Ko je sad ovaj?emiiNa_ je napisao/la:S A S T A V
Ukoliko Hasagića spriječi bol u leđima na gol će Željin Ibrahim Šehić koji je branio u prijateljskom duelu sa Slovacima prošle godine. Na desnom belu će zaigrati Jasmin Mujdža, a na lijevom Senad Lulić. Stoperski par će činiti Adnan Mravac i Emir Spahić. Elvir Rahimić i Medunjanin će biti dva zadnja vezna. Ispred njih će igrati Miralem Pjanić i Zvjezdan Misimović. U napadu će Edinu Džeki društvo činiti Vedad Ibišević.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
-
džakailibu
- Kontakt:
kao sto rekoh. no ja bi ipak avdukica stavio prije sehica.emiiNa_ je napisao/la:S A S T A V
Ukoliko Hasagića spriječi bol u leđima na gol će Željin Ibrahim Šehić koji je branio u prijateljskom duelu sa Slovacima prošle godine. Na desnom belu će zaigrati Jasmin Mujdža, a na lijevom Senad Lulić. Stoperski par će činiti Adnan Mravac i Emir Spahić. Elvir Rahimić i Medunjanin će biti dva zadnja vezna. Ispred njih će igrati Miralem Pjanić i Zvjezdan Misimović. U napadu će Edinu Džeki društvo činiti Vedad Ibišević.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
NISAM JA PISALA ..BIHfan je napisao/la:Zar Jasmin Mujdza i sad igra za reprezentaciju, gdje je Mensur?emiiNa_ je napisao/la:S A S T A V
http://reprezentacija.com/Vijesti/Prika ... -jedanaest
Zadnja izmjena: emiiNa_, dana/u 23 mar 2011, 16:54, ukupno mijenjano 3 puta.
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Ma uzimamo mi ovu jer su se Rumuni previše us*urcili,a znamo da otresamo repke koje nas smatraju slabima.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ma nemoj, dobro ja znam sta je BH nogomet i dobro znam nase igrace! .. Nego "nas" mentalitet je takav da, ako jednom neko porgijesi da je odmah -nista! ....izzo je napisao/la:Emina je mlada djevojka i nije baš puno upucena u fudbal i kvalitete naših reprezentativaca, tako da ne treba stvari shvatati preozbiljno...ali za pohvalu je što sve više djevojaka prati nogomet.
Što se tice utakmice, presudno ce biti raspoloženje naših glavnih igraca prema naprijed...prije svih Džeke,Pjanića i Misimovića...od Džeke ocekujem dva gola
Kad se sjetim Belgije i DanskeKeenan.- je napisao/la:Ma uzimamo mi ovu jer su se Rumuni previše us*urcili,a znamo da otresamo repke koje nas smatraju slabima.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nisam ja to rekao za Ništa....uglavnom, tebi svaka castemiiNa_ je napisao/la:Ma nemoj, dobro ja znam sta je BH nogomet i dobro znam nase igrace! .. Nego "nas" mentalitet je takav da, ako jednom neko porgijesi da je odmah -nista! ....izzo je napisao/la:Emina je mlada djevojka i nije baš puno upucena u fudbal i kvalitete naših reprezentativaca, tako da ne treba stvari shvatati preozbiljno...ali za pohvalu je što sve više djevojaka prati nogomet.
Što se tice utakmice, presudno ce biti raspoloženje naših glavnih igraca prema naprijed...prije svih Džeke,Pjanića i Misimovića...od Džeke ocekujem dva gola
Boze, boze .. ma hajd vazno je da odigramo kako treba i da pobijedimoizzo je napisao/la:Nisam ja to rekao za Ništa....uglavnom, tebi svaka castemiiNa_ je napisao/la:Ma nemoj, dobro ja znam sta je BH nogomet i dobro znam nase igrace! .. Nego "nas" mentalitet je takav da, ako jednom neko porgijesi da je odmah -nista! ....izzo je napisao/la:Emina je mlada djevojka i nije baš puno upucena u fudbal i kvalitete naših reprezentativaca, tako da ne treba stvari shvatati preozbiljno...ali za pohvalu je što sve više djevojaka prati nogomet.
Što se tice utakmice, presudno ce biti raspoloženje naših glavnih igraca prema naprijed...prije svih Džeke,Pjanića i Misimovića...od Džeke ocekujem dva gola![]()
dobri su,simunicevo je proslo,a corluka treba igrat u kontinuitetudean_ je napisao/la:ćorluka je i dalje prvi izbor u tottenhamu kao što je bio i prošle tri sezone..ove sezone je imao dosta problema sa ozlijedama al ne brini..igrat će on već sljedeću utakmicu za tottenham...iako moram priznat da nam je obrana kao i vama najslabiji dio ekipeSto,pronasao si se u ovom postu.To jest glavna uloga.
Kako rekoh klupa je klupa.A ti debilaj koliko hoces.
nego sretno vama protiv cigana..vidim da se nešto bahate..čak vas i vrijeđaju
bih bi trebala dobit
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Megamon
- Kontakt:
Koga ovdje boli qrac za Corlukom,Modricem,Simunicem,Srnom ?
Sve i jedan naturalizovani Hrvat,boli nas briga za vas.
Ima da cige razbijemo,bit ce dobra Bosna samo da je rumunski selektor
cime dolaze rumuni,fijakerom ili fordom ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
AvionomMegamon je napisao/la:Koga ovdje boli qrac za Corlukom,Modricem,Simunicem,Srnom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svašta danas čujem...džakailibu je napisao/la:kao sto rekoh. no ja bi ipak avdukica stavio prije sehica.emiiNa_ je napisao/la:S A S T A V
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
begovic je morao u subotu braniti !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Gospodin se neće odazivati dok je Sušić selektor.avenija je napisao/la:begovic je morao u subotu braniti !
Spammer
avenija je napisao/la:begovic je morao u subotu braniti !
ma dobro pitanje je veliko da li se trebalo tek tako prijeći preko neodazivanja i pozvati ga odma' za ovu tekmu ali s druge strane kad vidiš da nam ''škripi'' na toj poziciji možda mu se mogla izreći i neka druga sankcija jer će sve jedno nekad ponovo biti pozvan.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da ce Rumuni igrati sa dva napadaca. 4-4-2.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nadam se samo da ce Susic imati hrabrosti u prvih 11 umjesto Mede staviti Besica, dijete nam ubrza igru 100% i naprijed i nazad. Medo i Rahimic dvojac mi je trkacki "prekrut" i "neokretljiv" za tradicionalno eksplozivne Rumune ...
BTW: Besic je samo proslu tekmu protiv Mekiska mislim odradio vise efektivnih i cistih klizecih startova nego cjela nasa repka zajedno u proslim kvalifikacijama !!!!!!!
BTW: Besic je samo proslu tekmu protiv Mekiska mislim odradio vise efektivnih i cistih klizecih startova nego cjela nasa repka zajedno u proslim kvalifikacijama !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Cincinnatus
- Kontakt:
-------Hasagic-----
--Mujdza---Spahic--- Vranjes----Subasic---
-------Rahimic----Besic-------------
---Pjanic----------Misimovic------------Lulic-------
----------------Dzeko---------------------
--Mujdza---Spahic--- Vranjes----Subasic---
-------Rahimic----Besic-------------
---Pjanic----------Misimovic------------Lulic-------
----------------Dzeko---------------------
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Goalgetter
- Kontakt:
Susic ce sigurno ovako poceti protiv Rumuna.
Znam da Vranjes nije lijevi bek, ali ipak, ni Lulic nije bek, i mislim da bi Vranjes puno bolje odigrao na toj poziciji nego Lulic. Lulica trebamo vise u ofanzivi.
Cudna formacija,----------------Hasagic-----------------
Mujdza----Spahic----Mravac-----Lulic
-------Medunjanin-----Rahimic--------
------Misimovic------Pjanic------------
----------Ibisevic------Dzeko-----------
S tim da bi Misimovic bio poluspic.Ovako bi po meni bilo puno bolje:
------------------Hasagic------------------
Mujdza----Spahic----Pandza----Vranjes
---------Medunjanin----Rahimic----------
Pjanic----------Misimovic-----------Lulic
-----------------Dzeko----------------------
Znam da Vranjes nije lijevi bek, ali ipak, ni Lulic nije bek, i mislim da bi Vranjes puno bolje odigrao na toj poziciji nego Lulic. Lulica trebamo vise u ofanzivi.
[youtube][/youtube]
STRASNO DOBAR VIDEO
STRASNO DOBAR VIDEO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.