Meraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:27
Pa Radovan Karadzic je njihov psiholog bio, naucio ih je dobro nekim stvarima
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kako navijaci zeljezničara nemaju stida, nece da priznaju da nisu zasluzili pobjedu, da je namjesteno.
Slogu samo Borac dobio u gostima, namjestena, jagodic djecu izveo, i sad da ih dobije zeljeznicar koji najgore igra u gostima.
NEREALNO
Slogu samo Borac dobio u gostima, namjestena, jagodic djecu izveo, i sad da ih dobije zeljeznicar koji najgore igra u gostima.
NEREALNO
-
- Kontakt:
Kvote padaju kako raste broj uplata. I ako je tako.. nije valjda da uvijek pobjedi manja kvota?jurisicduska je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:31Ali nije kvota na vas bila 1,5zeljovolimte je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:30A sta je bilo na utakmici Zeljeznicar Sarajevo. Zavrsila 3:0 , ekipa koja se bori za Evropu je demolirana on 11.plasirane ekipe.Pantelija je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:27Evo sve na stranu, sve.
Dakle, da je na terenu sve za 10 ( a nije)
Igra domacin 9-2-1 kod kuce
Proriv zadnje ekipe lige u gostima 0-0-12 (i 4 gola)
Kvota prvi dan 5
Pred utakmicu 1.50
E sad vi meni objasnite, posto kladionice stvaraju kvote na osnovu informacija i broja uplata na odredjenu ekipu, odakle im kvota 1.50
Hvala![]()
Sloga je i protiv Igmana bila smijesna, ocito se okrecu kupovima. Dok Zelji realno gori..
Nek je neko u istoriju posla familiju Osim po stimanju.
Decenijama se o ocu I sinu pricalo o namjestaljkama.
Ova tekma ce I njih prevazici.
Decenijama se o ocu I sinu pricalo o namjestaljkama.
Ova tekma ce I njih prevazici.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 apr 2024, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vicina nova igracka, Zeljeznicar 

Sa ovakom upravom i ovako raspolozenim igracima na jednom od najtezih gostovanja, ljudi su 9. na tabeli. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- PeppermintSA
- Kontakt:
Neće ni ove. Valja odigrati tri protiv direktnih konkurenata, da vidimo kad ne bude sklanjanja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:34To je to, iduće sezone ćemo opet slušat pitarsko kmečanje o sudijama poslije 100 miliona uloženih![]()
Zemunci se svakako neće izvući iduće godine![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Naravno. Svakog treba odstraniti, ali ovaj debil već duži period spominje ratnog zločinca, postavlja slike mrtvih ljudi i ismijava, psuje majke i sestre. Baš poseban debil.Arvid je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:34Pošteno, a još bi poštenije bilo da sabereš i ostaleHordasOdMalena je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:30Meraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:27
Pa Radovan Karadzic je njihov psiholog bio, naucio ih je dobro nekim stvarimaE hajde, odradi svoje.![]()
Tama da pročistimo forum i od psihologa i reintegracije Grbavice![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Skracuj ligu na 6 klubova i nek igraju medjusobno cijelu godinu, 4 u evropu 2 ispadaju samo tako bi moglo biti posteno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:34Sami sebe ste poceli prozivatikillafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:23Ma ti si kralj trollanja, sta nam radisKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:20
Drago mi je kako se sami pronadjete svi na koje sam mislio pa iskacete jedan po jedan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podanici ste vazda bili![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:34Zamisli kako si jadan i nebitan klub kad moras slusati naredbe VICE I kompanije,imas priliku kroz prvenstvo izboriti europu i mozda osigurati godisnji proracun svog kluba ali moras pustiti prvo Borcu pa poslije Zeljeznicaru radi interesa Borca u zadnjem kolu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedva cekam uzvrat kupa BiH protiv ove kriminalne organizacije iz Doboja![]()
Seljadija prodata![]()
Molio bih te da i naše susjede uključiš u društvo vrapčićana, tuzlaka, zeničana, posušaka i ko sve već mrzi željezničar, podanik je i šta već. Čuj pustili Željezničaru, podanik!!

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 07 apr 2024, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Cuvajte se lakrdije.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:34Zamisli kako si jadan i nebitan klub kad moras slusati naredbe VICE I kompanije,imas priliku kroz prvenstvo izboriti europu i mozda osigurati godisnji proracun svog kluba ali moras pustiti prvo Borcu pa poslije Zeljeznicaru radi interesa Borca u zadnjem kolu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seljadija prodata![]()
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ruka ruci vi ste zemunciMeraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:33donDondon je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:32Jeb.o ti on mamu u usta i sve zensko što imaš u familijiMeraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:27
Pa Radovan Karadzic je njihov psiholog bio, naucio ih je dobro nekim stvarima
Boli ha majq li vam bolesnu, vi nama zemunci i cetalji, mi vama samo Radovan Karadzic !

....sve drugo će proći!
Zabranit pristup na Grbavicu pitarima.Napunit stadion i zgazit ih.Prvo golmana malo ispod koljena pa ostale.Kako će sad svrsavat ako ne ispadnemo.Sram vas bilo.Kako vama složimo tricu.Da niste pustili.Nece vam pomoc ni Dulja bulja.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E jbg sad pa njima su cvijece nosili. Sad je u dilemi sta cinitikillafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:36KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:34Sami sebe ste poceli prozivati![]()
Podanici ste vazda bili
Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:34Zamisli kako si jadan i nebitan klub kad moras slusati naredbe VICE I kompanije,imas priliku kroz prvenstvo izboriti europu i mozda osigurati godisnji proracun svog kluba ali moras pustiti prvo Borcu pa poslije Zeljeznicaru radi interesa Borca u zadnjem kolu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seljadija prodata![]()
Molio bih te da i naše susjede uključiš u društvo vrapčićana, tuzlaka, zeničana, posušaka i ko sve već mrzi željezničar, podanik je i šta već![]()

Ali oni sebe ubjeđuju da nije prodato 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Meraak1921
- Kontakt:
Vi nama mozete govoriti cetalji i zemunci itd ? Yebemo vam zenski rod u usta !
Željo zasluženo bolji danas. Jedna od boljih defanzivnih partija ove ezone kad Slogi nismo dozvolili da nam napravi šansu. Penal čista glupost odbrane.
Yebo vas gico u su.pak, da vam nije njega do saf bi vam se klubovi raspali
Od smrada nam ne teeba nista
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Oni misle da dobijaju utakmicu jer je trener promjenio formaciju 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tajna borba za Evropu je opet tu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: HariTz, nedimmmm1337 i 18 gostiju.