Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Arena pocinje sabotira prijenos, svojevrsni prosvjed zbog događanja na terenu 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka se zna da su ovakvi kao lakilone njihovi navijaci koji se predstavljaju kao nasi, ta njihova bolest i iskompleksiranost ide cak do te mjere. Pa ovaj je jedini pisao na forumu da kao "navijaci Zelje" treba da se odazovemo Mirvicu.tabba77 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:42lakilone je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:40De brate uozbilji se, Cavnic je odbranio rukom.Meraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:36Penal im svira, gdje nije ni morao realno.. kazu reko mu Vida gdje ce pucat , pucam vam na maminu pi chku
Treba biti realan, od malena sam na Jugu, al mene sramota sta gledam…![]()
![]()

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 07 apr 2024, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bas tako, jedina sreca sto Gigovic danas bas cudan kriterij ima.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Evo odradili su i na areni smetnje da se ne vidi bruka
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nama i odgovara da sloga kiksa, aj zemunci aj srbii 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Meraak1921
- Kontakt:
Pjeniteee bordo kuye , slj vikend cete duplu pjenu na usta da dobijete
- BiHSportman
- Kontakt:
Popara dijeli odlične lopte igračima Željezničara. Kvesiću i Veselinoviću zabranjeno centrirati danas. 

Eno, plavi okultisti prozivaju svoje navijace pitarima, jer ukazuju na lakrdiju.
Vratismo se u doba kera kriminalca osima, sramota me sta .gledam
NEMA NAZAD
majku vam **** pitarsku glupu hajde mi objasnite kako je zeljo kupio utakmicu, kako vici ide u korist da njegova sloga koja je borceva filijala ne ide u evropu, nego da ide fks "najveci neprijatelj saveza" i da zeljo opstane u ligi, eto objasnite mi mamlazi jedni
Zadnja izmjena: dinotm87, dana/u 07 apr 2024, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Gledaj cetalja lojavogMeraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:48Pjeniteee bordo kuye , slj vikend cete duplu pjenu na usta da dobijete

Vidimo šta je od želje uradio doveo ga kamatama do prosjačkog štapa pa ga sad flautate Vladi jadi za opstanakMeraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:46Nastimano je, uskoro ce Amar Osim da se vrati, jel vas strah , yebo Borac ovu god sta ce Amar da vam radi
-
- Kontakt:
Srpsko sportsko drustvo železnicar
- Meraak1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:47Neka se zna da su ovakvi kao lakilone njihovi navijaci koji se predstavljaju kao nasi, ta njihova bolest i iskompleksiranost ide cak do te mjere. Pa ovaj je jedini pisao na forumu da kao "navijaci Zelje" treba da se odazovemo Mirvicu.![]()
![]()
![]()

Stilicev ofsajd, Cocalic karton i par prekrsaja nad Vidicem vece greske na utakmici.
Aj zemuncii aj srbiii
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mislim da nema potrebe, ali ako bas zelis ja ti mogu dokazati ciji sam ja to navijac. Imam dva prijedloga za tebe.KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:47Neka se zna da su ovakvi kao lakilone njihovi navijaci koji se predstavljaju kao nasi, ta njihova bolest i iskompleksiranost ide cak do te mjere. Pa ovaj je jedini pisao na forumu da kao "navijaci Zelje" treba da se odazovemo Mirvicu.![]()
![]()
![]()
Prvi je da ti to dokazem u obliku slika, uplatnica sa gostovanja (sa mojim imenom), clanskih, sezonskih i ostaloga.
A drugi nacin je uzivo da sjedemo, pa da popricamo i da ti otpjevam koju i tako pokazem.

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Veselinovic ne moze ofirnije. Pridje sesnaestercu ne smije dic loptu nego se nesto okrece, dribla i na kraju vrati loptu 

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, CAZIN i 43 gosta.