Normalno da nema smisla , jer smo kolektivno ovdje svi licemjerni ali svi.Samo treba priznati i reći "ovo nije pošteno , nije regularno " i to je to bez nekih dodatnih polemika.Svaki klub možes naći ovih repova i samo se sve vrti u krug.ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:25To je najveći problem svih nas, niko svoju avliju ne gleda. Ne možeš prozivat Želju što je kupio utakmicu protiv Sloge a da ti bude normalno to što je Sarajevo pustilo Igmanu, nema smislaSuki46 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:21Ma ovdje samo sve stvar principa i percepcije kako ko gleda iz kojeg ugla.
Ja bih zbog prošle sezone i zadnjeg kola izbacio svih 5 ekipa koje su učestvovale u režiji zadnjeg kola.
5/6 ekipa je izgubilo koje u normalnim okolnostima ne bi tako i ova današnja utakmica.Zato opušteno i bez srkleta.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ljudi pocinje united liverpool. Znam da se tesko prebacit sa ove stimaljke kockarske al et savjet da se malo regularnom fudbalu posvetimo
Ovi njima bodove a oni podrsku Vici za drugi mandat? Moguce?Evander je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:18Nije da se ovo prvi put desava, ali ovo je fakat sramota. Ovu ligu definitivno treba ugasiti.
Mene bi sramota bilo pravdati ovo![]()
Fakat bolje casno ispasti, nego biti Vicina kujica.
Valja ovo vratiti slijedece sezone. A na izborima, vec znamo koga ce Prodani1987 morati podrzati.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kako ce slaviti kada su fokusirani na FK SarajevoStarmoCity je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:06Zanimljivo da se na temi zelje i ne slavi pobjeda.
Napisali 3 stranice od jutros a inace u toku utakmice napisu 10+ stranica.
Sve na stranu al ako ova utakmica prodje bez sipe onda stvarno treba gasit ovu ligu.

....sve drugo će proći!
- svrakino1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:21Jedni moralisu nakon ovog,
A drugi nakon ovog,I cude se kad ih prozoves podanicima. Pa njihova ste skola hinjaluka bukvalnoŽeljezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajda![]()

-
- Kontakt:
Sine ne radi se o klasicnoj kupovini nego podanistvu. Da nije neko sa vrha rekao pustite im nebi im Sloga nikada dala pa ni za pare. Sta su podanici obevezni nakon ovoga to samo oni znaju i onaj ko im je sredio. Tuzno na sta su spali ali evo da kazu jesmo nego filozofiraju ovdjeMostarskiSin je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:26
Ja se samo cudim na sta je jedan Zeljo spao kao klub, da moras kupiti utakmicu protiv Sloge da ne ispadnes iz lige.
Da ne kazes da nisam fer ispaoSedrenikHz je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:25Ne sekiraj se za danasnju tekmu … ako nista u 16:00 ces me citirati nadam se

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
I cetalji i zemunci. Bili i ostali. Duh osima jos uvijek zivi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Željo je 2018. imao završenu titulu i tadašnja uprava nije htjela da kupi protiv Krupe, sumnjam da bi ijedan klub u državi nešto slično uradio. Danas smo pokazali nešto suprotno, nažalost, ali ni prvi ni posljednji put da se nešto takvo desilo u našoj ligi.Suki46 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:27Normalno da nema smisla , jer smo kolektivno ovdje svi licemjerni ali svi.Samo treba priznati i reći "ovo nije pošteno , nije regularno " i to je to bez nekih dodatnih polemika.Svaki klub možes naći ovih repova i samo se sve vrti u krug.ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:25To je najveći problem svih nas, niko svoju avliju ne gleda. Ne možeš prozivat Želju što je kupio utakmicu protiv Sloge a da ti bude normalno to što je Sarajevo pustilo Igmanu, nema smislaSuki46 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:21Ma ovdje samo sve stvar principa i percepcije kako ko gleda iz kojeg ugla.
Ja bih zbog prošle sezone i zadnjeg kola izbacio svih 5 ekipa koje su učestvovale u režiji zadnjeg kola.
5/6 ekipa je izgubilo koje u normalnim okolnostima ne bi tako i ova današnja utakmica.Zato opušteno i bez srkleta.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Procitaj ponovo, znam da vam je promaklo jer niko od nas nije nista napisao o ovome s obzirom da u toj utakmici ne bi gol zabili da se igralo do Bajrama.MostarskiSin je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:26Ja se samo cudim na sta je jedan Zeljo spao kao klub, da moras kupiti utakmicu protiv Sloge da ne ispadnes iz lige.KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:21I cude se kad ih prozoves podanicima. Pa njihova ste skola hinjaluka bukvalno![]()

Vicine ste pudlice!Željezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajda

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mrtvog haseta i vahidina, na k.u.r.a.c.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:31I cetalji i zemunci. Bili i ostali. Duh osima jos uvijek zivi
1921-1987
-
- Kontakt:
Nisu kupili utakmicu u Krupi, zato nisu printali šampionske majice, nisu bili sigurni hoće li biti prvaci. To je klub drugovi moji.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
smiri doživljaj laveLiceulice je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:33Mrtvog haseta i vahidina, na k.u.r.a.c.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:31I cetalji i zemunci. Bili i ostali. Duh osima jos uvijek zivi
Ima li Željo šanse za Evropu?Hoće li biti doček igrača iz Modriče?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Željezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajda

- SedrenikHz
- Kontakt:
Volim teKamaga11 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:30Da ne kazes da nisam fer ispaoSedrenikHz je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:25Ne sekiraj se za danasnju tekmu … ako nista u 16:00 ces me citirati nadam se![]()
![]()
![]()

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Imat će admin posla sa vama bolesnicima.Liceulice je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:33Mrtvog haseta i vahidina, na k.u.r.a.c.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:31I cetalji i zemunci. Bili i ostali. Duh osima jos uvijek zivi
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
a kupili smo, izgleda da raspolažeš boljim informacijama, izvini...killafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:33Nisu kupili utakmicu u Krupi, zato nisu printali šampionske majice, nisu bili sigurni hoće li biti prvaci. To je klub drugovi moji.
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, Varijantas8 i 34 gosta.