Vanja8 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:44
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:39
Cek malo ne mogu da povezen neke stvari, znaci utakmica je nastimana kad sudija svira penal protiv tebe ovi fule i ti dobijes to je nastimano, a kad tvoj igrac rukom izbije loptu ispred protivnickog u 16metara sudija ne svira penal (slijep bi ga sviro) to nije nastimano to je sudijski previd. A kad sudija napravi previd protiv tebe ti u 95toj minuti izadjes da mlatis sudiju i pravis drzavni udar. Sad mi nije jasno to nista..
Ma jednostavno je drug, ti si sve to u pravu, ali sustina je da je nakon penala Bruno promijenio formaciju i ovi su nestali sa terena ...
To ljudi pisu jer ih kladionice nesto zaj.ebavaju i enormne uplate po Srbiji na Zelju...
Ne obracaj paznju na njih, sutra cvijece u ruke i urucite ih Tanovicu i Uzuunovicki, dokazali su da su pravi ljudi na pravom mjestu...
Da vi svi znate,ovi koji ste kolektivnu hajku napravili danas,koliko je Zeljina uprava nesposobna da bilo sta dogovori a kamoli plati,pa bi vam mozda prica i pila vode.
Takvu ste hajku napravili,da neko ko nije gledao bi pomislio da je ovo bila neka lakrdija svjetskih razmijera.
Vi nekome pricate o mitomanini i postenju. Zajedno sa svojim mostarskim pajtosima.
Hajde ovu zajebanciju sto pravite sa navijacima i Zemuncima. To mogu i da razumijem,i meni te narko interesne sfere nikad nece biti jasne.
Ali kad predjete granicu ko ovaj humorista sa Sedrenika,onda se nemojte cuditi i ibretiti kad vam pocnu izvlaciti iz DNK struktura ove domace Srbe koji nemaju bre u vokabularu.
Generalno postajemo sve vise pogani.
Niko nema mjere. Postenje se mjeri u kolicinama samo kako nama odgovara u datom momentu.
Mi smo sad odjednom Vicina prcija. A niste prcija bili kad ste svrsavali na Vicinu odluku od proje 2 godine.
Po vasoj logici,Zeljo nema pravo dobiti nikoga,jer je los.
Po vasoj logici mi smo sve namjestili,a Dino Selimovic je novi kandidat za Reisa.
Evo jedan od vasih komentara je da je penal danas igrac Sloge dodao Mufticu.Nebuloze pisete.
I sad da se vratim na vasu pricu o namjetenoj tekmi od strane nase uprave.
Ako je to istina,ja bi bio presretan. Jer to su toliko nesposobni ljudi,da mi je to ravno cudu. Da mogu nesto da urade,pa taman i totalno pogresno.
Tako da slobodno nastavite orgijanje,tacno sve vise poprimate simptome onog degenerika Pickesama.
Malo me cude neka normalna raja,ali hajde sve je to navijacki.