Uh kakva dominacija zelje. Strah se osjeti na kobiljoj glavi. Pokusavaju spremiti dulju do derbija ko ja trbusne 5 dana pred more.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:54
Sta kazu - penal je bio za Slogu
Al Vedo odbrani penal-kazu pokazao gdje ce šutat
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Do formacije je drug. Sad ce zaredat 5-6 pobjeda. Pazi sta ti kazem.AlemC85 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:59Ako ste toliko dobri, zasto niste dobili prije nekoliko kola Zvijezdu u gostima? Samo mi ovo odgovori.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:54
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- SedrenikHz
- Kontakt:
Formaciju je bruno premenio i odmah se video napredak. Nas par je na treningu reklo bruni da vise onako ne ide i da promenom formacije jurisamo ka evropi,CRKNITE DUSMANIAlemC85 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:59Ako ste toliko dobri, zasto niste dobili prije nekoliko kola Zvijezdu u gostima? Samo mi ovo odgovori.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:54
Zadnja izmjena: SedrenikHz, dana/u 07 apr 2024, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Zeljo obeco slogi pobjedu protiv Sarajeva a zauzvrat sloga njima dala da ih pobjede. Pa ovdje ne treba sipa već Interpol da uđe u savez i da malo prekontroliše sve
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
-
- Kontakt:
Obraz i vi ne mogu u istu recenicu
A vi i rs to je vec druga prica
4s
Fk Željezničar.
Nemojte se ofirati više, bolje je da ništa ne pišete. Uzeli ste 3 bobe i ptice na grani znaju kako.erkov je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:05Uh kakva dominacija zelje. Strah se osjeti na kobiljoj glavi. Pokusavaju spremiti dulju do derbija ko ja trbusne 5 dana pred more.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:54
Svi sadasnji ali i odbjegli navijaci Rodjenih ce se veceras radovati dvijema stvarima ,Velezovoj pobjedi nad "Vicinim bebama", a ujedno i proslaviti i 43 Rodjendan najstarije legalno prijavljene navijacke grupe u Bih ,pa nek je sretno RA
Sto se tice tekme ,bice teska i tvrda ko uobicajno,ali ne bude li sudijskog sranja borcevci ce biti veceras momacki izjebani to je sigurno(nek se plaknu dobro
), pa onda nek se poslije vade na Vladi iduce kolo svakako su to njihovi "pusikurci"
.
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA

Sto se tice tekme ,bice teska i tvrda ko uobicajno,ali ne bude li sudijskog sranja borcevci ce biti veceras momacki izjebani to je sigurno(nek se plaknu dobro

FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vidim ova izbjeglica se pronasla u ovo “provincijalac sam”. Dzaba krecis i spinujes, dosljaci ste u ovom gradu nauci historiju i ko vam je baboPitarsam je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:59KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:27Zajebnaciju na stranu, vecina navijaca FKS na ovom pdf-u nije vidjelo grada ocima. Postalo je uobicajeno da nazivaju navijace Zelje "cetnicima" , ismijavajuci stadion Grbavicu, reintegraciju, i ismijavaju legende poput Osima i Sidrana prosipajuci samo njima jasan seoski humor?
Vama "provincijalac sam" pise na celu, dzaba vam sve!

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Samo Sloga Železničara Spašava.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- TurkishAirlines
Jesu li igraci sloge Iftarili?
Osjetilo se da poste.
Osjetilo se da poste.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koje godine i na koji datum su osnovani Crveni djavoli?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Poslije 3 nepostojeca penala moze srpcki.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Nije Borac ex yu velikan

Ni blizu, Borac je osvojio samo jedan kup bivse drzave a koliko sam upratio za tako nesto trebaju cak dva trofeja u kupu

Jbga, kratki smo sto jest/jest

01.April 1981KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:14Koje godine i na koji datum su osnovani Crveni djavoli?

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kako nije velikan
Zvezda, Partizan, Hajduk, Dinamo, Rijeka, OFK Beograd,Vardar, Vojvodina,Velez, Borac, Sarajevo i Zeljeznicar su jedini klubovi koji su osvajali trofeje u Ex Yu
Borac jeste velikan i ko FK i sportski kolektiv
prvaci Juge u rukometu i prvaci Europe
Zvezda, Partizan, Hajduk, Dinamo, Rijeka, OFK Beograd,Vardar, Vojvodina,Velez, Borac, Sarajevo i Zeljeznicar su jedini klubovi koji su osvajali trofeje u Ex Yu
Borac jeste velikan i ko FK i sportski kolektiv
prvaci Juge u rukometu i prvaci Europe
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 apr 2024, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Imamo oci da vidimo reakcije igraca Sloge,bez ikakvog zara,svaka lopta u noge igracima zelje,smjesne reakcije od golmana,odbrane,napada,Cocalic 3 crvena trebo dobiti. Sto se ticr Selimovica i afere punac izguo Sisoje na sudu sta ti treba tu vise? Cestitam vam na pobijedi ako vas to nesto zadoboljava nakon danasnje tekme.BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:04Da vi svi znate,ovi koji ste kolektivnu hajku napravili danas,koliko je Zeljina uprava nesposobna da bilo sta dogovori a kamoli plati,pa bi vam mozda prica i pila vode.Vanja8 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:44Ma jednostavno je drug, ti si sve to u pravu, ali sustina je da je nakon penala Bruno promijenio formaciju i ovi su nestali sa terena ...Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:39Cek malo ne mogu da povezen neke stvari, znaci utakmica je nastimana kad sudija svira penal protiv tebe ovi fule i ti dobijes to je nastimano, a kad tvoj igrac rukom izbije loptu ispred protivnickog u 16metara sudija ne svira penal (slijep bi ga sviro) to nije nastimano to je sudijski previd. A kad sudija napravi previd protiv tebe ti u 95toj minuti izadjes da mlatis sudiju i pravis drzavni udar. Sad mi nije jasno to nista..
To ljudi pisu jer ih kladionice nesto zaj.ebavaju i enormne uplate po Srbiji na Zelju...
Ne obracaj paznju na njih, sutra cvijece u ruke i urucite ih Tanovicu i Uzuunovicki, dokazali su da su pravi ljudi na pravom mjestu...![]()
Takvu ste hajku napravili,da neko ko nije gledao bi pomislio da je ovo bila neka lakrdija svjetskih razmijera.
Vi nekome pricate o mitomanini i postenju. Zajedno sa svojim mostarskim pajtosima.
Hajde ovu zajebanciju sto pravite sa navijacima i Zemuncima. To mogu i da razumijem,i meni te narko interesne sfere nikad nece biti jasne.
Ali kad predjete granicu ko ovaj humorista sa Sedrenika,onda se nemojte cuditi i ibretiti kad vam pocnu izvlaciti iz DNK struktura ove domace Srbe koji nemaju bre u vokabularu.
Generalno postajemo sve vise pogani.
Niko nema mjere. Postenje se mjeri u kolicinama samo kako nama odgovara u datom momentu.
Mi smo sad odjednom Vicina prcija. A niste prcija bili kad ste svrsavali na Vicinu odluku od proje 2 godine.
Po vasoj logici,Zeljo nema pravo dobiti nikoga,jer je los.
Po vasoj logici mi smo sve namjestili,a Dino Selimovic je novi kandidat za Reisa.
Evo jedan od vasih komentara je da je penal danas igrac Sloge dodao Mufticu.Nebuloze pisete.
I sad da se vratim na vasu pricu o namjetenoj tekmi od strane nase uprave.
Ako je to istina,ja bi bio presretan. Jer to su toliko nesposobni ljudi,da mi je to ravno cudu. Da mogu nesto da urade,pa taman i totalno pogresno.
Tako da slobodno nastavite orgijanje,tacno sve vise poprimate simptome onog degenerika Pickesama.
Malo me cude neka normalna raja,ali hajde sve je to navijacki.
- Antipolitika3
- Kontakt:
rodjak je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:2301.April 1981KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:14Koje godine i na koji datum su osnovani Crveni djavoli?,a mozes pitati i ove neke "medjugorce" znaju i oni to vrlo dobro
![]()
RA se ugasio raspadom Jugoslavije posto je to bila navijacka skupina bratstva i jedinstva(hrvata,srba i muslimana hrvata i srba grada Mostara)danas je to omladina SDA-a cija se krvna zrnca uglavnom sabiraju po dzamijama u SDA trokutu Podvelezja -Blagaj-Vrapcici

Uglavnom sretno komsijama

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Umjesto da nam se kone zahvale sto smo utrpali tricu Slogi u gostima i spasili ugled sarajevskih klubova protiv ovog kluba, oni se konstantno nesto zale...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Još jedna laž koju stalno provlačite.
Zamisli koliko ste nemoćni kad stalno morate da lažete i podmećete. Zato ću nastaviti da vam na san izlazim.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.