AVNOJ je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:19Podanički klub, klub miljenik svih režima, partija i vlasti
Žalosno je što u nedostatku novca za kupovinu utakmica čelnici zeljezničara su ponudili mnogo veće stvari na stol i u zamjenu za spašavanje vlastite guzzice dali su nešto što su patriote ove Države krvlju branile i to baš onima koji na sve načine uništavaju ovu Državu
Hahhahah ne razumijem kako vas nije stid na koji način ste pobjedili. Uf oprosti Pobedili..
Izvini brate moj, ovde su nas mudzahedini ucili pogresno, nije to kao u nasoj seher Banja Luci. Oprosti brate jos jednom
To je ono sto je najzalosnije.TurkishAirlines je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:23Ne sme niko da vas bije osim srpske milicije.
Sutra da se zarati ovi s grbavice bi se na trebevic popeli i pucali po Seheru. Toliko su se prodali![]()
Gadite mi se![]()
Nista, pozdrav za srpsku grbaVICU.SedrenikHz je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:25Izvini brate moj, ovde su nas mudzahedini ucili pogresno, nije to kao u nasoj seher Banja Luci. Oprosti brate jos jednomSuvorov je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:21Yebacemo*SedrenikHz je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:11
Alo bre, to je nas grb, dosta podsmejavanja poturice..
vidimo se sledece sedmice u leglu srpstva, noge ce vam se svezati bree. Yebat cemo vam keveeeee
POZDRAV BRATE SA SRPSKE GRBAVICE! Idemo suzbiti ove balije na 12.5%, puno im je 23% !!
Tenkista miran
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 23 gosta.