Iskreno mislim da moramo biti na energično na nivou zadnjeg derbija. Prošli put su oni potpuno zbunjeno izgledali na našu agresivnosti i presing koji smo im od samog starta zadali. Želja je ključna u derbiju i da iskoristimo pa i najmanju pogrešku koju moramo kazniti kao što jučer nisi iskoristili npr Boljević i Štilić. Neće biti sad toliko opušteni jer je ulog veliki i nama i njima. Definitvno je prednost što igramo na Grbavici jer oni tu izgore syebu se nekako pa znaju biti nepovezani totalno izuzev derbija kad smo izgubili 0:3.
Prednost je što im je glavna mana rupa u odbrani i Iliev koji je prošli derbi kriv mnogo što smo ih naguzili. Đuričković im neće igrat kao ni Aničić. Što znači da im je Soldo glavni stoper a mislim da je tu dominacija Krpića u zračnim duelima presudna.
Ključnu ulogu moraju odraditi krila prije svega mislim na Boljevića i Amoaha (Hiroša) da ćemo preko njih morati praviti prednost i realizirati šupljinu njihove zadnje linije.
Svakako da imaju strašan napad te Cavnić i Coca moraju neutralisati Hamzu od našeg šesnaesterca.
Imamo više igrača koji razumiju pojam i čar derbija za razliku od njihovih stranaca kojima je to tekma kao i svaka druga.
Bruno da ne filozofira već naloži ih da istrče srčano i s mudima i bordo komšinica je yebana u najavi.
IZKARAJ BORDO KYRAVU!