Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
nadam se da i Virto ovo prati, kakvu je on sramotu napravio kad se nije pojavio na onom legendarnom dvoboju sa devedesetkom
zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
Nista se momci ne sekirajte grad je pod policijom mirno spavajte
Realno i trebas i moras se ugasiti. Pa svako gostovanje ce ti se smijati u facu narednih 5 godina doslovno citava drzava..
U duhu nekada solidne grupe, gasim i ja mobitel. Mostar je crven, laku noc prijatelji.
U duhu nekada solidne grupe, gasim i ja mobitel. Mostar je crven, laku noc prijatelji.
NEMA NAZAD
Ma ovo je gasanje, i ako oni to vjerovatno nece ozvaniciti i pravice kao da nista nije bilo i sami ce znati da vise ne postoje i da su zestoko osramoceni. Citava ograda da ti padne stvarno velika sramota za bilo koju grupu i jedan veliki navijacki poraz. Simpatizerima Zrinjskog ovo cak nije ni lose, obzirom da ce utakmice gledati u miru bez vike, lupanja u bubanj, pirotehnike itd... 30. rođendan sada vec bivsa navijacka skupina "Ultras" Mostar na njihovu zalost nece proslaviti.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vruce glave akcija ne moze biti ni slicna. ovo je spremano mjesecima, a sad se zeli na bilo kakav nacin smanjit sramota.. i sve su prilike, da ce ovo sve jako ruzno zavrsitDirektorcic je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:09Ja znam da ce se svim silama pokusati vratiti pali materijal, ali zaista se iskreno nadam bez padanja glava. I ovaj je dobio koju batinu da bi mu se lakse uzelo to jer se otimao vjerovatno nekako. Ako zapadnjaci skroje akciju nek steta bude jednaka barem
-
- Kontakt:
A realno nema šanse da bi meni išta palo bez utoke nema boga da bi nosao krpe. 

-
- Kontakt:
Iskreno i čudi me, da taj momak nije nosio neku utoku sa sobom.
-
- Kontakt:
Neko ce glavu izgubit zbog krpetine obicne
...
...
Virto se ne oglasava, da i on sta ne spremaDevedesetka je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:13A realno nema šanse da bi meni išta palo bez utoke nema boga da bi nosao krpe.![]()

Fk Željezničar.
- kupus army
- Kontakt:
Mala ispravka 9 "običnih krpetina"
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Onaj ko je spreman da robija zbog krpi nije svakako ni zasluzio da udise kisik normalnih ljudi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:12Vruce glave akcija ne moze biti ni slicna. ovo je spremano mjesecima, a sad se zeli na bilo kakav nacin smanjit sramota.. i sve su prilike, da ce ovo sve jako ruzno zavrsitDirektorcic je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:09Ja znam da ce se svim silama pokusati vratiti pali materijal, ali zaista se iskreno nadam bez padanja glava. I ovaj je dobio koju batinu da bi mu se lakse uzelo to jer se otimao vjerovatno nekako. Ako zapadnjaci skroje akciju nek steta bude jednaka barem
Ne bih veceras bio u kozi ni jednih ni drugih iskreno.
-
- Kontakt:
Koliki jado moras bit da pale auta po gradu
Nazalost ovo nije vise postalo navijacki obracun ovo je hrvati vs bosnjaci neduzni placaju
Nazalost ovo nije vise postalo navijacki obracun ovo je hrvati vs bosnjaci neduzni placaju
Zadnja izmjena: Mostarac12345, dana/u 09 apr 2024, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
vreba virtoPablo11 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:16Virto se ne oglasava, da i on sta ne spremaDevedesetka je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:13A realno nema šanse da bi meni išta palo bez utoke nema boga da bi nosao krpe.![]()
![]()
Da nam je vezni red organizovan ko RA, ne bi Ante Hrkać morao asistirat za golove. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Ima li ko live izvjestaje sa trenutno vruceg mostarskog asfalta?
Hahaha vristi nemoc iz njih, ovo sto se tice dzamije, dovoljno govori o njima, kakav je to ljudski otpad.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ovo je vec odjeknulo sire od BiH, salju ljudi poruke sa svih strana, ibrete se sta, kako, jer je fakat nezabiljezena ovakva blamaza. Realno, jesu bili ozbiljna grupa za nase prilike, na stranu umobolna ideologija i sve sto ide uz to, ali ovo im je kraj. Priznali oni ili ne da su ugaseni, bukvalno nista ih ne vadi sad, na stranu zajebancija. Gotovo je. Mogu sad iz bijesa i nemoci ojaditi nekoga, jedino to, zato sretno svim Mostarcima ovih dana i cuvajte se.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nista je ovo dosad, bice toga jos..neduzni ce na kraju najvise najebat, a oni koji su doveli do ovog i s jedne i druge strane proci ce neokrznutiMostarac12345 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 01:18Koliki jado moras bit da pale auta po gradu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.