Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Re: Chat
bravo Kraljice za plasmanu na EP i Zvezdo za pol-poziciju na tabeli...
zar i ti sine Ivane!?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat
Kod mene jaran, inace teski škrtac, vratio 4.90 KM, kad mu je neko greškom poslao petaka. Kaže sms je mene kostao 10 feninga, red je da to naplatim

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jedini ispravni krug 99
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kad ti ljudi u crnom počnu raditi o glavi jer si drzava normalnih moralnih vrijednosti
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Kad su kod nas emitirali WWE prije nekih 15ak godina

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ako sam upratio ovdje dobro, nekoliko puta si bio u @riovom rodnom kraju i nisi se javio za neku kafu ili cevape (najbolje u BiH), da te ja sad definitivno ne bih zvao na janjetinu.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Marsal
- Kontakt:
Ma čini ti se

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vrhunac cirkusa od 1:27:40...
Smem svakom da kažem šta mislim. Ulazim u ovalni kabinet, po meni više kvadratastog oblika i pita me Trump, eeej gde si visoki, a ti si iz onaj Srbije, ej super izgledaš ovako. Ja ćutim, on šef Amerike. Šta će da bude pitanje - kako ti s Kinezima, ja mu kažem, ja dobro s Kinezima.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kad si dugo neki šef, gazda, predsjednik...promijeni ti se sklop neurona u mozgu i ti toga nisi svjestan nit svog ponasanja nit shvatanja a svi ostali jesu.Asteriks je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:01
Vrhunac cirkusa od 1:27:40...
Smem svakom da kažem šta mislim. Ulazim u ovalni kabinet, po meni više kvadratastog oblika i pita me Trump, eeej gde si visoki, a ti si iz onaj Srbije, ej super izgledaš ovako. Ja ćutim, on šef Amerike. Šta će da bude pitanje - kako ti s Kinezima, ja mu kažem, ja dobro s Kinezima.![]()
U utopijskom demokratskom drustvu, da si ne znam kolko dobar mozes biti 4 ili 8 godina i onda da si sve pozlatio, ides s tog mjesta i dolazi drugi.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sage je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:13Kad si dugo neki šef, gazda, predsjednik...promijeni ti se sklop neurona u mozgu i ti toga nisi svjestan nit svog ponasanja nit shvatanja a svi ostali jesu.
U utopijskom demokratskom drustvu, da si ne znam kolko dobar mozes biti 4 ili 8 godina i onda da si sve pozlatio, ides s tog mjesta i dolazi drugi.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Joj da hoće skinuti Orbana samo zbog naših susjeda iz manjeg BH entiteta. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Bas me zanima da ode u madjarsku i naleti na orbanove desnicare i ponosno na sav glas kaze da je musliman bas me zanima dal bi tada trubio o moralnim vrijednostima

si dobar ba gura li se nekako

ne dozvoljava da Mađarska postane anglosaksonska kuja , suzbija sve nastrane lgbt pe d erske pokrete , sastaje se sa Putinom , hoće nezavisnu Mađarsku u svakom smislu , ne mogu mu naredit da drži 500 hiljada migranata , šta je sve u tome loše ne vidim problem
GefufnaII je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:55Sage je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:13Kad si dugo neki šef, gazda, predsjednik...promijeni ti se sklop neurona u mozgu i ti toga nisi svjestan nit svog ponasanja nit shvatanja a svi ostali jesu.
U utopijskom demokratskom drustvu, da si ne znam kolko dobar mozes biti 4 ili 8 godina i onda da si sve pozlatio, ides s tog mjesta i dolazi drugi.hm![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Beska bukvalno treba javno objesit.
Ali tačno vidiš kad krene pisat lik o Mađarskoj i Turskoj da nije mak'o iz Bugojna. Ne može se to sakrit.
Isti je slučaj i sa incelima poput Justina. Nije ženske kože vidjelo u životu al' palamudi o ženama
Isti je slučaj i sa incelima poput Justina. Nije ženske kože vidjelo u životu al' palamudi o ženama
Ovo je presedanGefufnaII je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:55Sage je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:13Kad si dugo neki šef, gazda, predsjednik...promijeni ti se sklop neurona u mozgu i ti toga nisi svjestan nit svog ponasanja nit shvatanja a svi ostali jesu.
U utopijskom demokratskom drustvu, da si ne znam kolko dobar mozes biti 4 ili 8 godina i onda da si sve pozlatio, ides s tog mjesta i dolazi drugi.hm![]()

Mislio sam na predsjednicka mjesta i sl.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.