Premijer liga BiH - aktuelno

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la HordasOdMalena » 07 apr 2024, 19:55

admin je napisao/la:
30 mar 2024, 14:01
Ko spomene na ovaoj temi cetnike, ustase, balije, tenkiste, psihologe i slicno u bilo kojem kontekstu, bice trajno odstranjen s foruma. I potrudit cu se da se ovjde nikada vise ne pojavi pod bilo kojim nickom. Svako dobro.
Hoćeš li reagovati na ovaj ljudski otpad?
Meraak1921 je napisao/la:
07 apr 2024, 19:38

Pa vaš Karadzic je naredio da se pali Grbavica, al on je izjavio da mu je fks naredilo to, ne mjaucite
AjkulaCekicarka je napisao/la:
07 apr 2024, 18:09
Je.bo vas tata Radovan takve blesave.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 07 apr 2024, 19:59

Da smo znali da cete ovoliko kmecati dobili bi samo 1:0
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 07 apr 2024, 20:01

TefalTava je napisao/la:
07 apr 2024, 19:40
Pitarsam je napisao/la:
07 apr 2024, 18:59
KONTRASVIH je napisao/la:
07 apr 2024, 18:27
Zajebnaciju na stranu, vecina navijaca FKS na ovom pdf-u nije vidjelo grada ocima. Postalo je uobicajeno da nazivaju navijace Zelje "cetnicima" , ismijavajuci stadion Grbavicu, reintegraciju, i ismijavaju legende poput Osima i Sidrana prosipajuci samo njima jasan seoski humor?

Vama "provincijalac sam" pise na celu, dzaba vam sve!
Opet ovaj papak iz Loznice pokušava da pametuje.
Nego da vidimo filozofske poglede Ivice.Ako ne dao Bog
Lažem ja,pa neće valjda mitoman Ivica!?!
Pa kaže:

slika

“Da je na periferiji Sarajeva igrao lopte.
Da bi pojurio na poljane da ganja loptu”

Prava gradska raja!!

slika
Uhhhh,uhhhh ovo je bas tesko i žalosno pročitati i svariti.

“Moji drugovi s LIVADE su odlučili da se prijave jer je bila
Obećana članovima BESPLATNA ulaznica”🙄
“…i mene je privukla BESPLATNA ulaznica”👈

Znaci legenda zeljkanova je otišla u zelju da trenira zbog
Besplatnih ulaznica !!!
GOLEMO bas.
To je ta ljubav,ta filozofija,te laži i mitomanije.
Iz usta najvećeg željezničarskog sina,legende,
Fine (pri)gradske raje sa livada i poljana.
Taj i takvi Carsije samo na razglednici vidjeli ili u boljem
Slučaju tramvajem krugove pravili i habili se!!

Grohotom se smijem🤣
Mozgu pogledaj gdje je kraj tadašnjeg sarajeva bio 1920ih godina :rol: :rol:

provala isto kao sto si gledao zvezdu na marakani pored neke ribe
Oooo glupane,
Oooo mitomane napaćeni.Pa ko i gdje tebe izvuče ?!
Pa Ivica priča o 60-tim,kako je ganjao krpenjaču po
Prigradskim livadama i poljima,a ti ode u 1920-te?!
Kao sto napisah ovom tvom botu@mekinjasu,
Historija Grada Sarajeva ne počinje kao sto vi mitomani
Mislite i prodajete priču 1920-tih kad su pružni hamali sljegli
Iz Srednje Evrope.
Pa kad bi vi mitomanski papci iz pizdica znali kada su Jevreji,
Velike familije Eskenazi,Albahari Itd.doselili u Sarajevo
kada ih je Spanska kraljica protjerala iz Spanije?!?
Učite djeco,čitajte u obrazovanju je spas.
Ovo je sportski forum,samo jedan vid zajebancije,hobija
i relaksacije.Ne shvaćajte ozbiljno i ne gubite svoje
Dragocjeno vrijeme.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 07 apr 2024, 20:02

Debilcina broj 1 koji misli da je jedan klub u stanju obecati drugom da ce iducu utakmicu sigurno pobjediti i toga ga je bas strah.
Mene samo strah da Plave fekalije nisu obečale da će nas pobjediti i da im je sloga zato dala pobjedu u Modrići.

Debilcina broj 2 koji misli da zahvaljujuci nasem klubu i nasim navijacima oni nisu prisustvovali proslom derbiju, zivi u nekom svom svijetu i iluziji, nema potrebe dalje ga komentarisati.
Očekujem mnogo prljavih radnji u pripremi derbija i tokom istog. Plavim kalašturama ova tri boda ne znace mnogo ako zijane derbi. Uradiće sve da to učine, kao što su to uradile i pred prosli. Mnogo se prljavog radi iza kulise. Nadam se da će igračima proraditi inat jer znaju kroz sta su sve prolazili u zadnjem periodu i ko je imao upetljane prste u to. **** Evropu, **** sve, prioritet je da novosarajevsko zlo ugasimo.
Debilcina broj 3 koja se ubi citav dan objasnjavajuci i svojima i drugima da oni nisu namjestili igman i tuzlu, svoju teoriju brani na cinjenici da se kvote nisu mjenjale... sta reci, glavni argument mu je kladionice i njihove kvote. Tipicni bosnjak koji veze nema kako to sve funkcionise.
]Hajde nauci nesto. Mi unutakmici sa igmanom pa i olimpikom i tuzlom nismo imali razloga da stisnemo gas. A peorivnik se borio za opstanak. To nije namjesteno. Kladionice nisu mjenjale kvote iz sata u sat.

Kod njih se kvota mjenjala od 5 do 1.50 a u gradu su svi znali to i ko god se klasio stavljao je psre na njih zato je kladionica u jednom trenutku blokirala par
Debilcina broj 4 koja se u glavi sama sa sobom svadja i bori, podsvijest mu govori da je kup namjesten, da su Igmana pustili, ali stid mu ne dozvoljava da to prizna i nastavi zivjeti sa tim. Konfuzija u glavi.
Kako kone brane ovu lakrdiju i ocito namjestenu tekmi,ni jedan do sad nije napisao neke kritike. Kod nas bolidi odma dodju da pisu kup nam Vico namjestio,Igmana pustili itd itd sve bi ja to banovo pp kratkom postupku
Debilcina broj 5 kojoj je glavni argument za namjestenu utakmicu izvedeni penal, koji je naravno dobro i izveden al zbog paranoja u glavi misli da je lose. Zaboravio je spomenuti da ako je vec namjestena, zasto bi se penal svirao, najmanji problem je nesvirati penal, pogotovo u nasoj ligi. Cudi se sto Sloga gubi lopte, pa dobro, ko je vidio da jedna ekipa izgubi loptu? To je nemoguce u fudbalu. Zatim se cudi sto Zrinjski nije uzeo Slogu, isti taj Zrinjski je izgubio od najgore ekipe, Zvijezde, pa po toj logici niko ne bi trebao tamo boda uzet? Pitar i njegov neupotrebljivi mozak.
Previše ofirno. Onaj puca penal ko birvaktile Melunović. Milion prilika da centriraju al jok, peljaju na boku sve dok ne izgube loptu. Ovdje nije ni Zrinjski zabio a zabija ekipa koja ima 12 poraza sa šega gol razlikom. Na sve dodati da su ovaj par kladare skinule sa ponude.
Razumnom dosta.
Ne bi me čudilo da Vlado na ljeto sjedne kod vanago na klupu.
A što sve ovo pišem i šta me boli racku za njih...samo je jedan razlog. Nama se gleda sve apsolutno SVE a ovo kod njih je kriminal intergalaktičkih razmjera.
Debilcina broj 6, sve je sam rekao.
Pa nek željo ispadne makar mi i ne otišli u evropu,**** vas evropa
Debilcina broj 7 koja se cudi kako je golman prilikom izlaska lose loptu GLAVOM udario, sigurno ju je namjerno Stili na kopacku dao, slicno kao i Nojer Dejanu Stankovicu, uvijek je taj Nojer sumnjiv bio.
Spusti mu golman loptu na nogu i raduju se golu ko da je finale Liga prvaka. Kakav očaj kod kona.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 07 apr 2024, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 07 apr 2024, 20:03

Koliko je preostalo utakmica koje Zeljkan može kupiti?
Sloga ✔️
Posušje ?
Široki ?
Nemojte samo s onom pričom kako nemate para. Imate itekako, samo ne znam od kud i za kupovinu utakmica. :kafa:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 apr 2024, 20:06

nastrojeni21 je napisao/la:
07 apr 2024, 20:02
Debilcina broj 1 koji misli da je jedan klub u stanju obecati drugom da ce iducu utakmicu sigurno pobjediti i toga ga je bas strah.
Mene samo strah da Plave fekalije nisu obečale da će nas pobjediti i da im je sloga zato dala pobjedu u Modrići.

Debilcina broj 2 koji misli da zahvaljujuci nasem klubu i nasim navijacima oni nisu prisustvovali proslom derbiju, zivi u nekom svom svijetu i iluziji, nema potrebe dalje ga komentarisati.
Očekujem mnogo prljavih radnji u pripremi derbija i tokom istog. Plavim kalašturama ova tri boda ne znace mnogo ako zijane derbi. Uradiće sve da to učine, kao što su to uradile i pred prosli. Mnogo se prljavog radi iza kulise. Nadam se da će igračima proraditi inat jer znaju kroz sta su sve prolazili u zadnjem periodu i ko je imao upetljane prste u to. **** Evropu, **** sve, prioritet je da novosarajevsko zlo ugasimo.
Debilcina broj 3 koja se ubi citav dan objasnjavajuci i svojima i drugima da oni nisu namjestili igman i tuzlu, svoju teoriju brani na cinjenici da se kvote nisu mjenjale... sta reci, glavni argument mu je kladionice i njihove kvote. Tipicni bosnjak koji veze nema kako to sve funkcionise.
]Hajde nauci nesto. Mi unutakmici sa igmanom pa i olimpikom i tuzlom nismo imali razloga da stisnemo gas. A peorivnik se borio za opstanak. To nije namjesteno. Kladionice nisu mjenjale kvote iz sata u sat.

Kod njih se kvota mjenjala od 5 do 1.50 a u gradu su svi znali to i ko god se klasio stavljao je psre na njih zato je kladionica u jednom trenutku blokirala par
Debilcina broj 4 koja se u glavi sama sa sobom svadja i bori, podsvijest mu govori da je kup namjesten, da su Igmana pustili, ali stid mu ne dozvoljava da to prizna i nastavi zivjeti sa tim. Konfuzija u glavi.
Kako kone brane ovu lakrdiju i ocito namjestenu tekmi,ni jedan do sad nije napisao neke kritike. Kod nas bolidi odma dodju da pisu kup nam Vico namjestio,Igmana pustili itd itd sve bi ja to banovo pp kratkom postupku
Debilcina broj 5 kojoj je glavni argument za namjestenu utakmicu izvedeni penal, koji je naravno dobro i izveden al zbog paranoja u glavi misli da je lose. Zaboravio je spomenuti da ako je vec namjestena, zasto bi se penal svirao, najmanji problem je nesvirati penal, pogotovo u nasoj ligi. Cudi se sto Sloga gubi lopte, pa dobro, ko je vidio da jedna ekipa izgubi loptu? To je nemoguce u fudbalu. Zatim se cudi sto Zrinjski nije uzeo Slogu, isti taj Zrinjski je izgubio od najgore ekipe, Zvijezde, pa po toj logici niko ne bi trebao tamo boda uzet? Pitar i njegov neupotrebljivi mozak.
Previše ofirno. Onaj puca penal ko birvaktile Melunović. Milion prilika da centriraju al jok, peljaju na boku sve dok ne izgube loptu. Ovdje nije ni Zrinjski zabio a zabija ekipa koja ima 12 poraza sa šega gol razlikom. Na sve dodati da su ovaj par kladare skinule sa ponude.
Razumnom dosta.
A što sve ovo pišem i šta me boli racku za njih...samo je jedan razlog. Nama se gleda sve apsolutno SVE a ovo kod njih je kriminal intergalaktičkih razmjera.
Debilcina broj 7 koja se cudi kako je golman prilikom izlaska lose loptu GLAVOM udario, sigurno ju je namjerno Stili na kopacku dao, slicno kao i Nojer Dejanu Stankovicu, uvijek je taj Nojer sumnjiv bio.
Spusti mu golman loptu na nogu i raduju se golu ko da je finale Liga prvaka. Kakav očaj kod kona.
I na kraju balade ti ispade debil 8.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 apr 2024, 20:08

:bow:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 apr 2024, 20:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 07 apr 2024, 20:08

tabba77 je napisao/la:
07 apr 2024, 20:03
Sloga ✔️
Posušje ?
Široki ?

Nemojte samo s onom pričom kako nemate para. Imate itekako, samo ne znam od kud i za kupovinu utakmica. :kafa:
Nije u šoldima sve :kafa:
Treba s Sirokim i Posusjem to dogovorit, s hrvatima smo imali dobre odnose uvijek…
#HŠKŽ #nikomtenedamo #mihrvati
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 07 apr 2024, 20:08

NoDi80 je napisao/la:
07 apr 2024, 19:50
Nista prijavi na sudu i uefi
Iznesi im dokaze i udari pecat
Prijavit cu. Trebo bi svaki navijac to uradit.
I svima cu koga poznajem ovo ispricati. Ovo nije samo Zeljo, nego svako je odgovoran. Od svakog kluba do svakog navijaca. Sad hoce li uefa reagovati, nije do mene, ali nadam se da ce cijela Liga biti ukinuta.
Danas Zeljo, sutra Sarajevo, onda Borac i Zrinjski. Dosta mi je vise ovog cirkusa. Uvjek je isto sa vama, podrzate lopove a trazite postenu i fer ligu. Ja sve mislio hajd bi ce bolje, bi ce malo sutra.
A vi nastavi dalje podrzavati ovaj kriminal.
Nista vi niste bolji od Vice ili od Saveza.

https://www.uefa.com/insideuefa/protect ... integrity/

slika
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 07 apr 2024, 20:09

Ovi strumfovi pokusavaju sami sebe slagati i uvjeriti da je danas bilo sve cisto :tokralju:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 apr 2024, 20:09

Kakva logika Sloga se bori za Europu gdje moze milion dva uzeti i kao prodali utakmicu klubu koji slabije placa igrace nego ista ta Sloga
Jesmo li derbi kupili 3-0?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 07 apr 2024, 20:10

AlemC85 je napisao/la:
07 apr 2024, 20:06
nastrojeni21 je napisao/la:
07 apr 2024, 20:02

Razumnom dosta.
I na kraju balade ti ispade debil 8.
Gledaj bolan sta si napiso, slicno kao i ovaj sto se cudi. Kakve bolan veze ima sto nismo Zvijezdu u gostima uzeli? Pa po toj retardiranoj logici uzeli smo Sarajevo 3-0, znaci sve bit one sto su ispod njih trebali uzimat bar 5-0? Joj joj nije ni tebi inteligencija jaca strana. Ne mozes fudbal gledati na takav nacin, ma dzaba tebi objasnjavat.
Ako ste toliko dobri, zasto niste dobili prije nekoliko kola Zvijezdu u gostima? Samo mi ovo odgovori.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 07 apr 2024, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 07 apr 2024, 20:10

RubikovaKocka je napisao/la:
07 apr 2024, 20:09
Ovi strumfovi pokusavaju sami sebe slagati i uvjeriti da je danas bilo sve cisto :tokralju:
Znaju oni to sve. Zato i jesu najgori ljudi.

Gbbp21
Kontakt:

Post Postao/la Gbbp21 » 07 apr 2024, 20:11

Pitarsam je napisao/la:
07 apr 2024, 19:49
Gospodine Mirvic,
Nikakvi dogovori sa plavim fekalijama.Nemojte opet
Da pravite iste greske.
To je opsjednuto Pitarima i dugogodišnjom
Ljubomorom.Veliki kompleksi ih drmaju cim Pitare neko
spomene.Hebiga 3-4 generacije kanticara smo kantali.
Ostane to u DNA.
Nego 2000 za Sjever i 300 za Istok i da toj političkoj
Kuravi,tom Frankensteinu zabijemo glogov kolac u
sred Gubavice!👇

slika

slika
Čime si ti opsjednut smetljaru? Svaki post na forumu ti je vezan za Željezničar.
Karinasu lojavi, predstavljas se ovdje nekim likom, satro ti znaš sve. Gnjido pitarska

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 apr 2024, 20:11

tabba77 je napisao/la:
Sloga ✔️
Posušje ?
Široki ?
Ima i Borac. Kupuju utakmice parama poreskih obveznika, šta kaže Nikić: ispadali su Milan i Juventus a željkan nema šanse. :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 apr 2024, 20:11

Jesmo li derbi kupili?
Logika vam je slabija strana
Sloga se za Europu bori i milion dva i kao prodali Zelji utakmicu i na kraju mozda ne odu u Europu
Hahahh
Jeste ludi brata mi
Mi nemamo para koje oni mogu dobiti u Europi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 apr 2024, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 apr 2024, 20:13

Kamaga11 je napisao/la:
07 apr 2024, 19:59
Da smo znali da cete ovoliko kmecati dobili bi samo 1:0
Opet slijedi borba za opstanak i ispružena ruka siromaha, u fino ste društvo upali sad imate još duga prema vici i jadi Vladi,i dalje u društvu zvijezde,tuzle,igmana,goška

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 apr 2024, 20:16

Sve dođe na naplatu,kupovao je nekad i Osim,pucale korner zastavice,zaključavale se sudije,trgovalo i mešetarilo pa vidimo gdje su došli,moraju flautati ko se ponudi za goli opstanak

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 apr 2024, 20:16

Vi ste najbogatiji kad se to tako lako kupuje
Ne znam sto ulazete u igrace
Izvedete juniore i kupite utakmicu i troskove ste na pola srozali
E cuj kupovo Osim 😀
Jucer bijeda nemamo za vode, danas kupujemo utakmice
Jucer Vico dobar korona titula, danas Vico ne valja
Pitari su misterija veca od bermude
Teorije zavjera level 1000
Njihovi ljudi u savezu vode kolo s istim ti Vicom
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 apr 2024, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 apr 2024, 20:17

fks74 je napisao/la:
07 apr 2024, 20:11
tabba77 je napisao/la:
Sloga ✔️
Posušje ?
Široki ?
Ima i Borac. Kupuju utakmice parama poreskih obveznika, šta kaže Nikić: ispadali su Milan i Juventus a željkan nema šanse. :rol:
Procitaj intervju s gosp. Jelicem. Kaze lik dug im je 15 milliona maraka, kao budzet manje opstine. Sve ti je jasno sta ce ih na kraju kostati. Nece ispasti na zelenom terenu ali ce zato drzava traziti svoje i nju ne zanima sto ne mozes vracati dugove, jer drzava hoce svoje. Prema tome, drzava ce ih ugasiti isto kao sto je dosta klubova u zapadnoj Evropi ugaseno zbog enormnih dugova.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 22 gosta.