pisu gluposti
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
train i justin nisu isti lik ja mislim
Nije pitanje od koga ce Arsenal do kraja izgubiti ili prosuti bodove,nameće se pitanje ko ce Arsenalu dati gol od preostalih protivnika.
druze dragi jeste se digli jel realnotopnik1 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:27Nije pitanje od koga ce Arsenal do kraja izgubiti ili prosuti bodove,nameće se pitanje ko ce Arsenalu dati gol od preostalih protivnika.
Arsenal je od nove godine zabio 35 golova na 11 utakmica i primio 4 gola,od ta 4 gola jedan su utrpali sami sebi i jedan su dobili kada Raya nije branio odnosno kada ga Ramsdale sam sebi zavukao![]()
mislis da ce toliko utakmica 0-0 zavrsiti?JayCatwright je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:33Bez zezanja i ja mislim da Arsenalu više niko gola neće dati, ali opet neće osvojiti ligu jbg.
Mislis United tvog djetinjstva (onaj moj je jos oz vremena kad je net i ti dial up bio tek u povojimaJabroni je napisao/la: ↑06 apr 2024, 21:30Rio mog djetinjstva
Rio tvog djetinjstvario_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 21:18Ide petarda Livcija u mrezi Uniteda samo za vas![]()
Rutinski Livci to rjesava![]()
Emery je napravio cudo s njimFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:27Premalo se priča o Watkinsu, 18 golova 10 asistencija i uz to čini mi se nijedan iz penala![]()
Nema kad doći na red od Cold PalmeraFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:27Premalo se priča o Watkinsu, 18 golova 10 asistencija i uz to čini mi se nijedan iz penala![]()
Retardu jedan jesi li uvijek online? Ohladi malo dijete drago, nisi nikom vise zanimljiv..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.