Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel neko moze napravit posmrtnicu za ultrase, ono kao preselili tad i tad, ozalosceni, ukop, itd… 

Svaka čast RA.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma neka se nesto dogadja,zadnji derbi pod BB isto prijateljska utakmicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:30Ma yebo ovo sveAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:26Sašit ce momci ljepse i bolje opet![]()
Nemojte mene u ultra fazone,koliko pratim nogomet a nisam imao pojma da netko nekoga moze ugasiti ,kodeksi ovo ono.![]()
Sta ocekujes na derbiju? Mi ako pocnemo sa Zvonicem ili Domicem![]()
![]()
![]()
Ali ako svi budu spremni moze biti dobra utakmica

Ja se nadam Zvonicu u prvih 11.Bit ce nakon svega ovoga vatreno na utakmici

Đe vam je onaj influenser?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
večeras je i pomračenje sunca u Americi pa se valja prisjetiti onoga što je Dajdža Rile rekao onom profesoru kad ga je mariso: "e saš vidjeti pomračenje, a možda i gašenje", e pa to su Ultrasi upravo vidjeli

zar i ti sine Ivane!?
Jesu li im makar gaće ostale?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ponekad mala brojnost kopa dovodi do toga da samo par ljudi brine o tome. Zbog toga bar 50 % navijackih grupa ne nosi udarne na gostovanje. Vjerovatno ih nije bilo puno u kopu vecinom obicni navijaci i djeca.RubikovaKocka je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:32Pa realnija je ova prica da je taj jedan lik nosio krpe nego li ovaj tzv upad u klub. Mada opet, neshvatljivo kako si jedna ozbiljna grupa kao ultrasi dopustila takav peh i glupost![]()
Ja pratim tifo scenu na Balkanu vise od 35 godina i ne znam se da je neko nekog ovako ponizio.
Pogotovo ne protiv omrazenog rivala.
Treba se RA oglasit sada saopstenjem i pozvat ih dzentlmenski ovako obezglavljene pod zastave svojih oceva.
Pogotovo ne protiv omrazenog rivala.
Treba se RA oglasit sada saopstenjem i pozvat ih dzentlmenski ovako obezglavljene pod zastave svojih oceva.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 08 apr 2024, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Licniznanstvenik je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:34večeras je i pomračenje sunca u Americi pa se valja prisjetiti onoga što je Dajdža Rile rekao onom profesoru kad ga je mariso: "e saš vidjeti pomračenje, a možda i gašenje", e pa to su Ultrasi upravo vidjeli![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Golemo
Ugaseni 1994

Ugaseni 1994

Imam osjecaj da ce im biti vraceno, fol u kontri
Veceras ce raditi telefoni, inace past ce vlada
Veceras ce raditi telefoni, inace past ce vlada
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Ovako ponizenje se nikad nije desilo budimo realni.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Stvarno na slici nijedna krpa ne fali. 9 na ogradi 9 oteto. Pocivali u miru.
NEMA NAZAD
Čuo sam da je momak teže ozlijeđen jel šuplja iliTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .
.
Jedino ako su ga njegovi pretuklimikel48 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:38Čuo sam da je momak teže ozlijeđen jel šuplja iliTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ja sam uvijek prvi branio Zvonica. Ali jbg sad, jesi li ga vidio jučer kad je Lukic bio sam 1 na 1 protiv Hadzikica, kao pravi amaterAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:34Ma neka se nesto dogadja,zadnji derbi pod BB isto prijateljska utakmicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:30Ma yebo ovo sveAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:26
Sašit ce momci ljepse i bolje opet![]()
Nemojte mene u ultra fazone,koliko pratim nogomet a nisam imao pojma da netko nekoga moze ugasiti ,kodeksi ovo ono.![]()
Sta ocekujes na derbiju? Mi ako pocnemo sa Zvonicem ili Domicem![]()
![]()
![]()
Ali ako svi budu spremni moze biti dobra utakmicaAtmosfera nikakva a napetosti ni 1% kao prije par godina.
Ja se nadam Zvonicu u prvih 11.Bit ce nakon svega ovoga vatreno na utakmici![]()
Đe vam je onaj influenser?
Ide 0:0, 1:0 ili 1:1 kao i uvijek pod bb

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
20 red armija na jednog momka je biloGG3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:39Jedino ako su ga njegovi pretuklimikel48 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:38Čuo sam da je momak teže ozlijeđen jel šuplja iliTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .![]()
.
Kakav zestok udarac? Ugašeni 2024!Truba1905burazeru je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:37Mangupski nema šta ! Ali ne pišite gluposti , sacekali dečka ispred zgrade , točnije u haustoru i oduzeli krpe … kakav KN kakvi bakrači ! U svakim slučaju žeštok udarac .

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ti prvi. Pisemo o velikom bijelom transu, nazovi ga kako hoces.
A koji je vasima ovdje udarni kad pokreces tu temu?
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83, Proximic i 18 gostiju.