Bit će ovo kolo uglavnom gostujuće, al nema veze, bitno je +3.
Ja ću nastavit pogađat stative, pokupite vi odbijance i idemo u rang više konačno
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Bit će ovo kolo uglavnom gostujuće, al nema veze, bitno je +3.
Ma necemo ,ti si podigao formu idemo gore
Sreca pa Seria A nikad ne razocarabavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 09:31uspjeli, doduse mogao je past i treci gol, ali kad sam vidio da si ti tipovao na juve-viola 1-0, rekoh ja sebi, hajd ovajcu rez ispraviti...![]()
Dobro prodje na kraju lagano 0-2. Nismo vezali dvije pobjede ima pola godine
Nista ruzno zezao se sa Beduinom oko utakmice i onim postovima na stranici prije oko "pokrivanja rezultata"i sigurnih bodova.__Liedson__ je napisao/la: ↑08 apr 2024, 17:34Nisam vidio sta si napisao, ali izgleda da je bilo nesto sto je pogodilo Miga
Rennes, West ham, Fiorentina i mrtvi United. Najgore što ih ne mozes pogoditi nikad.BegovicRamiz je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:28prokleti Rennes svako kolo
cini mi se treci put zaredom da dolazi

bolje tursku il championship pogadjati nego mrtve francuzePensioner26 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:49Rennes, West ham, Fiorentina i mrtvi United. Najgore što ih ne mozes pogoditi nikad.BegovicRamiz je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:28prokleti Rennes svako kolo
Al si nas čupno zadnje kolo svaka ti castPensioner26 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:49Rennes, West ham, Fiorentina i mrtvi United. Najgore što ih ne mozes pogoditi nikad.BegovicRamiz je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:28prokleti Rennes svako kolo
Ma nema na čemu lega, red je sad da dobijemo jednu kući poslije onih baksuzlukaSjenjak1919 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 13:26Al si nas čupno zadnje kolo svaka ti castPensioner26 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:49Rennes, West ham, Fiorentina i mrtvi United. Najgore što ih ne mozes pogoditi nikad.BegovicRamiz je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:28prokleti Rennes svako kolo
cini mi se treci put zaredom da dolazi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.