Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal
Neiskustvo ce presudit. Bit će samo 2 razlike
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Sanjao sam da vodimo 2:0 i da smo izgubili 2:4
Ja nisam toliko samouvjeren u pobjedu, kamoli neko gaženje. Kobaje su sad ranjena zvijer, a kao takvi su najopasniji.

Ja nisam toliko samouvjeren u pobjedu, kamoli neko gaženje. Kobaje su sad ranjena zvijer, a kao takvi su najopasniji.
Bayern are still sticking with Thomas Tuchel at the moment despite the two recent defeats. Internally, it is said that there's hardly a game that Tuchel is as excited about as the Arsenal game. The coach wants to prove himself to everyone again - especially in his former home of London. The plan of the people in charge is for Tuchel to be in charge at least on Saturday against Köln. But it also depends on tomorrow's game against Arsenal. If Bayern lose narrowly but show a good performance, he will most likely stay until the second leg. But if the team shows another poor, uninspiring performance with a poor result, someone else could take over straight away
[@BILD]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja bi i remijem bio zadovoljan. 1/4 LP ljudi, nije neka turneja u Americi 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa teži su nam protivnici bili na turneji u Americi, realno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gdje god se okrenem samo se postavljaju postave i formacije
Nervoza hvata

Nervoza hvata

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma nema nervoze,ako odigraju hrabro igraci na terenu samljet cemo ih ne mora nuzno rezultatski ali igrom sigurno.Neki rezultat 3:1 bi bio zadovoljavajuci.
Bayern vise ne moze pobijediti ni udruzenje žena

Sve je do nas ako se muda ne stegnu pobijedit cemo lagano

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rice i Havertz su u opasnosti od žutih kartona, ako večeras dobiju ide suspenzija
Rođen s tobom da budem
U pobjedu ne sumnjam al da cemo ih razbit i nadigrat te nebuloze bas i ne 

Arsenal All The Way !
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mnogi ce se negativno iznenaditi koliko ce teska utakmica biti veceras
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam se bio negativno iznenadio koliko ste vi ocekivali da ceko Porto lahko rijesit na Emiratima.
Mlada je ovo ekipa ljudi. Mozda najmlađa u LP. Uz to po meni Tuchel jace hendla ove kupovske utakmice.
Mlada je ovo ekipa ljudi. Mozda najmlađa u LP. Uz to po meni Tuchel jace hendla ove kupovske utakmice.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E ovo, bas o tome razmisljambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 16:09Nadam se da Jesus i Zinchenko ostaju na klupi večeras
ARSENAL4ever
Solidna postava
-
- Kontakt:
Gdje vidiš postavu?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo neka je ukrajinac na klupi.
Ovo je fakticki postava od nove godine zahvaljujuci kojoj smo na prvom mjestu. Posteno od Artete 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Postava kakvu sam i priželjkivao. Najvažnije je sigurno ući u utakmicu bez nepotrebnih greški i postići gol što prije. Optimističan sam da ćemo večeras dobiti bez problema, pa vidjet ćemo 
Rođen s tobom da budem
Ajmooi nasiiii
COYG
COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!