FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 23 mar 2011, 17:05

edinedin uzivas narkotike?
ne budi seljacina...
Probisvjet ti bi mogao s mojim starim,on navija za Slobodu od kad zna za sebe, sto je za nekog iz Hercegovine I vise nego neobicno. Bas sam mu meta ovih dana za zezanje...hehe
Poz.
TEBE VOLIM ZELJOOO!
Osim - drugo ime za Želju !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 mar 2011, 17:12

Probisvjet je napisao/la:I jos samo ovo.
Zeljo izgubio od Slobode pa neki misle katastrofa, tuga. Nije! Mozda je smijesno da ja pisem ovo kao navijac Slobode, ali...
Ko nije bio na utakmici Zeljo-Videoton ne zna sta je tuga. Ja sam je dozivio, toliko da me niti jedan poraz repke BiH nije rastuzio, pa ni onaj protiv Danske (nerijeseno ali kao poraz). Valjda sam bio mlad i pun emocija kada sam bio na nesretnoj utakmici sa Videotonom. Kada sam dosao kuci u TZ imao sam sta vidjeti. Moj stari je prevrnuo upaljen TV i to u koloru. Gorenje.
Ono sto je tada radio tim Zelje je toliko bilo nadmocno da ponekad vjerujem da su Videotona mogli dotuci cak u Madjarskoj u prvoj utakmici. Cinilo mi se tada, da nisu htjeli, da bi na Grbavici bilo zanimljivije. Bili su to igraci koji nisu bili velike zvijezde, al su tada zajedno cinile nasjajniju zvijezdu YU fudbala.
Vise nikada nece biti takvih u BiH. Nikada!
Jos jednom cestitke za rodjendan!
Svaka čast i ne obraćaj pažnju na djecu. Jbga, ja ne pamtim Videoton, ali se sjećam gubitka titule u zadnjem kolu u Širokom, znam da se to ne može porediti sa Videotonom, ali nakon toga mi ovakvi porazi protiv Slobode i ostalih ne padaju toliko teško. Danas ovi mlađi misle da je tragedija izgubiti od Slobode na Grbavici, to pokazuje kakva nam je liga.. :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 mar 2011, 17:49

Biće dobra tekma protiv Dinama (za one što se dvoume). ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 mar 2011, 17:56

Vrijedel godisnje protiv dinama

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 23 mar 2011, 18:00

lisander je napisao/la:Vrijedel godisnje protiv dinama
ne
1921-2011

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 mar 2011, 18:01

ellaxaz je napisao/la:Biće dobra tekma protiv Dinama (za one što se dvoume). ;)
hahaha to ti vec gledo negdje tekmu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 mar 2011, 18:02

slusaj camac, mojne meni tu pricu bacati, naslusah se i nagledah ja svakakvih sranja od tuzlaka proteklih dana a doticni gospodin ni mukajet. Da nije slc, mislio bih da nas cijela tuzla mrzi. Lako je ovdje glumiti simpatizera zelje al sto gospodin ne napisa koju indijancima u nedelju? Znamo mi dobro ko je zeljo bio u ex jugi i ko ga je sve bodrio na kupu uefa, od uranije pa nadalje... ne treba mi on da nesto pokazuje. Nek sve to objasni fukaricama danasnjim i tako prekine idilu sa 'bl'
Cuva Bog Zelju svog!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 mar 2011, 18:09

Capt_Billy je napisao/la:
Kako nisam u mogućnosti doći gledati Želju neki snimak bi bio sasvim u redu međutim bojim se da ni od tog snimka ništa ne bude.@ čamcu također kapa dole za to što je stao na stranu Željinih navijača koji nisu iz glavnog nam grada

Pa zar TV Vogosca ne daje snimke sa svih domacih Zeljin tekmi!!! :D :D :D
TV Vogošća sigurno ima signal u Livnu :lol: :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 mar 2011, 18:16

Nema nam protiv Dinama Šehića i Višće zbog repke :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 mar 2011, 18:38

19TM87 je napisao/la: hahaha to ti vec gledo negdje tekmu :D
:mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 mar 2011, 18:56

Hamo je napisao/la:Nema nam protiv Dinama Šehića i Višće zbog repke :?:
Samo Šehića, Višća se vratio
Cuva Bog Zelju svog!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 mar 2011, 19:04

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 mar 2011, 20:05

Ljudi jeste li vi gledali Dinamo protiv Hajduka,ako budu onako igrali boga molit da neigraju bruka ce past.Besliju pod hitno ne na klupu nego u penziju.Ono sto nasi igraci promase to nema nigdje.Pozdrav starom fukari i ja sam ti stara kuka pa cak sam gledo i bracu Kojovic,Mujkica Serbu al tad sam bas bio maji al eto od tad sam se zalijepio za grbavicu.Ovo sad je odron.Pa J*** mu mater lopta je ista,svi imaju dvije noge ko ovi prije ali razlika drasticna.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 mar 2011, 20:43

ellaxaz je napisao/la:Biće dobra tekma protiv Dinama (za one što se dvoume). ;)
Ko je dao golove :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 mar 2011, 20:44

Kada je Željezničar u nedjelju doživio poraz na Grbavici od Slobode (0:1), mogli su se čuti (ne)ukusni komentari pojedinih navijača Plavih kako je aktuelni prvak naše zemlje spasio fudbal u BiH!

Aludiralo se na to da je Borac nadomak šampionske titule (ima osam bodova prednosti u odnosu na Želju) i da bi to mogala biti olakšavajuća okolnost kada je u pitanju stav predstavnika Fudbalskog saveza Republike Srpske oko usvajanja Statuta, odnosno ukidanja Predsjedništva N/FS BiH i izboru predsjednika.

A, da su iz manjeg bh. entiteta spremni na kompromis potvrđuje i izjava Željka Kopanje, medijskog magnata iz Banjaluka. Kopanja je član Upravnog odbora Borca, a obzirom da visoko kotira i u političkim krugovima RS, njegove riječi mogle bi imati uticaja i kod vodećih ljudi fudbala u RS-u.

“Mislim da postoji dogovor kako ustrojiti u budućnosti Savez, a to je model Savjeta ministara BiH (Vijeće ministara BiH, op.a.), po kojem su zaštićeni i nacionalni i entitetski interesi. Ovo je lični, a ne stav Upravnog odbora Borca, koji se ranije izjasnio po pitanju N/FS BiH“, izjavio je Kopanja za Glas Srpske.

U prevodu, Kopanja je za jednog predsjednika koji bi imao mandat na četiri godine. Naime, po tom principu ustrojeno je i Vijeće ministara koje ima devet članova: predsjedavajući, dva zamjenika predsjedavajućeg koji su istovremeno i ministri i šest drugih ministara. Mandat predsjedavajućeg i članova Vijeća ministara je četiri godine. Svaki ministar ima zamjenika, a uvedena je i funkcija sekretara ministarstva. Raspodjela ovih funkcija se vrši prema nacionalnom kriteriju, tako da se ne bi dešavalo da sve ove funkcije pripadnu predstavnicima jednog ili samo dva naroda.

Zanimljivo, isti prijedlog uoči propale Skupštine N/FS BiH održane 16. jula prošle godine ponudio je Munib Ušanović, bivši generalni sekretar N/FS BiH, ali se o njemu tada nije raspravljalo...

PAMETNOM DOSTA! :!:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 23 mar 2011, 20:46

Posto ja nisam pametan,znaci nije mi dosta pa bih te molio da se spustis za jedno dva nivoa i prostim rijecnikom objasnis nama malo "plicima" sta je to ocigledno iz ovog texta?
Pretpostavljam da hoces reci da je Zeljo pustio pobjedu Slobodi,ali ipak moram priupitati?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 mar 2011, 20:50

Dule 078 je napisao/la:Posto ja nisam pametan,znaci nije mi dosta pa bih te molio da se spustis za jedno dva nivoa i prostim rijecnikom objasnis nama malo "plicima" sta je to ocigledno iz ovog texta?
Pretpostavljam da hoces reci da je Zeljo pustio pobjedu Slobodi,ali ipak moram priupitati?
e tu ti ja ne mogu pomoći, kad dođe Torrabi, možda on nešto i učini... :lol: :lol: :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 mar 2011, 21:38

Dule 078 je napisao/la:Posto ja nisam pametan,znaci nije mi dosta pa bih te molio da se spustis za jedno dva nivoa i prostim rijecnikom objasnis nama malo "plicima" sta je to ocigledno iz ovog texta?
Eto bice sve jasnije 1. Aprila ,eto..

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 23 mar 2011, 22:54

nime_tm87 je napisao/la:
ljudi ne maltite gluposti o pustanju utakmice i ne lazite sami sebe , nasi su ginuli na terenu da dodju do bilo kakve pobjede al je druga stvar sto nisu znali ,a ljudi su kulturno cuvali bod i prilika se ukazala i uzeli sva tri svaka cast slobodi na pobjedi

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 mar 2011, 23:00

ZELJO MOJA je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
ljudi ne maltite gluposti o pustanju utakmice i ne lazite sami sebe , nasi su ginuli na terenu da dodju do bilo kakve pobjede al je druga stvar sto nisu znali ,a ljudi su kulturno cuvali bod i prilika se ukazala i uzeli sva tri svaka cast slobodi na pobjedi
Ja samo kopirao text ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []