Hmm bilo bi lijepo da najveca ckapi u historiji sporta ide na Oklahomu. Onda Clippers i Dallas par. Lakers bi mogli na sedmo i ako Denver zavrsi prvi izbjeci ih do finala zapada.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Hmm bilo bi lijepo da najveca ckapi u historiji sporta ide na Oklahomu. Onda Clippers i Dallas par. Lakers bi mogli na sedmo i ako Denver zavrsi prvi izbjeci ih do finala zapada.
Hahha da,to bi bila jaka serija.Mada tesko da ce se znati i jedan par do poslednjeg kola,vjerujem da je svima u cilju izbjeci Denver na pocetku
Zato Exum pogodi, i Cavsi su bili sou 2 covjeka jedan je ovdje vcra drugi u La-u pa su uzeli ekipu koja je napravila historijski 73-9, sta bi ti da Luka i Irving uzmu po 10 suteva i postignu 30-40 kosevaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:14Ovaj DAL je cisti sou 2 covjeka.Iako su popravili odbranu, napad je i dalje "moj red-tvoj red".To vise ne prolazi kod najozbiljnijih ekipa lige, jer ostatak ekipe bude u banani.
Evo primjer je i vecerasnja tekma protiv HOU.Od 75 suteva, Irving i Doncic uzeli 44!!I naravno kad na kraju Kleber treba da pogodi otvorenu trojku, covjek je promasi.
Proslo vrijeme i taj CLE je fakticki imao setnju po Istoku plus James u prajmu.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:21Zato Exum pogodi, i Cavsi su bili sou 2 covjeka jedan je ovdje vcra drugi u La-u pa su uzeli ekipu koja je napravila historijski 73-9, sta bi ti da Luka i Irving uzmu po 10 suteva i postignu 30-40 kosevaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:14Ovaj DAL je cisti sou 2 covjeka.Iako su popravili odbranu, napad je i dalje "moj red-tvoj red".To vise ne prolazi kod najozbiljnijih ekipa lige, jer ostatak ekipe bude u banani.
Evo primjer je i vecerasnja tekma protiv HOU.Od 75 suteva, Irving i Doncic uzeli 44!!I naravno kad na kraju Kleber treba da pogodi otvorenu trojku, covjek je promasi.
Meh Smith promasi oba slobodna u zavrsnici (10 sec do kraja na +3), da je jedno pogodio dobili bi. A debeli Doncic nece nikad osvojiti titulu kao prva opcija, ovaj stil (njegov) ne fukcionise u playoffu. Za nekoliko godina mozda ode kod Jokica ili nesto, ali on nikad uzeti nece.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:14Ovaj DAL je cisti sou 2 covjeka.Iako su popravili odbranu, napad je i dalje "moj red-tvoj red".To vise ne prolazi kod najozbiljnijih ekipa lige, jer ostatak ekipe bude u banani.
EDIT:Kao da su me culi, pogodi Exum trojku za produzetak, ali totalni choke HOU u zavrsnici.
Prepao se mali. Niko u ovom trenutnom Houstonu nije za vece domete. Treba vidjeti da se kako opet trejda za zvijezdu poput Hardena i da se postane ozbiljna ekipa.alemsa je napisao/la: ↑08 apr 2024, 01:10Meh Smith promasi oba slobodna u zavrsnici (10 sec do kraja na +3), da je jedno pogodio dobili bi. A debeli Doncic nece nikad osvojiti titulu kao prva opcija, ovaj stil (njegov) ne fukcionise u playoffu. Za nekoliko godina mozda ode kod Jokica ili nesto, ali on nikad uzeti nece.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:14Ovaj DAL je cisti sou 2 covjeka.Iako su popravili odbranu, napad je i dalje "moj red-tvoj red".To vise ne prolazi kod najozbiljnijih ekipa lige, jer ostatak ekipe bude u banani.
EDIT:Kao da su me culi, pogodi Exum trojku za produzetak, ali totalni choke HOU u zavrsnici.
Mogli je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:43Prepao se mali. Niko u ovom trenutnom Houstonu nije za vece domete. Treba vidjeti da se kako opet trejda za zvijezdu poput Hardena i da se postane ozbiljna ekipa.alemsa je napisao/la: ↑08 apr 2024, 01:10Meh Smith promasi oba slobodna u zavrsnici (10 sec do kraja na +3), da je jedno pogodio dobili bi. A debeli Doncic nece nikad osvojiti titulu kao prva opcija, ovaj stil (njegov) ne fukcionise u playoffu. Za nekoliko godina mozda ode kod Jokica ili nesto, ali on nikad uzeti nece.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:14Ovaj DAL je cisti sou 2 covjeka.Iako su popravili odbranu, napad je i dalje "moj red-tvoj red".To vise ne prolazi kod najozbiljnijih ekipa lige, jer ostatak ekipe bude u banani.
A nisuronaldo99 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:34Lakersi imaju bas veliku sansu sada da izbjegnu play in, ovi Sunsi su bas smijesna ekipa, Lakersi ako dobiju Minesoto mislim da ce i uhvatiti to 6-to mjesto
@Nez
I ne uzimaju 70% suteva ekipe, malo ga i ti pretjerujes, vecinom oko 50% njih dva skupa sto je sasvim ok, sinoc njih dva 46 ostatak ekipe 39, malo si i tu preuvelicao ali dobro ja se radujem play off tekmi Clipe vs Dalas, to ce biti fajt pravi, Luka kad vidi Clipe i Sunse on poludi![]()
A nije bilo Lebrona plus AD se povrijedi, ako je nesto ozb to je to od Lakersa, Sunsi ne igraju odbranu, osim Nurka malo ko se daje u odbrani, uzdaju se da ce vise dati nego primitiShategabri je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:24A nisuronaldo99 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:34Lakersi imaju bas veliku sansu sada da izbjegnu play in, ovi Sunsi su bas smijesna ekipa, Lakersi ako dobiju Minesoto mislim da ce i uhvatiti to 6-to mjesto
@Nez
I ne uzimaju 70% suteva ekipe, malo ga i ti pretjerujes, vecinom oko 50% njih dva skupa sto je sasvim ok, sinoc njih dva 46 ostatak ekipe 39, malo si i tu preuvelicao ali dobro ja se radujem play off tekmi Clipe vs Dalas, to ce biti fajt pravi, Luka kad vidi Clipe i Sunse on poludi![]()
![]()
Pitaju se nešto i Pelikani, Sunsi popishashe pobjedu u gostima nad njima.
Normalno da će vući dvije najveće zvijezde, bezveze se priča o tome.
Ne uzimaju ni u Nuggetsima KCP ili Gordon više šuteva od Jokića i Murraya.
Minesota ima Was, Hawkse i Sunse kuci, i u gostima Denveru, a Denver ima Utah, SAS i Memphis u gostima i Minesotu kuci, po meni laksi raspored ima Denver i msm da ce na kraju i biti prvi , ali bice zanimljiv medjusobni, za sada Minesota vodi 2-1, al bez KAT-a je to druga pricadjoleprijedor je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:28Na kraju će izgleda o prvom mjestu na zapadu u RS odlučivati međusobni duel Denvera i Minesote.Pošteno!![]()
Minesota ozbiljna ekipa, šteta što se KAT povrijedio.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:40Minesota ima Was, Hawkse i Sunse kuci, i u gostima Denveru, a Denver ima Utah, SAS i Memphis u gostima i Minesotu kuci, po meni laksi raspored ima Denver i msm da ce na kraju i biti prvi , ali bice zanimljiv medjusobni, za sada Minesota vodi 2-1, al bez KAT-a je to druga pricadjoleprijedor je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:28Na kraju će izgleda o prvom mjestu na zapadu u RS odlučivati međusobni duel Denvera i Minesote.Pošteno!![]()
Prava ekipa nema sta, a dosta se pise da bi se KaT mogao vratiti u ove zadnje 4-ri tekme, uglavnom kazu da bi za PO sigurno trebao biti spremandjoleprijedor je napisao/la: ↑08 apr 2024, 09:11Minesota ozbiljna ekipa, šteta što se KAT povrijedio.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:40Minesota ima Was, Hawkse i Sunse kuci, i u gostima Denveru, a Denver ima Utah, SAS i Memphis u gostima i Minesotu kuci, po meni laksi raspored ima Denver i msm da ce na kraju i biti prvi , ali bice zanimljiv medjusobni, za sada Minesota vodi 2-1, al bez KAT-a je to druga pricadjoleprijedor je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:28Na kraju će izgleda o prvom mjestu na zapadu u RS odlučivati međusobni duel Denvera i Minesote.Pošteno!![]()
Da nije bilo te povrede vjerojatno bi sigurno bili 1. na kraju RS.
Kako god, bili 1, 2 pa i 3. ja ih vidim minimalno u drugoj rundi, ako ne i finalu konferencije.
Ako se vrati i uhvati ritam do PO ja ih vidim u finalu zapada sa Denverom.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:03Prava ekipa nema sta, a dosta se pise da bi se KaT mogao vratiti u ove zadnje 4-ri tekme, uglavnom kazu da bi za PO sigurno trebao biti spremandjoleprijedor je napisao/la: ↑08 apr 2024, 09:11Minesota ozbiljna ekipa, šteta što se KAT povrijedio.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:40
Minesota ima Was, Hawkse i Sunse kuci, i u gostima Denveru, a Denver ima Utah, SAS i Memphis u gostima i Minesotu kuci, po meni laksi raspored ima Denver i msm da ce na kraju i biti prvi , ali bice zanimljiv medjusobni, za sada Minesota vodi 2-1, al bez KAT-a je to druga prica
Da nije bilo te povrede vjerojatno bi sigurno bili 1. na kraju RS.
Kako god, bili 1, 2 pa i 3. ja ih vidim minimalno u drugoj rundi, ako ne i finalu konferencije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.