Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam kakve vi veze imate sa kolicima, ali hajd.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- invincible1921
- Kontakt:
Kao sto rekoh Lolay je izuzetno ozbiljna krpa da bi je neko tek tako nosaoSuvorov je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:44Koje si podgrupe zapazio?donDondon je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:35Al šta kaže momak nosio 9 krpa od podgrupa ahahhahhaa
Jel se to kaci i kad nema niko iz te podgrupe na tekmi ili ide prebrojavanje prije utakmice kako šta ahhahahha
Joj šta sve nećeš procitati
BhLegion su gospoda za pola navijackog svijeta, izgubili ugasili se i tacka
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 08 apr 2024, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Iskompleksirani seljucan. U 4 minute, tri naslova promijenio

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma ne dao Bog da ste vi okrznuti, nedodirljivi'21
Oj sa Kamagom se raspravljam, nisam ni nick vidio, sorry oči moje, sve ti je tačno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
S obzirom da pricas pricu da su 2 likova poslali jednog u kolica, a 6 lafo rastjerali, prije bih rekao da ste vi nedodirljivi.
-
- Kontakt:
Da su uzete na ne znam ti kakav nacin ovo se vjerovatno više nikad nece ponoviti na sceni.
-
- Kontakt:
Eh šta im ljudi uradiše, svaka čast.
1 momak da nosi sve krpe sam, to ne rade ni Hahari Stolac. Nonšalantno,
Dobra izvidnica mjesecima je uradila ovo sve da se ovako uradi i ugase ih na rođendan.
1 momak da nosi sve krpe sam, to ne rade ni Hahari Stolac. Nonšalantno,
Dobra izvidnica mjesecima je uradila ovo sve da se ovako uradi i ugase ih na rođendan.
-
- Kontakt:
Pa jel vam stoje podgrupe iza svog transa i nose iste ili to kod vas sve na jednoj kamari? Najbolje se ugasiti.ik0ik0 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:43Nikad neću shvatiti ove padobrance što pišu o nečemu o čemu nemaju pojma. I još kao oni nešto ismijavaju.donDondon je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:35Al šta kaže momak nosio 9 krpa od podgrupa ahahhahhaa
Jel se to kaci i kad nema niko iz te podgrupe na tekmi ili ide prebrojavanje prije utakmice kako šta ahhahahha
BhLegion su gospoda za pola navijackog svijeta, izgubili ugasili se i tacka![]()
Evo Dragan se oglasio, kaze RA nije legitiman da ugasi ultrase, to mogu samo 'rvati.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zivo me zanima sta ce pokojni Ultrasi na iducoj utakmici. Ne vjerujem da imaju casti i muda da priznaju da su ugaseni, bice jos veca komedija ako se samo glupi naprave. Sad vjerovatno rade telefoni, Covic kmeci Schmidtu, Amir Bibiju 

Ja nigdje nisam rekao da su rastjerali, ova dva HZ su na cumu završila, kao i dva TM.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Šta ti pišeš, jesi dobar s glavom?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:50Pa jel vam stoje podgrupe iza svog transa i nose iste ili to kod vas sve na jednoj kamari? Najbolje se ugasiti.ik0ik0 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:43Nikad neću shvatiti ove padobrance što pišu o nečemu o čemu nemaju pojma. I još kao oni nešto ismijavaju.donDondon je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:35Al šta kaže momak nosio 9 krpa od podgrupa ahahhahhaa
BhLegion su gospoda za pola navijackog svijeta, izgubili ugasili se i tacka![]()
-
- Kontakt:
Valja ruku dici na jaceg!
Pa kako sad dva TM de malo bolje promahalaj sa svojim ljudima.
-
- Kontakt:
Da su im makar jednu krpu ostavili.Devedesetka je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:50Da su uzete na ne znam ti kakav nacin ovo se vjerovatno više nikad nece ponoviti na sceni.
Cisto za uspomenu da su nekad postojali.
Volim tebe, više od sebe
Nek dodju ako smiju na generalnog da ih Zula stavi u temelje novog juga 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Sta mislis hoce li imati obraza pa se ugasiti?Devedesetka je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:50Da su uzete na ne znam ti kakav nacin ovo se vjerovatno više nikad nece ponoviti na sceni.
Ja sam 99% siguran da nece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.