Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Milwaukee-Sacramento (+8,5) h2 1,85
ovaj tip je prije svega zasnovan na jednoj cinjenici a to je da Milwaukee postize najmanje poena po u takmici u cijeloj ligi, svega 91,5 i samim tim im je teze da ostave neku vecu razliku bez obzira sa kim igraju, Sacramento u prosjeku postize 98,7 sto je ipak znacajna razlika skoro kao ponudjeni hendikep, i ako Milwaukee ode preko 90 poena znaci da Sacramento mora ostati ispod 90 sto je opet dosta tesko, tako da mislim da Sacramento moze ostati blizu Milwaukeeea i ne izgubiti sa vis eod 8 razlike amozda cak i slaviti jer u zadnjih 5 utakmica su u dvije zabili preko 120 poena istina protiv ekipa koje igraju dosta slabu odbranu al to pokazuje da mogu ici preko 100 poena sto bi mogao biti problema za Milwaukke, ove seozne igrali jednom i Milwauke slavio sa 84-79 ali se od tada Sacramento dosta poboljsao...
stake:3/10
ovaj tip je prije svega zasnovan na jednoj cinjenici a to je da Milwaukee postize najmanje poena po u takmici u cijeloj ligi, svega 91,5 i samim tim im je teze da ostave neku vecu razliku bez obzira sa kim igraju, Sacramento u prosjeku postize 98,7 sto je ipak znacajna razlika skoro kao ponudjeni hendikep, i ako Milwaukee ode preko 90 poena znaci da Sacramento mora ostati ispod 90 sto je opet dosta tesko, tako da mislim da Sacramento moze ostati blizu Milwaukeeea i ne izgubiti sa vis eod 8 razlike amozda cak i slaviti jer u zadnjih 5 utakmica su u dvije zabili preko 120 poena istina protiv ekipa koje igraju dosta slabu odbranu al to pokazuje da mogu ici preko 100 poena sto bi mogao biti problema za Milwaukke, ove seozne igrali jednom i Milwauke slavio sa 84-79 ali se od tada Sacramento dosta poboljsao...
stake:3/10
Phoenix-Toronto (+7,5) h1 1,85
Phoenix sinoc dosta namucio Lakerse i na kraju ipak izgubio nakon 3 produzetka, Frye se oporavio od povrede i zabio 32 poena, sada igraju na domacem terenu i jednostavno moraju dobiti da ostanu u utrci za play off, u gost eim dolazi Toronto, tim kojeg su ove sezone u gostima pobjedili sa 18 razlike pa ne vidim zasto ne bi i veceras makar sa 10, uz to Toronto osve sezone ocajan u gostima, imaju svega 6 pobjeda i 28 poraza i vecina ih je bila sa dvocifrenom razlikom pa slicno ocekujem i veceras...
Phoenix sinoc dosta namucio Lakerse i na kraju ipak izgubio nakon 3 produzetka, Frye se oporavio od povrede i zabio 32 poena, sada igraju na domacem terenu i jednostavno moraju dobiti da ostanu u utrci za play off, u gost eim dolazi Toronto, tim kojeg su ove sezone u gostima pobjedili sa 18 razlike pa ne vidim zasto ne bi i veceras makar sa 10, uz to Toronto osve sezone ocajan u gostima, imaju svega 6 pobjeda i 28 poraza i vecina ih je bila sa dvocifrenom razlikom pa slicno ocekujem i veceras...
i vidim ja smrdi tu nesto...zahvljajujem...miky_hz je napisao/la:Ti ako odigras tih 8 brojeva moras svih 8 pogoditi da bi dobio,ako odigras 5 moras pogoditi 5 itd,bolje da ganjas neki sistem npr 4 od 8 lupam itd...ugl nije tako kako si mislioshinoda je napisao/la:nesto me zanima ...igra li iko u premieru Loto(tocnije talijanski win for life 10/20)
i sad ti trazi 8 br.npr(2 5 8 9 11 14 15 19) koliko treba uplatit da bi nesto dobio ...jer pise npr.(pogodis 4 =10km)...nesto mi je to previse jednostavno...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
TOMICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
IGRAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
IGRAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
A C A B !
i evo jos 3 meca i toliko od mene nadam se da cu nekom pomoci
Caserta-Unics Kazan (155.5) z1 1,85
Uniks vazi za defanzivnu ekipu i tesko ce se kaserta nadavati poena pored ogromne centarske linije uniksa,rekao bih mozda prevelika granica za ovakav tip meca,ako uniks uvati kontrolu nad mecom a mislim da hoce utakmica ide ispod 145p....
Orebro - Sodertalje 2 1,6
U 4. kolu Kvalseriena pretposljednja momčad Orebro susreće drugi Sodertalje koji je u vrhunskoj formi. Izgleda kako će se tri momčadi(MoDo, Sodertalje i Vaxjo) boriti za dva mjesta koja vode u 1. ligu. Sodertalje je zasigurno jedan od glavnih favorita, a mislim čak i najjači u ovim serijama. Ipak dolaze iz 1. lige za razliku od Orebra. Sodertalje u samo 15 milja udaljeni Orebro dolazi bez Hedina koji je ozlijeđen do kraja sezone i braniča Laatikainena. Orebru će jako teško biti slomiti Sodertalje, gotovo nemoguće, Sodertalje je jači u svim aspektima igre i očekujem njihovu uvjerljivu pobjedu te nastavak borbe za 1. ligu...
Cedevita-Estudiantes (158,5) z2 1,85

Caserta-Unics Kazan (155.5) z1 1,85
Uniks vazi za defanzivnu ekipu i tesko ce se kaserta nadavati poena pored ogromne centarske linije uniksa,rekao bih mozda prevelika granica za ovakav tip meca,ako uniks uvati kontrolu nad mecom a mislim da hoce utakmica ide ispod 145p....
Orebro - Sodertalje 2 1,6
U 4. kolu Kvalseriena pretposljednja momčad Orebro susreće drugi Sodertalje koji je u vrhunskoj formi. Izgleda kako će se tri momčadi(MoDo, Sodertalje i Vaxjo) boriti za dva mjesta koja vode u 1. ligu. Sodertalje je zasigurno jedan od glavnih favorita, a mislim čak i najjači u ovim serijama. Ipak dolaze iz 1. lige za razliku od Orebra. Sodertalje u samo 15 milja udaljeni Orebro dolazi bez Hedina koji je ozlijeđen do kraja sezone i braniča Laatikainena. Orebru će jako teško biti slomiti Sodertalje, gotovo nemoguće, Sodertalje je jači u svim aspektima igre i očekujem njihovu uvjerljivu pobjedu te nastavak borbe za 1. ligu...
Cedevita-Estudiantes (158,5) z2 1,85
-
- Kontakt:
Neiminen ili kako vec sjetim ti se familije
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa............. može.bayernn je napisao/la:Mozel se danas sklopit siguran listic od 2 do 3 kvota????
Recimo
Sharksima keca protiv Flamesa doma. Bore se za prvo mjesto Pacific divizije... i puno su jači.
Chicagu protiv Floride isto kec. Mislim da su ta dva ziceri... s ostalim se sportovima danas ne valja petljat. Ajde možda i hendikep Miamiju kod Detroita u NBA-u. 9,5 mi se čini jako primamljivo
Hayley <3
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Neiminen ili kako vec sjetim ti se familije
A C A B !
-
- Kontakt:
I tebe sjeba a?Emir_ZENICA je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Neiminen ili kako vec sjetim ti se familije

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ja konj od tebe prepisao
Kontam devil on se iole razumije u tenis,jbg isti vam avatar

A C A B !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ja tek sad vidim da sam se zayebaoEmir_ZENICA je napisao/la:ja konj od tebe prepisao![]()
Kontam devil on se iole razumije u tenis,jbg isti vam avatar
![]()
![]()

prepisao 4 para od tebe samo fks, a kontam devil

da niste sad napisali to, ja bi zivio u ubjedjenju da sam od devila prepisao

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
HAhahahahahhaa kraljeva sta ste vi pusili

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ma isti vam avatar jbt...Tek maloprije vidim nije devil,odma ga prekrizim (tiket)
Ajde Tomicu sunce ti ****
Ajde Tomicu sunce ti ****
A C A B !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
haj promjeni avatar sviju tiSamo F.K.S !! je napisao/la:HAhahahahahhaa kraljeva sta ste vi pusili![]()
![]()

a davidenko yeboga ti mozes li break ikako napraviti
Za zivot cijeli!
ole Dodig iiizzzzziiiiiiiiitipster je napisao/la:Dodig- Golubev 1 2.10
evo od mene za početak danas Dodig, izgleda da se od zagreba digao s formom , mislim da bi mogao danas preko ovog rusa

TOMIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UZZZZZZZZZZZMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:TOMIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UZZZZZZZZZZZMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
A C A B !
radi li vama ovaj scoreboard za tenis ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://www.sonyericssonopen.com/Scores/Live-Scores.aspxtipster je napisao/la:radi li vama ovaj scoreboard za tenis ?
meni radi, za ostale ne znam
Za zivot cijeli!
Radi i meni..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.