Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dvije ekipe ispadaju i u Albaniji, cak osmi igra play out, a isto je liga 10.
Sto vise ekipa je u opasnosti od ispadanja manje je prostora za muljanje, svako se bori za nesto. Ili za Evropu ili za opstanak.
Sto vise ekipa je u opasnosti od ispadanja manje je prostora za muljanje, svako se bori za nesto. Ili za Evropu ili za opstanak.
E o ovom i ja razmisljam. Nesto mi puno da odmah 2 tima ispadaju iz PL, a bit ce "samo" 10 timova. Treba deveti da nekako razigrava sa nekim iz nize lige, ali znamo da se to nece nikad desiti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- IsmirMirvic
Prepravljanje postova i ismijavanje nekoga ko je samo htio da podijeli informacije je nisko i nepotrebno! Ja nista lose nisam napisao, ali njima na cast.tabba77 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 15:07Je li sada jasno da se treba tri puta provjeriti svaka informacija koja dođe od njih? Tako su i svoju istoriju prekrojili. Zato i jesu mitomani.IsmirMirvic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 15:05Odem na temu Zeljeznicara in good faith da im proslijedim informaciju koja bi ih mogla zanimati, oni mi preprave post u nesto odvratno. Fuj! Neka bude sram moderaciju te teme sto ne zna cijeniti osnovnu pristojnost!![]()
Zajednička druga liga donosi mogučnost da niti jedan klub iz entiteta rs ne igra prvu ligu, što je politički u ovoj Državi nemoguče sigurno još jedan duži vremenski period.RollingPaper je napisao/la: ↑08 apr 2024, 17:58Liga 10 ima smisla ako će se igrat zajdnička 2 liga.
Bez zajedničke druge lige, nema nikakovog smisla da se igra liga 10.
Uostalom šteta je ne iskoristit potencijal 2 lige, jer bi dosta kompatibilnih klubova igralo tu, bila bi zanimljivija od Premijer lige.
Druge.lige u ovom formatu bi bile dobre kad bi se ojačali ti entitetski savezi, više tv prenosa, sponuorstvima, marktingom. Evo sad kad bude liga 10 u federalnoj češ skoro uvijek imati po dva tri kluba koji sa sobom vuku ogroman broj navijača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je apsolutno istina. Kod nas bi najbolje bilo da jedno 7 ekipa igra play-out
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
1 ispada sigurno 1 ulazi sigurno. Prvak federacije i rsa igraju doigravanje, pobjednik ide direktno a gubitnik razigrava ponovo s 9im u PL.
To mi nekako izgleda najpoštenije za sve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odlican koncept, ali nisam nesto optimistican da ce ga uvesti.feniksptica je napisao/la: ↑08 apr 2024, 18:571 ispada sigurno 1 ulazi sigurno. Prvak federacije i rsa igraju doigravanje, pobjednik ide direktno a gubitnik razigrava ponovo s 9im u PL.
To mi nekako izgleda najpoštenije za sve
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
"Sitnije, Mile, sitnijefeniksptica je napisao/la: ↑08 apr 2024, 17:12Ono kako se Borcu navlaci sitno, perfidno ne moze ispravit 10001 VAR.
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!"
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Tisuća je tisućaBegovicRamiz je napisao/la: ↑08 apr 2024, 19:14Rigi jesi na tekmi
kazu oko 600 ljudi a pisat ce 1100
Vise ce tu biti muljanja . U ligi 10 gdje dva ispadaju,zeleznicar ce od prvog kola krenuti kupovati utakmice.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Eh to nezz, ko ce lopovskoj bagri iz Zelje znati. Vidicu na kraju sezone imate li dovoljno kesa ili ste prodali sve sto ste imali, ukljucujuci i obraz da ostanete u ligi.Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 15:20Jeste gosk je htio posteno odraditi do kraja sezone,ali eto vidjeli jucer utakmicu pa odlucili reagovati. Ne budi smijesan, nego se dogovorite jel ispadamo ili imamo osiguran opstanak..nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 apr 2024, 14:45Kad sam vidio jucer kakav ste kriminal uradili i sta ste sve spremni uraditi mislio sam da opstajete. Ali kako vidim i drugi su odlucni da vrate istom mjerom, jbg vidjeli od vas, pa sad nmg biti siguran ni u sta. Ako mene licno pitas za zelje volio bi da ostanete samo radi Grbavice i tradicije i navijaca koje se veze uz ime Zeljo, ipak ste ime u drzavi, bolje to neg da gostujemo po nekim manjim mjestima
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Duhom sam prisutan. Vjerojatno ima i manjeBegovicRamiz je napisao/la: ↑08 apr 2024, 19:14Rigi jesi na tekmi
kazu oko 600 ljudi a pisat ce 1100
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
U Vašu zabranu bavljenja fudbalom,spada i zabrana pisanja po fudbalskim forumima. Nemojte da zbog Vas Nas Klub ispasta . Dovoljni ste nam zla nanijeli !!IsmirMirvic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 18:26Prepravljanje postova i ismijavanje nekoga ko je samo htio da podijeli informacije je nisko i nepotrebno! Ja nista lose nisam napisao, ali njima na cast.tabba77 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 15:07Je li sada jasno da se treba tri puta provjeriti svaka informacija koja dođe od njih? Tako su i svoju istoriju prekrojili. Zato i jesu mitomani.IsmirMirvic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 15:05Odem na temu Zeljeznicara in good faith da im proslijedim informaciju koja bi ih mogla zanimati, oni mi preprave post u nesto odvratno. Fuj! Neka bude sram moderaciju te teme sto ne zna cijeniti osnovnu pristojnost!![]()
Ti si gluplji nego sto sam mislio.Antikloc je napisao/la: ↑08 apr 2024, 19:23U Vašu zabranu bavljenja fudbalom,spada i zabrana pisanja po fudbalskim forumima. Nemojte da zbog Vas Nas Klub ispasta . Dovoljni ste nam zla nanijeli !!IsmirMirvic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 18:26Prepravljanje postova i ismijavanje nekoga ko je samo htio da podijeli informacije je nisko i nepotrebno! Ja nista lose nisam napisao, ali njima na cast.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- tutankamon1905
- Kontakt:
-7, stizemo
Potreban nam je samo neki medijski izlet u prazno nekog iz Borca, da je titula osvojena i to ce nas pokrenut jos vise
Potreban nam je samo neki medijski izlet u prazno nekog iz Borca, da je titula osvojena i to ce nas pokrenut jos vise
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 08 apr 2024, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar će iduće sezone biti u borbi za evropu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87 i 26 gostiju.