FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne uzme li danas 3 boda, razrokog babuna Akrapovica ostaviti u Modrici. Ne dati mu da uđe u autobus.
Sve kredite je ispucao, ovo mu je zadnja sansa.
Sve kredite je ispucao, ovo mu je zadnja sansa.
Ako im jedan Zrinjski nije dao gol u Kupu ja ne vidim da mi možemo s taktikom 5 0 5 i nabijanjem lopte na ekipu koja baš jaka. A ovaj mazlum samo to igra. On nije treba dočekati ni ovu utakmicu
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ma ne zanima me s kim igra, ni sa kojom taktikom. Rezultati se samo broje. Tabela je jedino mjerilo.
Doveden je prije 4 mjeseca da nas malo pomjeri gore, niko od njega nije trazio titulu niti evropu, vec samo da nas malo podigne, dobio je pojacanja koja je trazio (Hiros, Karic, Cavnic, Radovac i jos neki), 7 kola nije nas pomjerio sa dna i dalje smo zakovani....ma mrš.
Danas 0-0 i prvi bod sa strane.
Ma danas je 0-1 na jedvite jade, krpic u 40’ daje 

1.8 na nas. U gostima. Favoriti …
Danas prva pobjeda u gostima.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 07 apr 2024, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- invincible1921
- Kontakt:
=\_1921_/=
- dubioza144
- Kontakt:
Danas iz keca u dvicu 3+
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sto vas navlace ko levate....
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Stoju na domaćina
Lahke pare
Lahke pare
Valjda smo kupili ovo danas.
Sta si ti kupio ? Miran budi, nemoj puno mjaukati
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Puno se Bruno tjera i postavljaju mu se ultimatumi? U čemu je fol? Jel neko misli da ćemo dovesti trenera koji će osigurati opstanak 100%? Rasporedkoji je Bruno imao je bio baš zaznut, i ja jedino mogu reći da je Široki fula, ostalo nije do Brune nego do analfabeta fudbalskih koji nisu u stanju zicere pogoditi. Danas je teška utakmica, potući se i nikako ne mijenjati formaciju. Jedino im po bokovima možeđćmo nešto nepraviti, i to ubačajima po zemlji.
Lijep dan da se doda jos jedan poraz u gostima 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Kome pricas, ovaj gore uleti svaki dan psuje Bruni i to je to. Promjenio je formaciju, Hiros na krilu, ne ide nikako.bablaz1 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:50Puno se Bruno tjera i postavljaju mu se ultimatumi? U čemu je fol? Jel neko misli da ćemo dovesti trenera koji će osigurati opstanak 100%? Rasporedkoji je Bruno imao je bio baš zaznut, i ja jedino mogu reći da je Široki fula, ostalo nije do Brune nego do analfabeta fudbalskih koji nisu u stanju zicere pogoditi. Danas je teška utakmica, potući se i nikako ne mijenjati formaciju. Jedino im po bokovima možeđćmo nešto nepraviti, i to ubačajima po zemlji.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.