Dali se ti SALIS ili stvarno ovo mislis, i govoris kao navijac FK SARAJEVA ozbiljno..Antikloc je napisao/la: ↑07 apr 2024, 08:41Realno losa tekma protiv drugorazrednog Igmana. Dok je Crna Mamba imala snage i trcala gore dole to je licilo na nesto. Cim je Mamba pala,igra je otisla u bezdan. Zadnjih 20 minuta me je bilo stid gledati,odugovlacimo,valjamo se protiv Igmana na Kosevu.
Fun fact koji uoste nije fun- Dobijamo zuti karton Ilijev zbog odugovlacenja prilikom izbijanja lopte iz peterca u 90-oj minuti. Sramno.
Dulja kao sto se pretpostavljalo zalutao u fudbal. Stari debeli penzic. Catakovic je usao u formu,to moze radovati. Najveci dobitak ( osim pomalo nezasluzena tri boda ) su Celik i Buljubasic. Dva dragulja,s dobrim trenerom u dobroj ekipi bi blistali.
Sa ovakvom igrom i Skijasem ,mozemo jos protiv nejakog zeljA a onda kad slijedi serija jacih tekmi,bicemo u problemima.
Neka nam je Allah,Gospodar svijetova u pomoci !!
Igman u prvom poluvremenu je imao 2 polu sanse iz jedne polu sanse je dao go a iz druge izkosa kad je onaj tip sutirao vanjskom pogodio korner zastavu.
MI SMO IMALI 4 100% sanse i 3 polu sanse iz kojih smo dali 3 gola..
Drugo pol mi imali 1 poli sansu oni imali 1 polu sansu (iz koje su oni dali go)
Pali smo tempom zadnjih 20 minuta jer smo pokusali sacuvat glavne igrace (sledeca utakmica derbi) takodje htjeli smo dat sansu i priliku Duljevicu mehmedovicu i andjusicu radi dizanha i njihove forme a samim tim i pokusavanja trenera da poveca jos vise sirinu rostera i samim tim dobije mogucnost mjenjanja formacija itd. DALI JE RIZICNO BILO JESTE, DALI NAS JE MOGLO KOSTAT JESTE, dali smo profitirali sa ovim VIDJECEMO, ali dali smo u ne dalekoj proslosti profitirali sa slicnim stvarima (kao sto je zamjena formacije uvodjenje celika druga pozicija keremaha davanje hamzi prednost nad Renanom dali 12 golova 3 primili) ITEKAKO..
Igman nije ekipa od 11 amatera, vec ekipa koja tesko gubi posebno ova ekipa je opasna kad je u situaci oad igra rastereceno protiv ekipa kao sto smo mi kad nismo 100% i kad tom dodas ovo sto je VICO URADIO.. SA zvezdom borcem i igmanom
DALI SMO TREBALI BOLJE JESMO OD NASTAVKA PRVENSTVA JESMO (minimum smo trebali imat bar jos 5 bodova) ali ako neko kaze da kad dodje jaca ekipa da ce nas raznijer onda moram napisati da ta osiba nije gledala DVOMEC IZMEDJU FK SARAJEVO I ns bh borax..