Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kasno je sad od 12 bodova mi smo 11 izeli direktnim im konkurentima zaredom 3 4 kola na njihovu ruku idu nasi rezultati.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:10Očekujem mnogo prljavih radnji u pripremi derbija i tokom istog. Plavim kalašturama ova tri boda ne znace mnogo ako zijane derbi. Uradiće sve da to učine, kao što su to uradile i pred prosli. Mnogo se prljavog radi iza kulise. Nadam se da će igračima proraditi inat jer znaju kroz sta su sve prolazili u zadnjem periodu i ko je imao upetljane prste u to. **** Evropu, **** sve, prioritet je da novosarajevsko zlo ugasimo.
To ti nekome kao bezobrazno repliciraš, a tamo se ko pizdda izvinjavaš na upadu ??
Obećali su nešto drugo, valjda se i mi pitamo u derbiju.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:09Mene samo strah da Plave fekalije nisu obečale da će nas pobjediti i da im je sloga zato dala pobjedu u Modrići.
Znači protiv nas se vraćaju na staro 352 i ostalo.Naredno kolo derbi protiv Sarajeva?
"Protiv Sarajeva će biti druga priča, idemo se spremati za tu utkamicu. Danas smo stavili iskusnije igrače i ti igrači su dobro odigrali", završio je trener Željezničara.
Ako ne stave musu, nikakav su oni savez
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, miguelramos, newton_heath_lyr, pierce, pjankesarajevo, rimljanin90 i 77 gostiju.