Ps samo ih na grbavici mlatnuti abd !

**** te zeljo !!

Mogu misliti jadnog ivice ko na raznju se okrece, on je to gospodski radio, gledaj ove bagre danasGanola1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:16Vidi lijepog nedeljnog vremena vani, a debili svih vrsta prate instituciju i to na losem strimingu. Pritom jos i pjene. Nenadjebivo![]()
![]()
Mi smo igrali sinoć
KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:18Ispisase 10 stranica kako je bio ofsajd postavis im ss svi se usute![]()
![]()
Ma rutinski kazu hahahahadonDondon je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:21Ahhaahahahahahhaahahhah
Ovo je smijesno hahahhaahha hodaju ljudi u odbrani ahhahah
Stilic ko mbape hahaha
Ima li ijednog novinara koji će objektivno napisati
Zašto kvota sa 5 pade na 1.5,zašto se po kafama pričalo da je završeno, zašto gigovic i zašto ovako loše sudjenje, zasto ljudi u odbrani hodaju ,golman na 25m izlazi svom igraču izbi loptu.
Kako ekipa koja nema boda u gostima u 15 utakmica pretrci ovako ekipu koja se bori za evropu
Ljudi izašli bez želje i volje,kao na rekreacija.
I onda neko mora da ulaze u ovaj fudbal i u ovo eksperiment drzavu
Ma ti si kralj trollanja, sta nam radisKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:20Drago mi je kako se sami pronadjete svi na koje sam mislio pa iskacete jedan po jedankillafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:17Ima li jos ko da je protiv vas, Posusaci, Sirokobrijezani? Prati jos, i oni ce sigurno nesto prokomentarisati pa ih ukljuciKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:14Kao sto rekoh pored vase spin brigade ostalo vam je jos par Cernobiljaca, Tuzlaka i Vrapcicana svi zajedno IQ ko danasnja temperatura vani![]()
![]()
![]()
Kakav je osjecaj gledati ovo, atomski fudbal konacno?![]()
![]()
![]()
![]()
Coca trebao u prvom bar 4 žuta dobitizeljovolimte je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:18Koje su to greske sudie?HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:14Danima se ovo najavljivalo. Gdje mi je Virtu4l da objasni ove greške sudije i igrača Sloge?
Horor, malo ih i pecnes i odmah iskacu jedan po jedan prozivaj sami sebeGanola1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:16Vidi lijepog nedeljnog vremena vani, a debili svih vrsta prate instituciju i to na losem strimingu. Pritom jos i pjene. Nenadjebivo![]()
![]()