a mocart pa da zaboravio sam da ti gledas srpsku kladionicu, valjda u krvi zemunac.
Udji na premier i vidi

a mocart pa da zaboravio sam da ti gledas srpsku kladionicu, valjda u krvi zemunac.
Pa kompletan istočni Mostar nema stanovnika koliki je kapacitet KoševaRadobolja je napisao/la: ↑07 apr 2024, 11:43Ma nista grbavica prekucali smo to,vrijeme nam je da onaj lavor napunimo kad ovi iz foce i kobilje glave nisu u stanju,sretno zelji danas uz vas smo!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 apr 2024, 10:26Nadam se njihovoj pobjedi danas da i iducih sezona dolazimo na nasu Grbavicu . Nakon one utakmice protiv Elfsborga kada smo je prvi u istoriji napunili to je nas drugi domaci teren gdje smo superiorni isto kao na stadionu RodjeniOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 10:19Neki nisu shvatili da je Zeljeznicar vec 4. puta ispadao u drugu ligu
Ovo je super sezona za jedan klub kao Zeljeznicar. Pobjedili Borac, Sarajevo. Odigrali 0:0 sa Zrinjskim. Samo su tri puta izgubili od Veleza. Izbacili veliki Dinamo Minsk. A da ne pricam o pobjedama protiv Sloge i Sirokog
Ovo je jedna od najboljih sezona Zeljeznicara sa obzirom na istoriju kluba![]()
Tu je bilo 3,70 samo prije par sati
Znaci livadicu sad vise nije u kafiću Mese B. Gdje su se sviEspiritosanto je napisao/la: ↑07 apr 2024, 10:03Pa Predrag Pašić to izjavio u podcastu pred kamerama,imaš na YouTubeu.Pitarsam je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:58Pa normalno da znam kao živi svjedok.Espiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:55
Pa nisam ja to izjavio nego Predrag Pašić ,on je valjda bio na utakmici ili nije.?Ti bolje znaš![]()
Ili možda ti bolje znaš iz rekla kazala nekog prigradskog
Kafića?!Ma mora da je Predrag Pašić u kafiću Mehmeda
Bazdarevica gdje su se svi družili,održao govor u kojem
je vlasniku priznao da nije bilo njegovog historijskog akta
F.K.Sarajevo ne bi osvojilo titulu.
Oooo mitomanijo i Bogu si teška!!
Nije meni pričao![]()
Ne mogu napuniti, ali bice fina posjeta i izdanje RA 100%. Jos ako ih Hahari nigdje ne presretnu, top
Pitarsam je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:01Znaci livadicu sad vise nije u kafiću Mese B. Gdje su se sviEspiritosanto je napisao/la: ↑07 apr 2024, 10:03Pa Predrag Pašić to izjavio u podcastu pred kamerama,imaš na YouTubeu.Pitarsam je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:58
Pa normalno da znam kao živi svjedok.
Ili možda ti bolje znaš iz rekla kazala nekog prigradskog
Kafića?!Ma mora da je Predrag Pašić u kafiću Mehmeda
Bazdarevica gdje su se svi družili,održao govor u kojem
je vlasniku priznao da nije bilo njegovog historijskog akta
F.K.Sarajevo ne bi osvojilo titulu.
Oooo mitomanijo i Bogu si teška!!
Nije meni pričao![]()
Okupljali,nego na nekom podcastu!?!Zapetlja se ti u lažima.
Kao sto sam već naveo,Paja nije mogao znati ništa osim
Rekla -kazala,jer je u isto vrijeme bio u Skoplju.
On nikako nije mogao vidjeti političkog kurira koji
Je se u poluvremenu spustio niz Zapadnu tribinu i po terenu
Pretrčao i ušao u tunel na istoku.
Uostalom,Sarajevo i kapiten Predrag Pašić su tada u isto
Vrijeme igrali tekmu protiv Vardara!!
Da li je Mesa Bazdarevic bio umješan licno u tu namještenu
lakrdiju to ne znam.Nikada se nisam kretao i ulazio u
Prigradske kafiće.Da su Čilić,Komsic i ostala bagra bili prodali
ili pustili tekmu,to je sigurno!!
F/N Željezničar je kroz historiju bio splitska kujica!
Dokazano
Zato livadicu fataj se svoje političke prcije i Frankopana.
Možda ispadne coek od tebe,a ne mitoman i lažljivac![]()
Dje si @cambellodiCazzo livadicu stari?!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 apr 2024, 10:07Treba odvesti ovog pekara i Predraga Pasica u face to face kod Senada da vidimo ko laze![]()
A jbg sta ces,makar mi ne zovemo u pomoc protiv skriparaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:05Ne mogu napuniti, ali bice fina posjeta i izdanje RA 100%. Jos ako ih Hahari nigdje ne presretnu, top![]()
Kada se saberu sve domaće posjete FK Veleža ove sezone dolazimo do cifre od 39 600, a kapacitet Koševa je 32 500. Dakle da saberu sve posjete ove sezone jedva skupe puno KoševoRadobolja je napisao/la: ↑07 apr 2024, 11:43Ma nista grbavica prekucali smo to,vrijeme nam je da onaj lavor napunimo kad ovi iz foce i kobilje glave nisu u stanju,sretno zelji danas uz vas smo!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 apr 2024, 10:26Nadam se njihovoj pobjedi danas da i iducih sezona dolazimo na nasu Grbavicu . Nakon one utakmice protiv Elfsborga kada smo je prvi u istoriji napunili to je nas drugi domaci teren gdje smo superiorni isto kao na stadionu RodjeniOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 10:19Neki nisu shvatili da je Zeljeznicar vec 4. puta ispadao u drugu ligu
Ovo je super sezona za jedan klub kao Zeljeznicar. Pobjedili Borac, Sarajevo. Odigrali 0:0 sa Zrinjskim. Samo su tri puta izgubili od Veleza. Izbacili veliki Dinamo Minsk. A da ne pricam o pobjedama protiv Sloge i Sirokog
Ovo je jedna od najboljih sezona Zeljeznicara sa obzirom na istoriju kluba![]()
Ne sekiraj se za danasnju tekmu … ako nista u 16:00 ces me citirati nadam se
Ma kome je gust puniti vlastiti stadion,gust je tudji napuniti kad domacini nisu u stanju,a jos veci je gust doci na finale kupa u duplo vecoj brojci nego suparnik
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Jadnimi, mosarajvosa83 i 11 gostiju.