NerminFatic je napisao/la: ↑07 apr 2024, 21:42Uhvatio sam se u kalkulacijama za Evropu, ako sve dobijemo do kraja a jufke osvoje samo 7 bodEva, idemo u Evropu.![]()
![]()
Kakva bolest![]()
NerminFatic je napisao/la: ↑07 apr 2024, 21:42Uhvatio sam se u kalkulacijama za Evropu, ako sve dobijemo do kraja a jufke osvoje samo 7 bodEva, idemo u Evropu.![]()
![]()
Kakva bolest![]()
Kako ste vi pukli to je za izucavanja haha 13 godina vas nema nigdje,uzivajte samo gori smo od vasNoDi80 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:45Virtu4l je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:37Šta da im radim moj Nodi osim da nastavim.
Sve više mi se sviđa ona Balordina o shizo-logici.
Znači, čovjek se navodno posvađao sa Tanom, nalupao sve i svašta, a onda došao u klub u kojem se Tan i dalje pita. Baz obzira što je izuzetno moćan i može birati radno mjesto.
Život piše bajke.![]()
EU ispomoc zalutaloj americkoj ribici u moru ajkula
Toliko pricaju o nama da ne vide da se kod njih gore stvari desavaju
Mogu sutra ostat samo s kampom i kontenjerom u Butmiru
Nadam se da nece ipak nismo dusmani tolikii
Ali vrijeme im je da pocnu zalijevati cvijece i u svojoj basti
Da se igra najpostenije moguce Borac bi bio u nakgorem slucaju 2. i to par bodova iza zrinskog..zato ove lakrdije jos vise iritirajuDirektorcic je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:45Ma ko je ocekivao da ce ovdje Velez nekim glatom dobiti ili nesto,bio je lud. Borac osim sto je poguranac, dobra je i ekipa, nisu losi nimalo po meni tako da je ovo realan bod kazem jos jednom
Ti si stvarno napisao 5 postova o Čaiću bez da si ukucao Vito Čaić na internetu i provjerio?jurisicduska je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:56Ma naravno da treba prijaviti samo kroz institucije i samo po pravilima.
Sta kaze, nije ih imao kad traziti....Nema odakle mu rođen frajer posred Zagreba. A i ima 18 godina, nije ih imao kad ni tražiti.
Lik vjerovatno konta da je derbi u subotu... Inace ovaj komentar je okacio danas na statusu debelog sa bjelava u fazonu da je pitarima tesko pao trijumf vicinih kujica...TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:01Kome je u subotu korteo? Zasto ovaj covjek zeli zlo nekome ko ce u subotu igrati ili je pojacana doza u pitanjuMadrilenho je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:50Riki10HZ je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:19E zamisli dokle ide ovo da navijac manjeg sarajevskog kluba javno priziva smrt navijaca drugog sarajevakog kluba. Pritom u tom korteu su koji spominje i zene i djeca i njegove komsije sugradjani mozda neko iz porodice blize dalje.. Ne znas sta je gore ovi sto su lajkali ili on... Stid me sto sa ovakvim budala dijelim zrak i isti grad fuuuj bolesnici jedni...
![]()
![]()
Da su pametni pustili bi GoskuMostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:09Borac bolja i kompaktnija ekipa od nas. Dodatno nas je poremetio rano primljeni gol ali izvukli smo se nekako.
Sto se tice sudjenja, rekao bih 40:60 otprilike, Borac je na nasem terenu imao domacinsko sudjenje. Kako smo navikli inace, veceras je bilo bez vecih gresaka ali ono sto igrace ubija u pojan je totalno neujednacen kriterij sudjenja. Borcu svira dosta blaze kontakte a s druge strane pusta da se igra za maltene iste stvari.
Off topic: isto kao sto je kruzila prica da je Sloga prodala utakmicu Zelji, tako kruzi da bi Siroki mogao pustiti GOSK-a. Bit ce zanimljivo ispratiti.
Isto i ja smatram da bi Gošk trebao uzeti, ŠB nema nikakve šanse za Europu niti za ispasti.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:09Borac bolja i kompaktnija ekipa od nas. Dodatno nas je poremetio rano primljeni gol ali izvukli smo se nekako.
Sto se tice sudjenja, rekao bih 40:60 otprilike, Borac je na nasem terenu imao domacinsko sudjenje. Kako smo navikli inace, veceras je bilo bez vecih gresaka ali ono sto igrace ubija u pojan je totalno neujednacen kriterij sudjenja. Borcu svira dosta blaze kontakte a s druge strane pusta da se igra za maltene iste stvari.
Off topic: isto kao sto je kruzila prica da je Sloga prodala utakmicu Zelji, tako kruzi da bi Siroki mogao pustiti GOSK-a. Bit ce zanimljivo ispratiti.
A decko se gubi od kad je zube sredio, a i razumijem sto nas mrzi ahahahahhaRiki10HZ je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:10Lik vjerovatno konta da je derbi u subotu... Inace ovaj komentar je okacio danas na statusu debelog sa bjelava u fazonu da je pitarima tesko pao trijumf vicinih kujica...TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:01Kome je u subotu korteo? Zasto ovaj covjek zeli zlo nekome ko ce u subotu igrati ili je pojacana doza u pitanju![]()
Jesam jesam, ali vise kroz sprdanciju kao sto se i ovaj vas sprdao da brišemo postove da ko ne skonta i rekao platit za tokillafrommanilla je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:09Ti si stvarno napisao 5 postova o Čaiću bez da si ukucao Vito Čaić na internetu i provjerio?jurisicduska je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:56Ma naravno da treba prijaviti samo kroz institucije i samo po pravilima.
Stvarno...
Edit: ipak sam nasao bolju tvoju
Sta kaze, nije ih imao kad traziti....Nema odakle mu rođen frajer posred Zagreba. A i ima 18 godina, nije ih imao kad ni tražiti.
Evo ja ću:Virtu4l je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:27Pa ga Mirvić doveo baš u Sarajevo. Čovjek napustio Kortrijk, ovaj ga samo preusmerio tamo gdje je veći javašluk.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:24
Zar ovaj Leterme nije napustio Kortijk radi Tana?Koliko sam upratio nisu bas u nekim odnosima.
Medjurim isto tako je i pitanje ima li Gosk ambicije da ostaneH8Z7 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:13Isto i ja smatram da bi Gošk trebao uzeti, ŠB nema nikakve šanse za Europu niti za ispasti.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:09Borac bolja i kompaktnija ekipa od nas. Dodatno nas je poremetio rano primljeni gol ali izvukli smo se nekako.
Sto se tice sudjenja, rekao bih 40:60 otprilike, Borac je na nasem terenu imao domacinsko sudjenje. Kako smo navikli inace , veceras je bilo bez vecih gresaka ali ono sto igrace ubija u pojan je totalno neujednacen kriterij sudjenja. Borcu svira dosta blaze kontakte a s druge strane pusta da se igra za maltene iste stvari.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:06![]()
![]()
![]()
Kakva bolest![]()
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, LavoviGabela, Napapijri, supervizor i 33 gosta.