Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako ljudi padaju u trans zbog NAŠTIMANE POBJEDE HAHAHAHAHAHA
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pitari nikad nisu radili kontra BH klubova i fudbala dok imas kone koji vole Leotar,Zepce i Slogu,cestitam im na pobijedi i nadam se da moj klub nikad nece odigrati mec kao ovaj. Uzivacu u lakrdija protiv zeljkana jedino tad cu uzivati inace protiv sam bilo kakvih lakrdija protiv bilo kojeg time
Nakon ove utakmice Borcu je sve oprošteno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne znam evo vi nam recite posto ste vidim magistrirali namjestanjeHz1946 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:01Ti se praviš glup? Znaš i sam da ima vise načina kupiti utakmicu ali papak neće da priznaQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:58jucer smo bili sadaka klub a danas vec kupujemo utakmice, sve moze kod pitara valjda ovisi u koju im se stranu kita nadigne ujutro![]()
![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa pitari ne kmeče više jer im je obećan izlazak u Eu., što se može vidjeti po ovim namještanjima, nema više ni najava bojkota, izlazaka s terena, rata savezu i sl.
Isto kao što je vama obećan opstanak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
ferroviere87
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:00Treba stisnut muda i priznat.
Mi pustili Igmanu i priznamo a vi samo sebe pravite ludim da je sve fer ovdje
Vazda vi sve priznate i kao to je dovoljno, a nas bi izbacili iz lige
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:44Ok sve ali ne stavljajte vise ljiljane na ogradu
Postao/la CampobelloDiMazara » 07 apr 2024, 09:02
Sretno Zeljkane
Neka tvoja lokomotiva zasvira u Modrici danas
Hu hu c c c c c c c c
![]()
Eto protutnja plava lokomotiva i otrsese vam konkurenta, sad se mozes zahvalitiPost Postao/la CampobelloDiMazara » 07 apr 2024, 12:32
Pored ovakve Tuzle i Goska sanse da Zeljo ispadne iz lige su 0,03 % zato pitari ne glupirajte se i pruzite podrsku plavoj Lokomotivi da otrese Slogu jer nam je ona jedini ozbiljan konkurent. Idemo danas
-
Ganola1921
- Kontakt:
Vidi lijepog nedeljnog vremena vani, a debili svih vrsta prate instituciju i to na losem strimingu. Pritom jos i pjene. Nenadjebivonicaze95 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:55de bolan cijela drzava vam se smije.
Idi u rupu neku ne izlazi iz nje
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
To mozda kod tebe u nekoj vukojebini. I Hrvati govore da deklinacija zavisi jel kratko ili dugo u. Kod nas Brunova kaze papak sto svakako jesi.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:56Brunina je u ženskom rodu, nepismena papcino.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:48Brunina izjava, cuj Brunova, papakPeppermintSA je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:46
Mene vise interesuje Brunova izjava, momci su ispoštovali dogovor. Pokazali su da mogu kad hoće, večeras ćemo proslaviti bitna tri boda pa se okrećemo derbiju![]()
Bruna - Brunina
Bruno - Brunova
Analogije radi:
Marka - Markina
Marko - Markova
Sjedi jedan, papak
- TurkishAirlines
Fuad Colpa 
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- feniksptica
- Kontakt:
A jbg ciji je najveći ponos u historiji kaznjen zbog namještanja ? Nas il vas ? Ipak prije da ste vi doktorirali namjestanje zbog bogate historijeQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:02ne znam evo vi nam recite posto ste vidim magistrirali namjestanjeHz1946 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:01Ti se praviš glup? Znaš i sam da ima vise načina kupiti utakmicu ali papak neće da priznaQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:58jucer smo bili sadaka klub a danas vec kupujemo utakmice, sve moze kod pitara valjda ovisi u koju im se stranu kita nadigne ujutro![]()
![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Al kakvi su kompleksasi ovi kerovi sa Kobilje njima je vise krivo sto se Zeljo dize iz zone ispadanja nego da oni udju u evropu necete kerovi docekati nikad da ispadnemo iz lige
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
killafrommanilla
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:59Željezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajdaUzivajte u njoj ko vas ****![]()
Molio bih te da dodaš i navijače Borca u podanikebagniadiluca je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:56+ Borcafeniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:53Danasnju utakmicu su ismijali navijaci Sarajeva, Velez, Celika, Zrinjskog, Slobode....a oni samo pitare spominju. Picici
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Vidis vidis hahaahhahahahahahah mene bi bilo sramota ali hajde nema svako obraza oprošteno ti je idite na šugavicu dočekati igrače kao heroje, fino digni tri prsta kako ti je Vico rekaoQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:02ne znam evo vi nam recite posto ste vidim magistrirali namjestanjeHz1946 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:01Ti se praviš glup? Znaš i sam da ima vise načina kupiti utakmicu ali papak neće da priznaQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:58jucer smo bili sadaka klub a danas vec kupujemo utakmice, sve moze kod pitara valjda ovisi u koju im se stranu kita nadigne ujutro![]()
![]()
![]()
-
ferroviere87
- Kontakt:
Pa što onda morališu ovoliko, onda su i oni vicina kuyababoedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:02Pa pitari ne kmeče više jer im je obećan izlazak u Eu., što se može vidjeti po ovim namještanjima, nema više ni najava bojkota, izlazaka s terena, rata savezu i sl.
Isto kao što je vama obećan opstanak.
Gleda ih ne znaju šta će pa nas prozivaju. Ne mogu istini u oči pogledati i reći da su namjestili utakimcu. HAHAHAHAHA
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ovu ligu je nekad pretužno gledati, ovo samo još ima u Afričkim državama kad igrači nabijaju loptu na tribine iz penala radi namještanja. Sad valjda vidimo što Željo neće sa Ismirom da ruši savez.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 07 apr 2024, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno da ne treba suspendovat kompletnu ligu ne samo klubove koji ucestvuju u Lopovluku. Nadam se scenariju u Italiji da ae pojedine ekipe kazne izbacivanjem u nizi rang i oduzimanjem sa po 15 tak bodova... Smije nam se svijet
- feniksptica
- Kontakt:
ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:03feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:00Treba stisnut muda i priznat.
Mi pustili Igmanu i priznamo a vi samo sebe pravite ludim da je sve fer ovdje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vazda vi sve priznate i kao to je dovoljno, a nas bi izbacili iz lige![]()
Kome kad i zasto. I to vam nije prvi put. Ako mozes razumjeti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)