NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
@harden zelim ti brz oporavak
Dobra utakmica, Gradina svih 11 stavili u 16m i tako igrali, dva pasa spojili nisu, samo izbij loptu pa gdje bilo. Nemaju igre 1%
Ne znam kakav je smisao ovog, pa dodji u goste pa igraj a ne samo stani ispred gola.
Sreca nasa da su se igraci dosli osvjeziti, pa se nisu postavili i tu smo dali gol.
Imamagic definitivno nema mjesta u ovoj ekipi, da zna igrati danas bi tri gola dao. Jednostavno ne zna i ne ide ga i treba ga odmoriti ili traziti drugo rijesenje. Sve ostalo super, igrac sa brojem 45 mi se bas svidio, ne znam mu ime.
Dobra utakmica, Gradina svih 11 stavili u 16m i tako igrali, dva pasa spojili nisu, samo izbij loptu pa gdje bilo. Nemaju igre 1%
Ne znam kakav je smisao ovog, pa dodji u goste pa igraj a ne samo stani ispred gola.
Sreca nasa da su se igraci dosli osvjeziti, pa se nisu postavili i tu smo dali gol.
Imamagic definitivno nema mjesta u ovoj ekipi, da zna igrati danas bi tri gola dao. Jednostavno ne zna i ne ide ga i treba ga odmoriti ili traziti drugo rijesenje. Sve ostalo super, igrac sa brojem 45 mi se bas svidio, ne znam mu ime.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Slazem se pogotovo za Imamagica, Gradini se nema sta zamjeriti dosli su po bod i tako se postavili, ovaj momak je najgori napadac koji je u historiji fudbala primao novac za ono sto radi.nebeskasila je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:17@harden zelim ti brz oporavak
Lagano se prica mogla zavrsiti u prvom poluvremenu jel ova ekipa Gradine u ovome kapacitetu se ne bi mogla vratiti. Ovaj momak Sabic ne znam mu ni ime treba biti prvi spic, cak i onaj mali Dupanovic sto je zabio proslu ko god samo se Imamagicu zahvaliti dok nas nije kostao opstanka
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ovo je bilo mučno gledati, Imamagić promašio tri zicera, ali bitna su tri boda sa kojima su ovjerili dobre rezultate u Kaknju i Banovićima.
Lazar Mitrović 45 najbolji danas, vidi se da momak zna igrati, Kurić i Jusić po krilima očajni, bez obzira što se Gradina branila može i mora bolje.
Lazar Mitrović 45 najbolji danas, vidi se da momak zna igrati, Kurić i Jusić po krilima očajni, bez obzira što se Gradina branila može i mora bolje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Hvala bratenebeskasila je napisao/la: ↑06 apr 2024, 18:17@harden zelim ti brz oporavak
Mitrovic odlican Bgm, pravi tehnicar, malo jos dok se uigra sa ekipom bice super. Smailovic odlican isto al se potrosio dosta i umorio... Zaric vrh ko i uvijek.
Ne bih izdvajao pojedinacno stvarno, zasluzena pobjeda EKIPE i cijelog SS
Mozda se mogla ranije rijesiti utkamica al Gradina se postavila defanzivno, opet bilo je tu nekih finih situacija da se rijesi prije..
Zera ponovo ubaci malca i mali mu rijesi mec, NEDZAD ZERIC
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Sta je sa Jusufbasicem, što ne igra?
Povreda naravno, sta drugo ocekivati, covjek nema spreme za termin malo jaci...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
I zaboravio sam opet spomenuti tog Kurica. On mi ispada kao i Čivić i reprezentaciji, nigdje veze. Imamo igraca manje, jednostavno momak je zalutao. On i Imamagic kad igraju imamo dva igraca manje na terenu. Fali ovdje 3-4 igraca da se borimo za vrh tabele. Ali nema se sta zamjeriti opet, tri utakmice bez poraza, steta poraza od Slobode , inace bi bilo pet utakmica.
Sljedeca Zvijezda Gradacac, imamo se pravo nadati bod(ovima)
Sljedeca Zvijezda Gradacac, imamo se pravo nadati bod(ovima)
Ja sam se čudom čudio kada sam vidio da je odlučio igrati veliki fudbal. Na malom se vukao ko prebijena macka. Ma lik ima kafic, radi mu dobro.... Čuo sam da je dobio dobre pare u Jedinstvu, malo mi je to čudno bilo i za ne povjerovati..
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pod hitno nam je trebao napadac, obavili su 60 razgovora, malo ko hoce u Jedinstvo a da je dobar igrac. Nikakvi uslovi za treniranje, borba za opstanak, klub na losem glasu, a i pare nisu nesto, tako da su doveli ono sto su mogli, a on to iskoristio, sigurno je uzeo par hiljada na ruke i briga ga, nece odigrati pet utakmica i cao
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Nakon par dobrih rezlultata odmah se spominje PL, sta reci osim klasika...
Po mom misljenju to bi bio jednogodisnji izlet koji bi nas skupo kostao, nije PL kao nekad, a da ne govorim o uslovima koje mi realno nemamo...
Po mom misljenju to bi bio jednogodisnji izlet koji bi nas skupo kostao, nije PL kao nekad, a da ne govorim o uslovima koje mi realno nemamo...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Mi smo od PL udaljeni sto godina, a to nam realno nije ni potrebno. Da smo samo stabilan prvoligaš bio bi zadovoljan, pa da smo u top 5 na tabeli prve lige, pa da igraju kako treba punili bi stadion, pa i danas se vidi sta je naroda na tribini, a mi smo top tri od dole na tabeliBIHfAnatiC86 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:52Nakon par dobrih rezlultata odmah se spominje PL, sta reci osim klasika...
Kad ima domacih igraca naravno da ce ljudi dolaziti gledati!
Pod hitno početi pregovore sa igračima i i stručnim štabom i to tko ostaje i kome će Jedinstvo biti prva opcija?Pisao sam već logistika,već sutra vidjeti šta se može uraditi sa terenom,koliki je budžet jer i to čepiranje košta,naravno pitanje je koliko to pomaže kod obilnih padavina.Gledao sam reprizu tekme i ono odskakanje lopte kao iz starih crtanih filmova loptica-poskočica.Pitanje je vremena kad će opet prevariti golmana i dovesti do naših poznatih naglabanja.I opet ponavljam kondiciono spremna ekipa je pola urađenog posla i zu ovakav način pripremanja-Igor i vođenja ekipe-Nedžad Jedinstvo će brže nego mislimo stati na zdrave noge ako već nije.Još je deset kola do kraja i stisnuti zube i s ovim što imamo privesti sezonu kraju.Nadam se da će Ensara pročepiti već u sledećem kolu a da će dečki donijeti bod(ove) iz Gradačca.
ps.danas je drugi golman bio prvi put u kadru samo Brazilca opet nema.
ps.danas je drugi golman bio prvi put u kadru samo Brazilca opet nema.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nije to bas tako da niko nije htio doci dali smo Jusufbasicu previse i to je sad problem, citajte sta momak kaze ima kafic radi dobro onda skontajte koliko mu je dobro ako je pristao doci.
Ja iskreno ne znam ko pominje Premijer Ligu i gdje ste to citali, malo pozitivne atmosfere koja se stvorila ne treba gasiti, u relativno kratkom roku igrali smo Zrinjskim, protiv Slobode bili vise nego okej, donosili bodeve iz gostiju i to sve sa gotovo kompletnim domacim kadrom, naravno da se treba malo podici atmosfera.
Meni je najveci problem ove ekipe napadac, stvarno ne poznajem tog momka Imamagica, ali bas nam pravi problem, Benjo iako jeste odigrao lose prvi zicer mu je on servirao u 20 i nekoj minuti, tu je mogao staviti tacku na utakmicu, najgore je sto ga moras trpiti ovo do kraja. Ako Mladost ispadne ovaj momak Sijamija bi bio jako dobro rijesenje, ako zelimo biti konkurentni za nesto vise kostur ovaj moramo sacuvati.
Moje misljenje je da su stvari polako krenule na bolje, interes ljudi ce polako poceti vracati sponzore, uz to sve grad mora stati uz klub sto i ne sumnjam da ce se desiti pogotovo zbog izbora koji nam dolaze, Premijer Ligu necemo opet jos dugo vidjeti to je realnost, ne zaboravite da ce Celik mozda vec sljedecu sezonu napasti na sve ili nista, uz to moguce je i da Zeljo ispadne mi kad bi ovako nastavili mozdw u naredni 10 godina bi mogli razmisljati o iskoraku.
Ja iskreno ne znam ko pominje Premijer Ligu i gdje ste to citali, malo pozitivne atmosfere koja se stvorila ne treba gasiti, u relativno kratkom roku igrali smo Zrinjskim, protiv Slobode bili vise nego okej, donosili bodeve iz gostiju i to sve sa gotovo kompletnim domacim kadrom, naravno da se treba malo podici atmosfera.
Meni je najveci problem ove ekipe napadac, stvarno ne poznajem tog momka Imamagica, ali bas nam pravi problem, Benjo iako jeste odigrao lose prvi zicer mu je on servirao u 20 i nekoj minuti, tu je mogao staviti tacku na utakmicu, najgore je sto ga moras trpiti ovo do kraja. Ako Mladost ispadne ovaj momak Sijamija bi bio jako dobro rijesenje, ako zelimo biti konkurentni za nesto vise kostur ovaj moramo sacuvati.
Moje misljenje je da su stvari polako krenule na bolje, interes ljudi ce polako poceti vracati sponzore, uz to sve grad mora stati uz klub sto i ne sumnjam da ce se desiti pogotovo zbog izbora koji nam dolaze, Premijer Ligu necemo opet jos dugo vidjeti to je realnost, ne zaboravite da ce Celik mozda vec sljedecu sezonu napasti na sve ili nista, uz to moguce je i da Zeljo ispadne mi kad bi ovako nastavili mozdw u naredni 10 godina bi mogli razmisljati o iskoraku.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- SoloControTutti
- Kontakt:
Za svaki uspjeh je potrebna zdrava atmosfera prije svega, a to znaci da svako svoju ulogu odraduje kako treba, da sve bude fer i korektno i da sve ima glavu i rep. Od one sezone 13/14 atmosfera nije bila bolja barem sto se mene tice, koliko-toliko se radi nesto bolje, neki ljudi su tu koji znaju sustinu svog posl, a ne samo jer su se zadesili tu sasvim slucajno jer ih je neka stranka postavila cisto da fotelje nisu prazne. Imas komunikaciju s ljudima, navijacima i simpatzerima i konacno ljudi znaju otprilike sta se desava. Izgleda i da novac se pametnije trosi i smislenije barem za sad, necu da prehajpavam nista i da se previse radujem nekim stvarima koje smo trebali imati prije 15 godina, ali s obzirom kakvi su olosi vodili klub i sta se radilo ovo trenutno obecava i daje nadu u bolje sutra. Omladinska skola tu i tamo napreduje, znaci svi segmenti i aspekti nekako izgledaju bolje.
PL je samo san i ne dolazi u obzir jos par godina najmanje, klub treba da ozdravi i da pocisti sva sranja zaostala od prije, da se ociste dugovi, poboljsa infrastruktura, omladinska skola ukljuci sto vise, marketing kluba generalno itd jos dosta stvari. Za sve to treba vremena i truda, a vidjelo se da ovom gradu treba jako malo jer ljudi su zeljni sporta, fudbala, vole Jedinstvo i ne sumnjam ako ovi ljudi ostanu i nastave da rade da ce klub samo rasti i doci do nivoa gdje ce nekad biti spreman da napadne najveci rang, da budu prije svega stabilan i jak klub kako ovaj grad i kanton zasluzuju.
PL je samo san i ne dolazi u obzir jos par godina najmanje, klub treba da ozdravi i da pocisti sva sranja zaostala od prije, da se ociste dugovi, poboljsa infrastruktura, omladinska skola ukljuci sto vise, marketing kluba generalno itd jos dosta stvari. Za sve to treba vremena i truda, a vidjelo se da ovom gradu treba jako malo jer ljudi su zeljni sporta, fudbala, vole Jedinstvo i ne sumnjam ako ovi ljudi ostanu i nastave da rade da ce klub samo rasti i doci do nivoa gdje ce nekad biti spreman da napadne najveci rang, da budu prije svega stabilan i jak klub kako ovaj grad i kanton zasluzuju.
Neko spomenu PL za 10 godina u fazonu ne mozemo prije,često putujem državom i sjedim sa ljudima,tu i tamo sa fudbalskim radnicima pa da cujete kakvi su ti pojedini klubovi iznutra sto su usli i igraju ili igrali PL zadnji 10 godina,mi smo sa svim svojim od infrastrukture do gledatelja Real Madrid.
Nismo mi Gornji Rahić ili Gradina pa da se treba jos 10godina zadovoljavati ovom ligom,napravi ti atmosferu jedan ili dva jaka lika sa parama kad 'ulete' ti si druze za 2 godine u PL.
Nismo mi Gornji Rahić ili Gradina pa da se treba jos 10godina zadovoljavati ovom ligom,napravi ti atmosferu jedan ili dva jaka lika sa parama kad 'ulete' ti si druze za 2 godine u PL.
Ma i Celik je daleko od PL, njihova ekipa je bara bara sa nasom, mozda je sad nasa cak i bolja zbog SS.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:23Nije to bas tako da niko nije htio doci dali smo Jusufbasicu previse i to je sad problem, citajte sta momak kaze ima kafic radi dobro onda skontajte koliko mu je dobro ako je pristao doci.
Damjanovic je truba od trenera.
Sad treba samo nadograditi na postojeci kadar sa 3-4 kvalitetna igraca. I prosli put smo sa Janjosem iz borbe u opstanak dosli u borbu za PL. Vidjet cemo ko ce i ispasti iz PL i doci ovamo.
Al prioriter svakako treba biti teren, eto pomocni ce se valjda zavrsiti, ostala infrastruktura nije tooliko losa niti zahtjeva neka strasna ulaganja.
Jucer je dogovorena utakmica bila.
-
simonknows
- Kontakt:
@harden, brz oporavak.
Kako kidate ovu ligu, bravo carevi !
Kako kidate ovu ligu, bravo carevi !
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic i 8 gostiju.