English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sanse za osvajanje titule sada :
1. ARS 45%
2. CIT 31%
3. LIV 24%
1. ARS 45%
2. CIT 31%
3. LIV 24%
Arsenalovi krvni rivali su Totenham i United i objema ekipama idemo u goste. Pored njih Celzi doma, Villa doma. Vise od pola tekmi su nam teski derbiji. Izmedju toga dvomec sa Bayernom i ako se prodje Real/City.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
City je osvojio titulu i zvanično.
Nažalost, Liverpool će drugi završiti uz opet 1/2 boda zaostatka.
Mi padamo sad zbog obaveza u Ligi Prvaka i zbog umora, šteta, težak raspored nas je koštao.
Mi padamo sad zbog obaveza u Ligi Prvaka i zbog umora, šteta, težak raspored nas je koštao.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

-
- Kontakt:
Prognozirao sam pobjedu Uniteda, ali ajde moze i bod.
Hvala Ten Haagu
Hvala Ten Haagu
- JayCatwright
- Kontakt:
Ocekivan kiks, ali bod vise u odnosu na City i dalje je jedino bitno. 

Može Arteta baš dosta rotirati, skoro cijeli tim bez da gubi kvalitet.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:35City je osvojio titulu i zvanično.
Al neće

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako je ipak dobro biti unitedov navijac ove sezone, arhirival te nije pobijedio u tako jakom sastavu, izbacio si ih iz kupa, odvojio od titule, sezona je uspjesna.
Liverpul nije dobio ovakav mrtvi united u 3 meca, dzaba ti dominacija kad ne znas. Najgore od svega je sto ti united uzima priliku da se boris za titulu. A drugo najgore je jer si ih izdominirao i sam sebe pobjedio u sve 3 meca. To je jednostovano ne znanje. Vjerovatnoca da sam sebe pobjedis u 3 meca je 0.0001% i ljudi su to uspjeli, bravo za mentalitet u mecevima protiv uniteda.
Liverpul nije dobio ovakav mrtvi united u 3 meca, dzaba ti dominacija kad ne znas. Najgore od svega je sto ti united uzima priliku da se boris za titulu. A drugo najgore je jer si ih izdominirao i sam sebe pobjedio u sve 3 meca. To je jednostovano ne znanje. Vjerovatnoca da sam sebe pobjedis u 3 meca je 0.0001% i ljudi su to uspjeli, bravo za mentalitet u mecevima protiv uniteda.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Nazalost, Arsenal uzima sve do kraja. Ne vidim kako mogu kiksati.JayCatwright je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:38Ocekivan kiks, ali bod vise u odnosu na City i dalje je jedino bitno.![]()
Kako je ovo VAR dopustio da bude penal 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pišemo još jedan poguranac. Svim silama se guraju i opet džaba.
Havertz je za isto ovo, ali bukvalno isto dobio žuti za simuliranje protiv Uniteda na Emiratima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Liverpool neozbiljan, slična utakmica kao u kupu prije koji tjedan gdje drže United u igri sa lošom realizacijom i neshvatljivim greškama. Uzeti dva boda ovakvom Unitedu u cijeloj sezoni je jednako kao da su i izgubili. Rekao bi da je jedan kandidat danas otpao no vidjet ćemo kome će Spursi zakomplicirati život.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
koji likJayCatwright je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:38Ocekivan kiks, ali bod vise u odnosu na City i dalje je jedino bitno.![]()

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Sramotno je ne pobjedit ovu kantu od ekipe cijelu sezonu.
Vjerujem da je preko 80 šuteva upućeno na gol Onane u ova 3 meča.
Sreća pa stoji bar 1b razlike nad Cityem. Možda nam nam bude trebao.
Vjerujem da je preko 80 šuteva upućeno na gol Onane u ova 3 meča.
Sreća pa stoji bar 1b razlike nad Cityem. Možda nam nam bude trebao.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mora se napisati da pored toga sto imate najbolji napad u ligi, vasi napadaci su prilicno sebicni likovi.
Imam osjecaj da se Nunez i Salah ne mirisu bas
Arsenal ako narednih 7 dobije i treba da bude prvak , vjerujem da će izbaciti Bayerna , pa da mogu ići dalje na Real/City.
Mi smo sami sebi krivi i ovdje smo zacementirali tu neku borbu za titulu.Iako opet kažem , City je glavni kandidat što zbog rasporeda što zbog iskustva sa ovim situacijama.
Mi smo sami sebi krivi i ovdje smo zacementirali tu neku borbu za titulu.Iako opet kažem , City je glavni kandidat što zbog rasporeda što zbog iskustva sa ovim situacijama.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Daj ba ne možeš biti ozbiljan sa ovim.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I ti se na svašta kačiš.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma bice ovo zanimljivo do kraja izmedju Arsenala i Citya. Igraju i u polufinalu lige prvaka medjusobno. Mogla bi i veca sirina kod Citya da bude presudna.RollMan je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:49koji likJayCatwright je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:38Ocekivan kiks, ali bod vise u odnosu na City i dalje je jedino bitno.![]()
![]()
Arsenal u 2024 ima gol razliku tipa 38:1 tako nešto , pobjedit će sve do kraja tj dovoljni su im rezultati 1:0 mrtve utakmice premijer lige bih i prvaci , ne moraju uopšte ganjati rezultat , kad imaju debelo bolju gol razliku u odnosu na rivale
Je li fejk snimak Arvide? Nije mi jasno da ponovo nisu uzeoi 10 yebenih sekundi da ovo razmotre jer bukvalno klizećim startom nije došlo do kontakta koliko god Bissaka glup igrač bio. Yebote više savez i sudije.
Trenutno korisnika/ca: Severina007, Venom i 6 gostiju.