mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:24Nije ni cudo sto svaki igrac jedva ceka da ode u Sarajevo ili Zelju i sto se dive podrsci sa tribina.

Jasta..zivotni san im je to. Zato i igraju fudbal.
A hija zekane.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:24Nije ni cudo sto svaki igrac jedva ceka da ode u Sarajevo ili Zelju i sto se dive podrsci sa tribina.
Ma ovog nesto jede iz proslosti, bas se potrudio napisati tekst.
Ljubomora i zavist izviru iz tebe, a cim je tako znaci da zudis da budes kao mi. Zao mi je sto tvoj klub ne moze da izvuce iz tebe ono najbolje ali tako je kako je.Steven11 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:06Svim srcem zelim da Zeljeznicar ispadne iz lige. Sanse za to postoje ali je manje realno, nisu oni losiji od bar tri ekipe iz lige. No fino ih je vidjeti da se bore za goli opstanak. U ovoj ligi nema kluba koji je imao vise kriminalaca i muljatora i u klubu i medju navijacima. Ne postoji klub koji ima vise mitova o svojoj slavi, historiji, navijacima, idealima, statutima i cemu sve ne. Ne postoji ljudi sa vecim misljenjem o sebi i svemu plavom od njih. Da se razumijemo nije niko andjeo ali oni su ubjedljivo najgora sorta koja se grupise u neku masu. No rush feelings za one postene i dobre ljude u ovom gradu koji su pali pod uticaj mitologije i misle da vole nesto sveto. Dobri su ljudi, fini gradjani ovog grada i kad pomislim kako bi bilo dobro ovaj cancer odstraniti iz lige za sva vremena, pomislim na ove dobre koje znam i onda se bacim u dilemu. A onda 'Zeljin stadion gledam' i vidim onu masu morbidnih faca, bruda, nepismenih teenagera sa juga koji ne znaju ni izgovoriti ime branda jaknih koje nose pomijesani sa neostvarenom 40 + generacijom kojoj je ostalo samo da truni mladjima kako su bili zeznuti u njihovim godinama, kako su radili sve i svasta, obisli sva mjesta u BIH sa Zeljom. Nikad ugovora na neodredjeno nisu vidjeli.
Sljam i prljavstina ovog grada, ne jedini ali najveci.
Od srca vam zelim da ispadnete bez imalo mrznje. Samo da vas ne gledam ocima vise. Nek vas gledaju malo u Gornjem Rahicu.
A na analitičkom istoku sve profesori i farmaceutiSteven11 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:06Svim srcem zelim da Zeljeznicar ispadne iz lige. Sanse za to postoje ali je manje realno, nisu oni losiji od bar tri ekipe iz lige. No fino ih je vidjeti da se bore za goli opstanak. U ovoj ligi nema kluba koji je imao vise kriminalaca i muljatora i u klubu i medju navijacima. Ne postoji klub koji ima vise mitova o svojoj slavi, historiji, navijacima, idealima, statutima i cemu sve ne. Ne postoji ljudi sa vecim misljenjem o sebi i svemu plavom od njih. Da se razumijemo nije niko andjeo ali oni su ubjedljivo najgora sorta koja se grupise u neku masu. No rush feelings za one postene i dobre ljude u ovom gradu koji su pali pod uticaj mitologije i misle da vole nesto sveto. Dobri su ljudi, fini gradjani ovog grada i kad pomislim kako bi bilo dobro ovaj cancer odstraniti iz lige za sva vremena, pomislim na ove dobre koje znam i onda se bacim u dilemu. A onda 'Zeljin stadion gledam' i vidim onu masu morbidnih faca, bruda, nepismenih teenagera sa juga koji ne znaju ni izgovoriti ime branda jaknih koje nose pomijesani sa neostvarenom 40 + generacijom kojoj je ostalo samo da truni mladjima kako su bili zeznuti u njihovim godinama, kako su radili sve i svasta, obisli sva mjesta u BIH sa Zeljom. Nikad ugovora na neodredjeno nisu vidjeli.
Od srca vam zelim da ispadnete bez imalo mrznje. Samo da vas ne gledam ocima vise. Nek vas gledaju malo u Gornjem Rahicu.
Ali kad je riječ o sudijama u studiju kad komentarišu druge klubove onda su relevantni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:27Ostecen je Igman manje nego zeljkan protiv njih sto su i sudije u studiju potvrdile,medjutim vrapcicani imaju nekakve druge kriterije i bolje oci nego cijela BIH,vazno je da su od kuka vidjeli ruku ali nisu vidjeli penal i ofsajd na GrbaviciMorpheus je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:24Znači sudija namjerno pogriješio? Ok, zašto nam još negdje nije pomogao? Zašto nam nije svirao penal u drugom poluvremenu? Zašto nam nije navlačio faulove? Spomenete jednu grešku i to je odmah neko veliko navlačenje Sarajevu, protivnik drastično oštećen, bla, bla.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:20Ti hoces da kazes da nije namjerno rukom gurno loptu, vidi se iz aviona da je igrana i da sudija nije zazmurio oci na ovo?
Nisam gledao tekmu, mozda ste i vi osteceni za ta 2 penala ili sta vec. Osvrnuo sam se na ovu situaciju gdje se sa vrha tribina Koseva vidi da je rukom igrano, samim tim je i sudija zazmurio oci na ovo.
I ja mislim,nije prvi put da se ovo dešava sa koeficijentima u našoj ligi.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:38Sta sam ti ja jucer govorio, kakva prodaja. Ide VladexSad se izvinite kolektivno ljudima koje ste lozili da skrse pare na dvicu.
Steven11 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:06Svim srcem zelim da Zeljeznicar ispadne iz lige. Sanse za to postoje ali je manje realno, nisu oni losiji od bar tri ekipe iz lige. No fino ih je vidjeti da se bore za goli opstanak. U ovoj ligi nema kluba koji je imao vise kriminalaca i muljatora i u klubu i medju navijacima. Ne postoji klub koji ima vise mitova o svojoj slavi, historiji, navijacima, idealima, statutima i cemu sve ne. Ne postoji ljudi sa vecim misljenjem o sebi i svemu plavom od njih. Da se razumijemo nije niko andjeo ali oni su ubjedljivo najgora sorta koja se grupise u neku masu. No rush feelings za one postene i dobre ljude u ovom gradu koji su pali pod uticaj mitologije i misle da vole nesto sveto. Dobri su ljudi, fini gradjani ovog grada i kad pomislim kako bi bilo dobro ovaj cancer odstraniti iz lige za sva vremena, pomislim na ove dobre koje znam i onda se bacim u dilemu. A onda 'Zeljin stadion gledam' i vidim onu masu morbidnih faca, bruda, nepismenih teenagera sa juga koji ne znaju ni izgovoriti ime branda jaknih koje nose pomijesani sa neostvarenom 40 + generacijom kojoj je ostalo samo da truni mladjima kako su bili zeznuti u njihovim godinama, kako su radili sve i svasta, obisli sva mjesta u BIH sa Zeljom. Nikad ugovora na neodredjeno nisu vidjeli.
Vasom logikom vodjeni,uostalom zasto pricate o sudjenju treba se zalit institucijama saveza,glupo vam je da ovdje komentariseteEspiritosanto je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:39Ali kad je riječ o sudijama u studiju kad komentarišu druge klubove onda su relevantni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:27Ostecen je Igman manje nego zeljkan protiv njih sto su i sudije u studiju potvrdile,medjutim vrapcicani imaju nekakve druge kriterije i bolje oci nego cijela BIH,vazno je da su od kuka vidjeli ruku ali nisu vidjeli penal i ofsajd na GrbaviciMorpheus je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:24
Znači sudija namjerno pogriješio? Ok, zašto nam još negdje nije pomogao? Zašto nam nije svirao penal u drugom poluvremenu? Zašto nam nije navlačio faulove? Spomenete jednu grešku i to je odmah neko veliko navlačenje Sarajevu, protivnik drastično oštećen, bla, bla.
A kad su komentarisali Sarajevo -Borac onda im yebu sve i govore da nemaju pojma![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: mma_hz, svrakino1921 i 17 gostiju.