FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sansa stilica bio u ofsajdu 2 metra, cocalic ubi nema ni faula 
-
- Kontakt:
Ovo što Kvesić i Veselinovic prikazuju, to je za ozbiljne istražne organe...
- luckystrike
- Kontakt:
Ko je govorio da treba vidića dovesti, da ne čitam više njihove postove?!
Više su sad imali šansi I šuteva po golu, nego na svim zadnjim gostovanjima ukupno.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Naročito Kvesić, tipujem na autogol ako dodje stani paniajdohordas je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:48Ovo što Kvesić i Veselinovic prikazuju, to je za ozbiljne istražne organe...
Ne kontam, zar nama ne ide u prilog poraz Sloge il' smo odustali od Europe?
- luckystrike
- Kontakt:
Ima sloga gdje zijanit'.
Prekid programa... kakav cirkus
Prekid programa... kakav cirkus
-
- Kontakt:
Zbog ovih muljaza mi smo se trebali potruditi i udariti kontru vici i lagano odustati od evrope ali ove smecare iz manjeg kluba sarajevskog poslati na smetljiste.
Pustiti svim konkurentima bodove za opstanak i da se i mi umjesamo u ovu neregularnost, svakako od evrope nemas nista pretkolo i kuci sa ovim timom....
Oni su jedna od glavnih smetnji napretku lige.
-
- Kontakt:
Samo da ih dobijemo na derbiju , sve neka izgube do kraja fuj sve lafo kukanje, a tekme se kupuju.
04.10.2009 !
Baš se vidi da je učio od eksperta za ovakve malverzacije.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:59Naročito Kvesić, tipujem na autogol ako dodje stani paniajdohordas je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:48Ovo što Kvesić i Veselinovic prikazuju, to je za ozbiljne istražne organe...
The saddest thing in life is wasted talent.
- luckystrike
- Kontakt:
Spusti mu golman loptu na nogu i raduju se golu ko da je finale Liga prvaka. Kakav očaj kod kona.
Eto vas ko kakvi kompleksasi, ljudima krivo sto ti konkurent za Evropu gubi
, vise stranica za sat vremena o selji, nego sto mi dobismi sinoc, yebo vas seljo, ne znam koja budala je mislila da oni mogu ispasti prije Goska
-
- Kontakt:
Kako ćemo se zelji najebat guzova

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Strasno. Postaje mucno citati ovu sizofreniju.
Dopustili ste sebi da vas opet iskompleksira Zeljkan, nikad jadniji i nikad gori. Da u kantonalnu ispadnu opet bi se sa njima usporedjivali, zbog cega? Cime su oni to zasluzili? Zasto se uvijek stavljate u podredjen polozaj? Ljudi ispadaju ba, raspadaju se.
Uvjeravati sebe da u isto vrijeme nemaju feninga i kupuju sta stignu je jedan novi nivo paranoje. Koga uopste boli **** na kraju krajeva? Izgleda da su turbulencije u nasem klubu i Vicina stimanja istraumirale raju u tolikoj mjeri da svugdje vide neku zavjeru. Dok nam se klub, sa ovakvim resursima, grcevito bori za Europu.
Definitivno treba odmoriti od foruma do nekih normalnijih vremena. Zivi i zdravi bili, pa se cujemo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kao sto sam govorio, vico ne mirise vladu i slogu, pustio ih je niz vodu…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa ovo je dobar rezultat za nas, šta cvilite? Drugi je par cipela šta i kako je dovelo do ovog rezultata. U svakom slučaju, nije priča za ovu temu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zar nisi pricao danima kako je ovo sigurna pobjeda za Slogu?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:14Strasno. Postaje mucno citati ovu sizofreniju.
Dopustili ste sebi da vas opet iskompleksira Zeljkan, nikad jadniji i nikad gori. Da u kantonalnu ispadnu opet bi se sa njima usporedjivali, zbog cega? Cime su oni to zasluzili? Zasto se uvijek stavljate u podredjen polozaj? Ljudi ispadaju ba, raspadaju se.
Uvjeravati sebe da u isto vrijeme nemaju feninga i kupuju sta stignu je jedan novi nivo paranoje. Koga uopste boli **** na kraju krajeva? Izgleda da su turbulencije u nasem klubu i Vicina stimanja istraumirale raju u tolikoj mjeri da svugdje vide neku zavjeru. Dok nam se klub, sa ovakvim resursima, grcevito bori za Europu.
Definitivno treba odmoriti od foruma do nekih normalnijih vremena. Zivi i zdravi bili, pa se cujemo.
Ljudi, sloga nece u Evropu, njima je cilj bio da opstanu ove sezone a za Evropu nemaju ni licensu trenutno, jasno je svima sta se sad desava…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Hvala konama, super sa nas.
- luckystrike
- Kontakt:
Ljudi im sami šanse prave oni prečke i stative pogađaju